2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046589 بازدید | 684530 پست
نیکاد جونم من بلد نیستم حساب کنم عزیزم 😂

خخخ عزیزممم راحته که من هم با اولین روز اخرین پریود حساب میکنم هم طبق انتقالم تقریبا درست درمیاد طبق انتقال میشه سن جنین+ تعداد روزای انتقال+ 14 روز 

خداجونم محتاجم به بزرگیت به گوشه چشمی که به من و زندگیم داشته باشی بلکه شیرین تر بشه اگه لایق مادر شدنم دستمو بگیر....🙏🙏
سلام بچه هاااا نی نی های من دختر و پسرن😍 انشاالله قسمت همه منتظراااااا از ته دل براتون دعا کردم

مبارکه بسلامتی بیان بغلت انشاالله خدارو شکر گلم

خدای من بارها زمین خوردم و تو هم قدم بودی در هر شرایط، اینبار جای پاهایت در کنارم نیستن ناراحت نشدم چون فهمیدم یک پله بالاتر هستی و دستت را دراز کردی برای بالا بردنم از مشکلات دوستت دارم به زودی مامان میشم😍🙏🙏🙏

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ولی بنظرم این حساب کردنا زیاد درست نیست اونیکه سونو میگه اوکیه من روز پریودم ۷ شهریور بود دیشب رفتم ...

اره خوب سونو دقیقه ولی تقریبا سونو هم با حساب ما هم نزدیکه نهایتا دو سه روز فرق داره

خداجونم محتاجم به بزرگیت به گوشه چشمی که به من و زندگیم داشته باشی بلکه شیرین تر بشه اگه لایق مادر شدنم دستمو بگیر....🙏🙏
عزیزم شما الان ۷ هفته و ۵ روزی 

من منظورم 12 مهر اخرین سونو بوده که رفتم سونو گفت 6هفته و 5 روز تا امروز که 16 مهر میشه 7 هفته و  3 روز اگه اشتباه نکنم البته سونو با حساب خودمون چند روزی فرق میکنه چون من روزی که رفتم سونو با حساب اخرین پریودیم 6 هفته و 2 روز میشدم ولی سونو گفت 6 هفته و 5 روز

من منو ک میشناسی

آره عزیزم،همون که میرفتی پیش دکتر دانایی؟

من هر از گاهی میام این تاپیک که تجربه های بیشتری کسب کنم😄

خدا جونم لطفا هر کی میخواد مامان شه به آرزوش برسون🤲🙂❤    آمممیییین                                                                دعا کنیم واسه هم🤗                                          شکرت که اینبار بچمو سالم و سلامت گذاشتی بغلم🤗🥲😍                            
نیکاد جون انشالله بارداری بچه ات هم پسره تو فامیل ما هرکی تو بارداری النگوی طلا تو خواب دیده بچه اش ...

جددی چه جالب من فقط فک میکردم طلا خوبه تو خواب دیگه نمیدوستم برا جنسیت هم تعبیر داره😂😂 خداکنه سالم باشه و قلبش تشکیل بشه و همه چی خوب باشه فرقی نداره هرچی باشه رو چشم جا داره

سلام بچه هاااا نی نی های من دختر و پسرن😍 انشاالله قسمت همه منتظراااااا از ته دل براتون دعا کردم

ای جانممم مبارکه انشاالله به سلامت بغلشون بگیری چه شیرینه هم دختر هم پسر😍😍

ای جاااان😍😍😍مبارکت باشه عزیزم ایشالا سالم خوشگل بیان تو بغلتون

🍁الله اوزین وریبسن اوزون ساخلا بالام سنه امانت🥹😍😍💙سامیارم🩵
سلام عزیزم مبارکه بسلامتی ایشالله  دیدی گفتم 🤩🤩🤩🤩😘😘😘😘

مرسی عزیزم

خدانگهدار دخترای نازت باشه😍

“یا امام رضـــــــــــا” اگر بناست که لطف کسی به ما برسد …. .خدا کند فقط از جانب شما برسد….نخواه منت بیگانه بر سرم باشد….. .خوش است خیر همیشه ازآشنا برسد…                            . 💚😍زیر پوست من یک دنیا در جریان است😍💚
جددی چه جالب من فقط فک میکردم طلا خوبه تو خواب دیگه نمیدوستم برا جنسیت هم تعبیر داره😂😂 خداکنه سالم ...

بله عزیزم خواب خیلی خوبی دیدی انشالله خیره ،انشالله سالمه نگران نباش

خداوند همه چی رو می‌دونه و همه چی رو درست می‌کنه ،آرامش داشته باش
بله عزیزم خواب خیلی خوبی دیدی انشالله خیره ،انشالله سالمه نگران نباش

خداروشکررر خیلی ممنون انشاالله عزیزم توکلم به خداس