مرسی عزیزم
ایشالا زود زود قسمت خودت🙏🙏❤️
ببین نسبتا هییچ کاری نکردم، برای همین اصلا انتظار نداشتم مثبت بشم😅
از نظر دارو ها که میدونی سه ماه میکرولرین زدم بدون پریود شدن رفتم برای انتقال،قرار بود از یه ماه قبل انتقال پردینوزولون بخورم که چون انتقالم برای واکسن عقب افتاد حدودا شد از ۵۰ روز قبلش،
یه هفته بعد دوز دوم واکسنم رفتم دکتر، برای ۸ روز فقط سه تا استرادیول داشتم، خودمم از ۱۰ روز قبل انتقال ویتامین ای و ب کمپلکس و اسید فولیک و کیوتن و امگا ۳ میخوردم ،سونو بعدی برای ۴ روز تا انتقال مونده دو تا شیاف و یه آمپول پروژسترون بهم داد
از روز انتقال به این ور هم استرادیول رو کرد دو تا، چون نسبتا لاغرم گفت ضد انعقاد لازم نداری، از ویتامین ها هم ب کمپلکس و اسید فولیک و کیوتن رو گفت ادامه بده
آها دکتر من اعتقادی به قطع پرد برای انتقال هم نداره! برای همین روزی یه پرد رو همچنان خوردم
شیاف و آمپول هم که همونجوری موند
من دو روز بود اسباب کشی کرده بودم، با اینکه دکترم تاکید داشت سه روز استراحت نسبی، تا یه هفته هم نرو سر کار، من اصلا استراحت نکردم🙈 دوشنبه که انتقال دادم هم شنبه رفتم سر کار، کلی هم کار کردم تو اون ۴ روز، مثلا جمعه اش کابینت سازمون اومد من از صبح تا شب فقط یه نیم ساعت رفتم تو اتاق شیاف گذاشتم بقیه اش همش کار و تمیز کاری و ....
اصلا همون روز انتقال، پشت سر انتقالم که رفتیم از خانم برادرم غذا بگیریم، بنده خدا کلی برامون تدارک دیده بود، ظرف غذای اصلی رو داد دست همسر، بعدش یه عالمه وسیله سنگین و ظرف و ظروف داد دست من ( هیچکی نمیدونه هنوز)
کلی هم بعدش راه رفتم و ۱۰ تا پله و ...(فقط دو ساعت تو خود مرکز خوابیدم)
خلاصه که استراحت بی استراحت!
بعدشم مادرم کرونا گرفت، بازم چون هیچکی نمیدونست و نمیخواستیم کسی بفهمه، خودم رفتم بردمش دکتر و چند روز بعدم سی تی اسکن و ...، همش استرس داشتم حالا کرونا هم بگیرم، که خداروشکر نگرفتم🙏
آندومتریوزم هم که میدونی گرید ۳ و ۴ بودم و پارسال اسفند عمل کردم تو یه عمل ۳ ساعته تا چسبندگی ها رو بتونن پاکسازی کنن و ...
خلاصه برای همین میگم اگر من مثبت شدم، حتما برای بقیه هم میشه به امید خدا🙏🙏