2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046830 بازدید | 684554 پست
عزیزم روغن زیتون کنار هروعده ی غذایی یه قاشق بخور عالیه.برا ما شربت لاکسی ژل هم داده بودن که خیلی خو ...

ممنون عزیزم 

خدایا به فضل وکرمت شکر 🌷🌷🌷ده سال گذشت به اندازه یه چشم برهم زدنی خدایا منم به ارزوی مادر شدنم برسون😔

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خانومی مبارکت باشه انشالله به سلامتی ۹ ماه رو میگذرونی و نی نی رو بغل میگیری میشه بگی بعد از انتقال ...

دومین انتقال بود عزیزم دکتر نصر برام انتقال داد 

استراحت نسبی بود غذا پختم ظرف شستم زیاد خم و راست نشدم توالت فرنگی استفاده کردم تو خونه هر یه ساعت یکبار 5دقیقه قدم میزدم 

بارداریت رو تبریک میگم عزیزم .ایشالا به سلامتی. میشه بگی سیکلوژست رو از کدوم داروخانه تهیه کردی؟تهرا ...

مرسی عزیزم نه تهران نیستم عزیزم از شهرستان به طور اتفاقی یه داروخانه شانسی داشت 

آره فدات شم از همه یه دفعه میگیرن خیالت راحت پانکچر گرفتن دیگه انتقال نمیگیرن  برامن موقع پانک ...

شرمنده گلم عمق رحم رو واسه چی اندازه میگیرن؟ما شیراز هستیم اصلا اینکارو انجام نمیدن برامون دلیل خاصی داره؟

خدایا به فضل وکرمت شکر 🌷🌷🌷ده سال گذشت به اندازه یه چشم برهم زدنی خدایا منم به ارزوی مادر شدنم برسون😔

خانوما من بعد قرص ال دی که واسه سیکل پانکچر واسه کیست دادن یه دل درد بدی گرفتم قرص دیروز تموم شده اخرین پریودمم ۲۵ ماه پیش بوده امکان داره هنوز کیست داشته باشم کیست هم ۴۰اینا بود

لطفابراشفای مادرم دعاکنید
آهان الان متوجه شدم ببین چند تا سلول گرد فقط هست  نمونه برداری از بیضه داشتین تا حالا؟

سلام عزیزم خوبین؟

میگم من روز پنجم انتقالم هست میشه راهنمایی کنی میوه چیا میتونم بخورم؟

واینکه ازدیروز شیاف پروژسترونم شروع شده مقعدی میذارم  مشکلی نداره؟یاحتما باید واژینال باشه؟ 

شرمنده گلم عمق رحم رو واسه چی اندازه میگیرن؟ما شیراز هستیم اصلا اینکارو انجام نمیدن برامون دلیل خاصی ...

عزیزم مراکز دیگه با سونو انتقال میدن جنینو تو مانیتور میبینن که بهترین جای رحم بذارن ولی مرکز ما عمق رحمو میگیره که براساس اون جنینو انتقال بدن دلیلش اینه 

خداجونم شکرت که تو دلیمو صحیح وسالم گذاشتی تو بغلم🙏😍🥰🙏🏻الهی که قسمتِ همه چشم انتظارا🤲🏻🥰😍
خانومایی که مثبت شدین عمق رحمتون چند بود مال من 8بود دکتر با تاسف گفت به زور 8

والا برا منو که دکتر چیزی نگفت نمیدونم

خداجونم شکرت که تو دلیمو صحیح وسالم گذاشتی تو بغلم🙏😍🥰🙏🏻الهی که قسمتِ همه چشم انتظارا🤲🏻🥰😍
عزیزم مراکز دیگه با سونو انتقال میدن جنینو تو مانیتور میبینن که بهترین جای رحم بذارن ولی مرکز ما عمق ...

اهان اره درسته ممنون که توضیح دادین

بی زحمت بهم میگین پنجم انتقالم هست میوه وسبزیجات چیا میتونم بخورم؟این مدت به جز اب انار چیزی نخوردم

اهان اره درسته ممنون که توضیح دادین بی زحمت بهم میگین پنجم انتقالم هست میوه وسبزیجات چیا میتونم ...

فدات عزیزم

انشاءالله بسلامتی عزیزم الهی که مثبتی 

والا معمولا توصیه اینه که فقط چیزای قائده آور نخورین وگرنه بقیه چیزا مشکلی نداره من خودمم راستش آنچنان پرهیزی نداشتم مثل همیشه بودم 

دعام كن نداجونم توروخدا🥺🥺از ديروز درداي مشكوك مياد سراغم كاش اين هفته رو هم حداقل تموم كنم

عزیزم انشالله که تا اینجاش به خیر و خوشی گذشت از اینجا به بعدشم خیلی عالی و خوب میگذره و بچه هاتو تو بغلت میگیری

خدایا شکرت...این شادی قسمت همه ی منتظرا کن🙏🙏
تا ۶ماه دیگه من لکه بینی دارم بنظرت؟

تا این حد اطلاعات ندارم عزیزم بهتره با یه دکتر مشورت کنی

خداجونم محتاجم به بزرگیت به گوشه چشمی که به من و زندگیم داشته باشی بلکه شیرین تر بشه اگه لایق مادر شدنم دستمو بگیر....🙏🙏