2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046493 بازدید | 684518 پست
سلام بچه خیلی وقته دارم تاپیکاتونو میخونم خدارو شکر خیلی هاتون مثبت شدین خیلی خوشحالم تبریک میگم منم ...

عزیزم منم ۲ تا ۱۲ ظهر ۲ تا ۱۲ شب میخورم 

فک میکنم اکثرا با این قاعده میخورن

خدایا عزت با تو بودنم را سپاس،خداوندا بیادتوکه باشم تمام دورها نزدیکند...

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام عزیزاب دلم خوبین انشالله حال دل همتون شادو خرم باشه 

مامانای آینده  گلمون یه سوال

من الا ۱۹روز از انتقالم میگذره بتا هم بسلامتی مثبته ولی حالت تهوع اینا ندارم فقط کمردرد و زیز شکمم تیر میکشه 

چرا حالت تهوع ندارم  نگرانم کرده

میگم راستی پیش کی عمل کردی کیستتو؟  من همش میگم کاش منم عمل میکردم ولی دکترم و مرکز ابن سینا م ...

من با وجود کیست دو سانتی انتقال داد برام

سلام عزیزاب دلم خوبین انشالله حال دل همتون شادو خرم باشه  مامانای آینده  گلمون یه سوال م ...

خوبه ک حالت تهوع نداری شنیدم حالت تهوع از هفته ۶ سا ۹ شروع میشه ببخش تو کجای کمرت درد میکرد وازکی دردشروع شده من از روز ۵ دارم اونم شدید تو گودی کمرم یعنی نشونه خوبیه

واقعا من فکرمیکنم شایدازدار‌وها باشه من خیلی دارومیخورم من شنبه ۲۴ام آن تی دارم توی هفته بعد یه روز ...

سلفری گفتن یک تا دوهفته طول میکشه جوابش بیاد من تازه پنج شنبه پیش دادم هنوز باید صبر کنم

و خدایی که در این نزدیکیست
مرسی مامان خانوم از روحیه ای که میدی. آره اتفاقا دکترمم هی بهم میگه هر وقت لارم بود عمل میکنیم ولی ت ...

عزیزم ما همه از این مرض ها داریم🤣🤣

ایشالا همه مون امسال با شکم ورقلمبیده میشینیم کنار هفت سین🙏❤️

درسته هر مرکزی روال کارش فرق داره با مرکز دیگه  انشاالله بتای دومتون هم عالی هستش عزیزمم واقعا ...

ممنون❤️

آره واقعا

باید یه دستگاه مثل قند خون بسازن برای بتا بدن دست ماها یه کم آروم بگیریم😁😅

سلام عزیزاب دلم خوبین انشالله حال دل همتون شادو خرم باشه  مامانای آینده  گلمون یه سوال م ...

مبارکه عزیزم 

منم که ۷ هفته ام هنوز ندارم 

@سارادلارام   سلام عزیزم خوبی میگم من تاالان تهوع نداشتم یه هفته اول اونم خفیف ازدیروز خیلی ت ...

سلام عزیزم قربونت طبیعیه نگران نباش

من تهوع کم و بیش دارم دو سه روز قطع میشه دوباره تهوع میگیرم 

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍

سلام دوستان خوبین . کسی نمیخواد پیش دکتر خادم بره؟ من نوبت دارم ولی نمیتونم برم اگه کسی میخواد بجای من بره . بگه کد بفرستم چون اینترنتی نوبت گرفتم. امروز عصر ساعت پنج و نیم

خدایا مرا مسبب شکستن هیچ دلی قرار مده❤️ و دلم را به نقطه ای که خیرم در آن است متوجه ساز... الهی رِضاً بِرضائک 💜