2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046381 بازدید | 684510 پست
واسه تخمک کشی  اول راهم همش استرس دارم که چه میشه

خیلی خوبه انشالله که جواب میگیری عزیزم اصلا استرس نداشته باش برات خوب نیست من بعد عمل پانکچرم طبیعی بار دار شدم که سقط شدبازم چون اصلا باردار نشده بودم تواین هشت سال خیلی امیدوار شدم انشالله که مامان میشی گلم مشکلت چیه؟

خدایا شکرت ❤                                                                برای نگاه پر مهرت

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

توی هشت هفته رشدش متوقف شد دکتر گفت جنین ضعیف بوده چون قلبشم تشکیل شده بود

ان شاالله خدا جای این سختی ها که کشیدی بچه های سالم و صالح  نصیبت میکنه 

😍لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم 😍
آمپول ها رو هفته دیگه پریود که شدم روز دومش شروع کنم ولی قبلش باید برم سونو  اگه اوکی بود آمپول ...

اینو از دکترت بپرس ببین دکترت چی میگه

خدایا شکرت ❤                                                                برای نگاه پر مهرت
یه لولم بخاطر خارج رحمی از دست دادم قبل از این هم اقدام داشتم نشد  ۶ سال نازایی دارم طی این ۶ ...

انشالله که مامان میشی عزیزم بچه های سالم وصالح قسمتت بشه انشالله که خوب میشی کجا میری واسه درمان؟

چقدر حرفات قشنگ بود اشک تو چشام جمع شد  واقعا خداروشکر که مزد همه ی اون سختیارو گرفتی عزیزم

ففدات عزیزم انشالله همه دستمزد این روزای سختو بگیرن و انتظارشون به اخر برسه

من گریم گرفت. مرسی ‌که میاید اینجا میگید و ما قوی تر میشیم.خدا گل دخترتو برات حفظ کنه و همیشه شاد و ...

فدات مهربونم انشالله به زودی بیام و خبر بارداریه تورو ببسنم و از ته دلم خوشحال بشم😍😍😍

سلام

@نیکاد‍ 

به نیت قلب نی نی ات و آرامش خودت حدیث کسا میخونم. خدا کمکت کنه

يَا عِبَادِىَ الَّذِينَ أَسْرَفُوا عَلَى أَنفُسِهِمْ لاَ تَقْنَطُوا مِن رَّحْمَهِ اللَّهِ

یه سوال دارم با عرض معذرت

تا چند روز قبل پانکچر، آقا بهتره تخلیه نداشته باشن؟

دوشنبه روز پانکچره 

فقط ۶ تا تخمک رشد یافته داره دونرم 

با اینکه ۲۳ سالشه

اونم معلوم نمیکنه روز عمل چند تاش سالم در بیاد و چند تاش جنین شه. خدا بهم رحم کنه. 

فکر میکنم دکتر خیلی ملاحظه کرد و دوز داروها را پایین گرفت براش. 

فقط خدا بهم رحم کنه . لطفا منم دعا کنید، هیچکس از اطرافیان نمیدونن که به دعاشون دلگرم باشم

الهی شکر

يَا عِبَادِىَ الَّذِينَ أَسْرَفُوا عَلَى أَنفُسِهِمْ لاَ تَقْنَطُوا مِن رَّحْمَهِ اللَّهِ

نگران نباش

خدا در مقابل دردهایت ناشنوا نیست

در برابر اشکهایت نابینا نیست و

در برابر مشکلات سکوت نخواهد کرد!

او می بیند، می شنود و نجات می دهد

عاجزانه از خدا میخوام همتون به زودی زود مادر بشید و هیچ منتظری توی این تاپیک نباشه❤❤❤

انشاالله به لطف خدا همه ی باردارا هم بسلامتی نی نی هاشونو در آغوش بگیرن

“یا امام رضـــــــــــا” اگر بناست که لطف کسی به ما برسد …. .خدا کند فقط از جانب شما برسد….نخواه منت بیگانه بر سرم باشد….. .خوش است خیر همیشه ازآشنا برسد…                            . 💚😍زیر پوست من یک دنیا در جریان است😍💚