2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046160 بازدید | 684501 پست
فک نکنم من یه بار گرفتن راستش یادم نمیاد دقیق شاید منم روز دوم پریود گرفتن ولی یه بار گرفتن و ثبت شد ...

تا سه ماه دیگه که برم ببینم ازم نمیگیرن من خل میشم😁خاهر اسمه دکترت کی بود 

میشه واسه انتقال جنین اخرم برام دعا کنی زندگیم به مو بنده    دعا کن خدا بهم یه نی نی بده 😭

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

گفتم ولله یادم نمیاد شاید تو پریودم بوده باشه زود گرفتن خوب یادم نیس فقط یادمه خیلی درد داشت اینقد د ...

اره عزیزم یادت نیس حتما تو پریودی گرفتن!به منم همینو میگفت چون خیلی اذیت شدم حنی از دکتر میترسیدم میگفتم تورو خدا دیگه کاری نکن 😁ازش پرسیدم بازم باید بدم من میترسم نمیخام بازم بدم میگفت نه لازم نیس فقط یه بارع ولی من هرچقد یه بار پروندمو زیر رو کردم ندیدمش اندازه رحم رو  گفتم نکنع پرستاره یادش رفته باشه بنویسه😁!دوستمون تو اتاق عمل حتما یه چیزی شده که دوباره ازش گرفتن فقط خداکنه منم اونجور برام درنظر نداشته باشن چون خیلی سختمه

میشه واسه انتقال جنین اخرم برام دعا کنی زندگیم به مو بنده    دعا کن خدا بهم یه نی نی بده 😭
منم میخورم عزیزم من بیشتر میخورم ۴ روز اول هفته نصف ۳روز آخر هفته ۱ دونه کامل ولی نمیدونم چرا تو سیک ...

عزیزم شما دکتره رویانتون چی بود

سلام عزیزم خوبی ؟ تعیین جنسیت هستی؟ انتقال؟ یا پانکچر؟ 

ن هیچکدوم اصن نمیخوام باردار شم.....خواهش میکنم جواب بدید اگه تجربه ای دارید
 من پریود بودم یک هفته بعد تموم شد دو روز گذشت قرص اورژانسی خوردم بعد از قرص خوردنم یک هفته گذشت و پریود شدم ، حالا کی باید قرص پیشگیری از بارداری برای تنظیم هورمون هام بخورم؟

منم میخورم عزیزم من بیشتر میخورم ۴ روز اول هفته نصف ۳روز آخر هفته ۱ دونه کامل ولی نمیدونم چرا تو سیک ...

عزیزم طبیعیه که رفته بالا برا باردارا بالا میره من خواهرشوهرمم طبیعی باردار شد فورا بعده ازمایش بتاش تیرویبد ازش گرفتن دیدن رفته بالا بهش دارو دادن شمام نگران نباش مگه دارو نمیخوری دیگه نگران چی هستی

خداجونم محتاجم به بزرگیت به گوشه چشمی که به من و زندگیم داشته باشی بلکه شیرین تر بشه اگه لایق مادر شدنم دستمو بگیر....🙏🙏
ساعت چند میری برای سونو؟؟؟ ایشالا شاد و خوشحال برمیگردی

فردا ساعت 6 عصر نوبت دارم ایشششالا عزیزم برام دعاکن

خداجونم محتاجم به بزرگیت به گوشه چشمی که به من و زندگیم داشته باشی بلکه شیرین تر بشه اگه لایق مادر شدنم دستمو بگیر....🙏🙏
تا سه ماه دیگه که برم ببینم ازم نمیگیرن من خل میشم😁خاهر اسمه دکترت کی بود 

نه خدانکنه نگران نباش نمیگیرن 😂😂 من دکترم شیوا بود

اره عزیزم یادت نیس حتما تو پریودی گرفتن!به منم همینو میگفت چون خیلی اذیت شدم حنی از دکتر میترسیدم می ...

اره اینقد درد کشیدم یادم نیس پریود بودم یا نه😂 حق داری واقعا سخت بود نه انشاالله شما اینجوری نمیشی و دیگه ازت نمیگیرن 

اخه اذیت میشه میخواد دفع کنه نمیتونه ...همش گریه میکنه  اره کولیکش کمتر شده شکر خدا الان دیگه ...

نگران نباش گلم اگر نرم هست مدفوع، گریه هم درست میشه چون بلد نیست عضلات مقعدش رو شل کنه هنوز، یهو میبینی واسه یه نفخ ساده چند ساعت زور میزنه

ن هیچکدوم اصن نمیخوام باردار شم.....خواهش میکنم جواب بدید اگه تجربه ای دارید  من پریود بودم یک ...

اینجوری که شما قرص اورژانسی خوردی همین الانشم هورمونات بهم ریخته حتما برو پیش ماما یا دکتر طبق تجویز اونا دوباره قرص بخور اینجوری کارو بدتر میکنی و اینکه قرص اورژانسی سالی یه بار باید خورده بشه دیگه نخورید که ضررش زیاده