2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046595 بازدید | 684531 پست
اصلا نگران نباش ني ني حالش خوبه من با ٢ تا امپولو سه تا شياف بازم خونريزي داشتم با اينكه هماتومم ندا ...

آره فدات شم تهرانم دارم میرم بیمارستان تریتا زنگ زدم گفت سونو اورژانسی دارن

خداجونم شکرت که تو دلیمو صحیح وسالم گذاشتی تو بغلم🙏😍🥰🙏🏻الهی که قسمتِ همه چشم انتظارا🤲🏻🥰😍

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اصلا نگران نباش ني ني حالش خوبه من با ٢ تا امپولو سه تا شياف بازم خونريزي داشتم با اينكه هماتومم ندا ...

یعنی خون قرمز میومد یا قهوه ای؟

خداجونم شکرت که تو دلیمو صحیح وسالم گذاشتی تو بغلم🙏😍🥰🙏🏻الهی که قسمتِ همه چشم انتظارا🤲🏻🥰😍

سلام بچه ها شبتون بخیر من رفتم سونوگرافی شدم گفت همون هماتومه به حساب سونو گرافی ۶ هفته بودم ساک وکیسه زرده هم تشکیل شده گفت جنینم توش هست ولی قلبش هنوز تشکیل نشده

بچه ها هماتومو زده ۱۷ و۵ در ۱۷ سایزش بزرگه؟

عزیزم نگران نباش منم ۷هفته خونریزی کردم زیاد رفتم بیمارستان گفت فقططط استراحت کن و همون لحظه دوتا ‌پ ...

آره عزیزم رفتم سونو همون هماتوم بود فقط سایزشو زده بود ۱۷ در ۱۷ و۵ بنظرت بزرگه این خیلی؟

ببین الان بهترین کار استراحته چون فکر نکنم بتونی جایی رو پیدا کنی الان سونو کنن ولی باز بگو شوهرت ی ...

عزیزم رفتم سونو گفت همون هماتومه توروخدا حلال کن اون موقع شب وقتتو گرفتم

سلام دوستان این دو هفته همش پیگیرتون بودم و پست ها میخوندم امروز انتقال داشتم خوشحال و سر خوش رفتم ک ...

سلام عزیز

کدوم مرکز میرین شما؟

گرید جنین هاتون چی بود؟

نمیشد چون جنین ها کیفیت ندارن 3 روزه انتقال بدن؟

عزيزم چندتا امپول ميزني؟ خونسرد باش ماها اكثرا خونريزي كرديم

سلام‌‌خوبی‌چیکاجون

نی‌نیهاخوبن؟انشالله‌به‌سلامتی‌زایمانتون‌کی‌هس؟

قربونت‌برم‌میشه‌یه‌کوچولو‌ازدکترت‌توضیح‌بدی

میکروتقریبا‌چقدرتموم‌میشه؟سونووویزیتش‌چقدره؟

دکترباحوصله‌ای‌یاتندتندمریض‌راه‌میندازه..

خدایامیشه‌‌‌‌پسرمنم‌یه‌روزداداش‌بشه..خواهرهای‌گلم‌میشه‌‌‌  یه‌صلوات‌مهمونم‌کنید‌تاآرزوی‌پسرم‌برآورده‌بشه🙏🏻
dhea منم یه سه ماه خوردم ، رو ذخیره تاثیر داره یا کیفیت تخمک؟ شما دیگه نرفتی آزمایش ذخیره بدی؟ نمی ...

اول آزمایش ذخیره بدین ن استفاده نکردم دوستان میگفتن خیلی اثر داره

خدای من بارها زمین خوردم و تو هم قدم بودی در هر شرایط، اینبار جای پاهایت در کنارم نیستن ناراحت نشدم چون فهمیدم یک پله بالاتر هستی و دستت را دراز کردی برای بالا بردنم از مشکلات دوستت دارم به زودی مامان میشم😍🙏🙏🙏