2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046596 بازدید | 684531 پست

ان مع العسر یسری

قسمت تک تک منتظرا البته بدون سختی

برای بسلامت بدنیا اومدن همه نی نی ها خصوصا بچه های اینجا که با سختی باردار شدن ده صلوات بفرستید❤💚❤

“یا امام رضـــــــــــا” اگر بناست که لطف کسی به ما برسد …. .خدا کند فقط از جانب شما برسد….نخواه منت بیگانه بر سرم باشد….. .خوش است خیر همیشه ازآشنا برسد…                            . 💚😍زیر پوست من یک دنیا در جریان است😍💚
آخه لکه بینی ام زیاده.  همش می‌ترسم

ن نترس مهسا هم اینجوری شده بود 

شکر خدا مشکلی نبود دوستمم اونجوری بود شکر خدا فسقلیش بغلشه

آنوکسا داری داروهات چی هستن

خدای من بارها زمین خوردم و تو هم قدم بودی در هر شرایط، اینبار جای پاهایت در کنارم نیستن ناراحت نشدم چون فهمیدم یک پله بالاتر هستی و دستت را دراز کردی برای بالا بردنم از مشکلات دوستت دارم به زودی مامان میشم😍🙏🙏🙏

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ان مع العسر یسری قسمت تک تک منتظرا البته بدون سختی برای بسلامت بدنیا اومدن همه نی نی ها خصوصا بچه ...

خدایا همه مون انشاالله که عکس سونوش و بذاریم .🥺🥺🥺😭😭😭🙏🙏

خدای من بارها زمین خوردم و تو هم قدم بودی در هر شرایط، اینبار جای پاهایت در کنارم نیستن ناراحت نشدم چون فهمیدم یک پله بالاتر هستی و دستت را دراز کردی برای بالا بردنم از مشکلات دوستت دارم به زودی مامان میشم😍🙏🙏🙏
ای جووون دلم مبارکت باشه بسلامت بدنیابیان  گلم اسم کاربریت اسم نینیات هستن؟ میخواستم بگم اسمها ...

ممنونم عزیزم

گیر افتادیم بین اسمها

یسری مسخره میکنند 

یسری پیشنهادای خودشون رو میدن

واسه همین بیخیالش شدم😂

“یا امام رضـــــــــــا” اگر بناست که لطف کسی به ما برسد …. .خدا کند فقط از جانب شما برسد….نخواه منت بیگانه بر سرم باشد….. .خوش است خیر همیشه ازآشنا برسد…                            . 💚😍زیر پوست من یک دنیا در جریان است😍💚
خدایا همه مون انشاالله که عکس سونوش و بذاریم .🥺🥺🥺😭😭😭🙏🙏

انشاالله عزیزمممم

حتما میرسه اونروز بزودی

ممنونم عزیزم گیر افتادیم بین اسمها یسری مسخره میکنند  یسری پیشنهادای خودشون رو میدن واسه هم ...

عزیزم بیخیال خودتون کدومو دوست داشتین همونو بذارین مهم سلامتیشون هست 

اسم رو پروفایلت هم خوشگله بهم هم میان

انشاالله عزیزمممم حتما میرسه اونروز بزودی

انشاالله دعام کن ایندفعه برم انتقال هی عقب نیافته ایندفعه دعا کن همه چی جور بشه سرماخوردگیم حل بشه و برم انتقال 

به تو دلیت هات بگو خاله فاطمه رو همه منتظرا رو دعا کنن 

الهی دلم غشششش رفت از تصورشون.😍😍😍😍

ن نترس مهسا هم اینجوری شده بود  شکر خدا مشکلی نبود دوستمم اونجوری بود شکر خدا فسقلیش بغلشه آن ...

انوکساپارین، شیاف 400، فولیک اسید، ویتامین ب. 

از ديروز هم که اینجوری شدم، دکتر آمپول پروژسترون هم اضافه کرده