2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046389 بازدید | 684511 پست
آره واقعا کاملا درسته کار خیلی خوبی کردی👍🏻 الهی که فردا میری بهترین صدای زندگیتو میشنوی عزیزدلم&n ...

گلم برای شما تو رویان با اندازه گیری عمق رحم‌انتقال دادن؟

خدایا شکرت برای هر چی دادی و ندادی😍تنها امیدم 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بچها حس میکنم یه کم عفونت داشته باشم،،اخه امروز خیلی معذرت میخام یه کوچولو خارش دارم وترشحاتمم بی بو ...

عزیزم اگه فقط خارش داری به نظرم عفونت قارچی هست نه باکتریایی و آزیترومایسین مناسب نیس، حتما تحت نظر دکتر دارو استفاده کن، ترشحات بی بو و سفید هم طبیعیه بخاطر بارداری هست، ترشحات سبز و زردرنگ نشانه عفونت باکتریایی هست.

هنوز دیر نیست...هنوز صبرِ من به قامتِ بلندِ آرزوست
ببخشید شما انتقالتون با اندازه گیری عمق رحم بود یا سونو؟

بله عزیزم با اندازه گیری عمق رحم بود قبل انتقال اندازه گرفتن خیلیم سخت بود برام تا اندازه گرفت دادزدم😢 

خداجونم محتاجم به بزرگیت به گوشه چشمی که به من و زندگیم داشته باشی بلکه شیرین تر بشه اگه لایق مادر شدنم دستمو بگیر....🙏🙏
بله عزیزم با اندازه گیری عمق رحم بود قبل انتقال اندازه گرفتن خیلیم سخت بود برام تا اندازه گرفت دادزد ...

برا منو یادشون رفته بگیرن

خودمم‌جرات نکردم بهشون بگم😄

بله عزیزم با اندازه گیری عمق رحم بود قبل انتقال اندازه گرفتن خیلیم سخت بود برام تا اندازه گرفت دادزد ...

چندروز قبل انتقال گرفتن؟

تو پریودی گرفتن؟

سلام دوستان من امشب ازمایش دادم از ۴۳۵ طی ۵روز رسیده به ۲۱۱۲ومسول ازمایشگاه گفت رشدش نرماله از همتون ...

خیلی خوشحالم برات 

بازم مبارکه

خدایا عزت با تو بودنم را سپاس،خداوندا بیادتوکه باشم تمام دورها نزدیکند...
سلام به همگی ببخشید دیر اومدم بتا 368بود روزی همگی انشاءالله 

سلام ای جان مبارکه تبریک میگم عزیزم انشاالله به سلامتی این 9 ماه رو بگذرونی 

خداجونم محتاجم به بزرگیت به گوشه چشمی که به من و زندگیم داشته باشی بلکه شیرین تر بشه اگه لایق مادر شدنم دستمو بگیر....🙏🙏
برا منو یادشون رفته بگیرن خودمم‌جرات نکردم بهشون بگم😄

یادشون نرفته عزیزم یهو خفتت میکنن😂😂😂😂 چون رویان روال کارش همینه حتما میگیرن

چندروز قبل انتقال گرفتن؟ تو پریودی گرفتن؟

من زود گرفتن حدودا یه ماه شایدم بیشتر قبل انتقال چون سیکلم لانگ بود زود گرفتن نه تو پریودی نمیگیرن

تو انتقال جنین بنظرتون خورشت فسنجون بد بخورم؟؟؟

بنظر من نه عزیزدلم هرچی دلت میکشه بخور منکه الانم که باردارم غذام مثل همیشه اس 

خداجونم شکرت که تو دلیمو صحیح وسالم گذاشتی تو بغلم🙏😍🥰🙏🏻الهی که قسمتِ همه چشم انتظارا🤲🏻🥰😍