2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046258 بازدید | 684508 پست
وایییییییییییییی خدا خیرت بده مبارکت باشه عزیز دلم مبارکت باشه مامان خانوم خدا رو شکر عزیزم خیلی خوش ...

مرسی عزیزم

ایشالا زود زود قسمت خودت🙏🙏❤️

ببین نسبتا هییچ کاری نکردم، برای همین اصلا انتظار نداشتم مثبت بشم😅

از نظر دارو ها که میدونی سه ماه میکرولرین زدم بدون پریود شدن رفتم برای انتقال،قرار بود از یه ماه قبل انتقال پردینوزولون بخورم که چون انتقالم برای واکسن عقب افتاد حدودا شد از ۵۰ روز قبلش،

یه هفته بعد دوز دوم واکسنم رفتم دکتر، برای ۸ روز فقط سه تا استرادیول داشتم، خودمم از ۱۰ روز قبل انتقال ویتامین ای و ب کمپلکس و اسید فولیک و کیوتن و امگا ۳ میخوردم ،سونو بعدی برای ۴ روز تا انتقال مونده دو تا شیاف و یه آمپول پروژسترون بهم داد

از روز انتقال به این ور هم استرادیول رو کرد دو تا، چون نسبتا لاغرم گفت ضد انعقاد لازم نداری، از ویتامین ها هم ب کمپلکس و اسید فولیک و کیوتن رو گفت ادامه بده

آها دکتر من اعتقادی به قطع پرد برای انتقال هم نداره! برای همین روزی یه پرد رو همچنان خوردم

شیاف و آمپول هم که همونجوری موند

من دو روز بود اسباب کشی کرده بودم، با اینکه دکترم تاکید داشت سه روز استراحت نسبی، تا یه هفته هم نرو سر کار، من اصلا استراحت نکردم🙈 دوشنبه که انتقال دادم هم شنبه رفتم سر کار، کلی هم کار کردم تو اون ۴ روز، مثلا جمعه اش کابینت سازمون اومد من از صبح تا شب فقط یه نیم ساعت رفتم تو اتاق شیاف گذاشتم بقیه اش همش کار و تمیز کاری و ....

اصلا همون روز انتقال، پشت سر انتقالم که رفتیم از خانم برادرم غذا بگیریم، بنده خدا کلی برامون تدارک دیده بود، ظرف غذای اصلی رو داد دست همسر، بعدش یه عالمه وسیله سنگین و ظرف و ظروف داد دست من ( هیچکی نمیدونه هنوز)

کلی هم بعدش راه رفتم و ۱۰ تا پله و ...(فقط دو ساعت تو خود مرکز خوابیدم)

خلاصه که استراحت بی استراحت!

بعدشم مادرم کرونا گرفت، بازم چون هیچکی نمیدونست و نمیخواستیم کسی بفهمه، خودم رفتم بردمش دکتر و چند روز بعدم سی تی اسکن و ...، همش استرس داشتم حالا کرونا هم بگیرم، که خداروشکر نگرفتم🙏

آندومتریوزم هم که میدونی گرید ۳ و ۴ بودم و پارسال اسفند عمل کردم تو یه عمل ۳ ساعته تا چسبندگی ها رو بتونن پاکسازی کنن و ...

خلاصه برای همین میگم اگر من مثبت شدم، حتما برای بقیه هم میشه به امید خدا🙏🙏

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مبارکه عزیزم انشالله به سلامتی نی نی رو بغل کنی خانومی کدوم مرکز بودی؟ و میشه بگی بعد از انتقال است ...

ممنون عزیزمایشالا به زودی برای خودت

بالا مفصل برای سارا جون توضیح دادم😁

بیمارستان لاله، دکتر یوسف نژاد

مرسی گلم ،صبح ساعت هفت بی بی چک زدم خداروشکر مثبت بود ،چشممون به بی بی چک مثبت روشن نشده بود که شد&n ...

ای جان مبارکه ایشالله بسلامتی گلم🤩🤩🤩

.....آرزو کن گوشهای خدا پراست از آرزو،،،ودستانش پراز معجزه.....🙏🙏خدایا نی نی هامو واسم نگهدار 🤲🤲🙏🙏
بهت تبریک میگم عزیزم الهی که بارداریت راحت باشه وصحیح وسالم بیاد بغلت کوچولوت🤲🏻🤲🏻 اینم دومین خب ...

مرسی عزیزم

ایشالا کوچولوی خودت هم صحیح سالم و به موقع بیاد بغل مامانیش❤️

کسی میدونه این نسخه ها چی نوشته دکتر ببخشید بچها تامیک زدم هیچکس نیومد پاکش کردم

« اللّهم صلّ علی مُحمّد و آلِ محمّد و عجّل فرجهم »۸ثمره عشقمون 🤩فندق من.. منو بابا بدجور بیتابتیم.. دلمون میخواد زودتر بگیریمت تو بغلمون.خوش آمدی به زندگیمون جان جانانم🤰تاریخ ۱۶ آذر صدا قلب کوچولوتو شنیدیم جان مادر😍دخترکم عزیزکم مامان منتظرته ک محکم بغلت کنه ک پیشت باشه مونس تنهایی مادر بشی رفیق هم بشیم.😍خوش آمدی پرنسس مامان❤️                      💚شنیدم امام رضا مریضارو شفا میده💚شنیدم پنجره فولاد رضا برات کربلا میده💚 شنیدم که ضامن آهو شدی امام رضا💚میشه ضامن منم بشی پیش خدا💚 شنیدم هرکی بره زیارت امام رضا💚برادیدنش میاد سه جا غریب الغربا💚برا بار اولی سر پل صراط میاد💚دومی وقتیه که نامه ی تو برات میاد💚بار سوم که میخاد آقا به دادت برسه💚وقتی که ملک میاد تا به حسابت برسه💚
سلام عزیزم خوبی ؟ هر چی گفته همون رو اجرا کن، من خیالم بابت تجویز هاش راحته با متخصص ایمنی هم در ار ...

سلام زینبی جون پیام داده بودم بهتون یک ماه قبل که دخترم کولیک داره بردمش دکتر شربت نرس هارویز و چن تا چیز دیگه داده بود از وقتی که اون شربت رو میدم کلا یبوست شده البته نفخش کمتر شده و گریه های کولیکیش کنه ولی الان بدون تحریک پی پی نمیکنه خودم احتمال میدم بخاطره اون شربت هست چون قبلا هم کولیکید داده بودم یبوست شده بود الان قطعش کردم شیر خودمو هم میخوره برای یبوستش چی پیشنهاد میرین شما خیلی اذیته 

مرسی عزیزم ایشالا زود زود قسمت خودت🙏🙏❤️ ببین نسبتا هییچ کاری نکردم، برای همین اصلا انتظار نداشتم ...

مرسی عزیز دلم که اینقد کامل توضیح دادی. خدا برات حفظش کنه جانم. خدا رو شکر. ❤❤❤❤❤

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤
خانم من اب نشاسته دارم هر روز میخورم بنظرتون ادامه بدم یان روز شیشم توروخدا بگین

والا عزیزم نخوری بهتره من اصلا نخوردم همون ماکارانی وسیب زمینی رو بجاش میخوردم،،هر چند همه نشاسته دارن ویبوست رو تشدید میکنن

.....آرزو کن گوشهای خدا پراست از آرزو،،،ودستانش پراز معجزه.....🙏🙏خدایا نی نی هامو واسم نگهدار 🤲🤲🙏🙏
مرسی عزیز دلم که اینقد کامل توضیح دادی. خدا برات حفظش کنه جانم. خدا رو شکر. ❤❤❤❤❤

قربونت برم❤️❤️

ببین دو تا چیز فقط یادم رفت بگم، من چون خیلی آدم حساسیتی هستم چند ماه قبل رفتم پیش زرنانی آزمایش های ایمنی و انعقادی رو دادم، که خداروشکر اوکی بود، ولی میزان التهاب تو بدنم زیاد بود احتمالا به خاطر همون آندو، برای همین زرنانی گفت وقتی التهاب زیاده ما بهتره بیشترش نکنیم، شما هیچ وقت نگو برات خراش بدن احتمالا کمکی نکنه، برای همین درخواست خراش ندادم اصلا، همون زرنانی هم گفت یه ماه قبل انتقال یه دونه پرد بخور

یکی هم اینکه تنها کاری که با جدیت تو این دوهفته کردم این بود که جلوی یبوست رو گفتم با انجیر و آلو و کاهو ...چون من خودم مستعد هم هستم

این به نظرم تاثیر داشت