2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046485 بازدید | 684515 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم از این جهت گفتم چون میدیدم کسایی بودن که بهشون اعلام میکردند که مثلا دو جنین دختر سالم یه جنین ...

در pgd تعيين جنسيت كروموزم xو y  فقط چك ميشه من خودم يبار pgd براي جنسيت انجام دادم و يك جنين دو كروموزم yy داشتم كه مشكل دار و حذف شد و جنيني را كه تو تعيين جنسيت به شما ميگن مشكل داره فقط از نظر كروموزوم جنسيتي مشكل دار هست و بقيه ي مشكلات ژنتيكي كه تو pgs بررسي ميشه مثل تالاسمي و … در تعيين جنسيت انجام نميشه و هزينه ي pgs خيلي هم گرونتره 

در pgd تعيين جنسيت كروموزم xو y  فقط چك ميشه من خودم يبار pgd براي جنسيت انجام دادم و يك ج ...

عالی👍👍

خدایا عزت با تو بودنم را سپاس،خداوندا بیادتوکه باشم تمام دورها نزدیکند...
منم روزی سه تا بهم گفتن تماس گرفتم گفتن فرقی نمیکنه چه ساعتی بخوری درستش هر هشت ساعت یه دونست من 12ظ ...

ببخشید اشتباه گفتم دوتا 12 ظهر یه دونه 12شب

خدایا شکرت ❤                                                                برای نگاه پر مهرت
در pgd تعيين جنسيت كروموزم xو y  فقط چك ميشه من خودم يبار pgd براي جنسيت انجام دادم و يك ج ...

سیلویا جون مثلا تعیین جنسیت کردیم و سه تا جنس دلخواه رو داریم . الان میشه اون سه تا رو تعیین سلامت کنیم ؟ راستی این تعیین سلامت ، توی غربالگریهای بارداری تاثیری داره ؟

خدای من خدای معجزه هاست . 
سیلویا جون مثلا تعیین جنسیت کردیم و سه تا جنس دلخواه رو داریم . الان میشه اون سه تا رو تعیین سلامت ک ...

همون موقع كه تعيين جنسيت ميكرديد بايد درخواست pgs براي سلامت جنين هم مي داديد الان دوباره فكر نمي كنم بشه چون دوباره بايد يك سلول بيوپسي بشه از جنين 

و بررسي ژنتيكي سلامت جنين ربطي به غربالگري ها نداره و بايد دوباره غربالگري انجام بشه 

دوستان گلم اونایی که آزمایششون مثبت شده...ویتامین دی شون قبل انتقال چند یود؟؟مال من ۳۵ هستش...بنظرتو ...

ویتامینت خوبه عزیزم منم ویتامین دی ۳۶ بود که دکترم گفت دیگه مصرف نکنم قبلش ۳ بود با کلی امپول و دارو شد ۱۱ تا کم کم به ۳۶ رسید که دکترم گفت عالیه

خدایا شکرت...این شادی قسمت همه ی منتظرا کن🙏🙏
بچه ها من هرروز ساعت ۳ آمپول پروژسترونمو میزنم امروز یادم رفته الان دارم میزنم با یک ساعت ونیم تاخیر ...

نه عزیزم حتی هر روزم با دو ساعت تاخیر مشکلی ایجاد نمیکنه من واقعا واسه تزریق بی نظم بودن ولی شما سعی کن سرساعت بزنی تا خیالت راحت باشه

خدایا شکرت...این شادی قسمت همه ی منتظرا کن🙏🙏
سلام شما هم همدان رفتی واسه نازایی منم همونجا انتقال دادم خداروشکر الانم 36هفته ام و چند هفته دیگه ...

سلام عزیزم، بله دکترم پیله وری بود انتقالم با خودش بود با خودشم سزارین شدم😊

مبارکت باشه انشاالله صحیح و سالم بیاد بغلت🥰

فقط 12 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدا اگر بخواهد غیرممکن، ممکن می شود ... خدایا شکرت ...