2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046274 بازدید | 684508 پست
سلام خانوما چهارروزه انتقال دادم از روز دوم لک دیدم تاالان روز دوم زنگ زدم گفتن عیب نداره بالاخره ر ...

انجیر بگیر خیس کن هر روز بخور هم انجیر هم آبش عالیه اصلا نمیزاره یوبس بشی و اینکه حتما آب زیاد بخور روزی بیشتر از 8 لیوان بخور بزار روده ت خشک نباشه اینم خیلی کمک میکنه من خودم این دو تا کارو کردم تا الان اصلا یوبس نشدم 

خداجونم محتاجم به بزرگیت به گوشه چشمی که به من و زندگیم داشته باشی بلکه شیرین تر بشه اگه لایق مادر شدنم دستمو بگیر....🙏🙏
عزیزم قبلا بخاطر عفونت ادراری اریترمایسن به تجویز دکترم خوردم،،الان بخام زنگ بزنم به دکترم میگه پاشو ...

من یه بارداری قبلیم رفته بودم پیش دکترم گفت توافتابه نمک بریزوخودتوبااون بشوربرامن که خوب بود

🌹رَبِّ لا تَذَرْني فَرْداً وَ اَنْتَ خَيْرُالْوارثين🌹 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم آلو و کاهو و زیتون و انجیر من مدام میخورم و تا الان یبوست نداشتم

مرسی عزیز

الو سیاه بخرم؟

کاهو نفخی چیزی نداره؟خالی خالی بخورم؟

خدایا به فضل وکرمت شکر 🌷🌷🌷ده سال گذشت به اندازه یه چشم برهم زدنی خدایا منم به ارزوی مادر شدنم برسون😔
انجیر بگیر خیس کن هر روز بخور هم انجیر هم آبش عالیه اصلا نمیزاره یوبس بشی و اینکه حتما آب زیاد بخور ...

ممنونم انجیر ترسیدم بخاطر گرمیش بخورم پس از فردا بخورم

یبوستم جوری نیست که سفت وسخت باشه همش احساس دفع دارم ولی ازترسم زور نمیزنم واقعا میترسم

خدایا به فضل وکرمت شکر 🌷🌷🌷ده سال گذشت به اندازه یه چشم برهم زدنی خدایا منم به ارزوی مادر شدنم برسون😔

من پریود بودم یک هفته بعد تموم شد دو روز گذشت قرص اورژانسی خوردم بعد از قرص خوردنم یک هفته گذشت و پریود شدم ، حالا کی باید قرص پیشگیری از بارداری برای تنظیم هورمون هام بخورم؟

ممنونم انجیر ترسیدم بخاطر گرمیش بخورم پس از فردا بخورم یبوستم جوری نیست که سفت وسخت باشه همش احساس ...

نه انجیر هیچ مشکلی نداره بخور من همیشه میخورم کلا یبوست همه جورش بده استرس به ادم میده نگران نباش اینارو رعایت کن خوب میشی مخصوصا اب خوردنم یادت نره که عالیه

خداجونم محتاجم به بزرگیت به گوشه چشمی که به من و زندگیم داشته باشی بلکه شیرین تر بشه اگه لایق مادر شدنم دستمو بگیر....🙏🙏
نه انجیر هیچ مشکلی نداره بخور من همیشه میخورم کلا یبوست همه جورش بده استرس به ادم میده نگران نباش ای ...

چشم عزیزم خیلی لطف کردی

سلام دوستان من امشب ازمایش دادم از ۴۳۵ طی ۵روز رسیده به ۲۱۱۲ومسول ازمایشگاه گفت رشدش نرماله از همتون ...

سلام پروانه جون  الهی خداروشکر دیگه نگران نباش انشاالله به سلامتی این 9 ماه و بگذرونی