2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046595 بازدید | 684530 پست

سلام به همگی 

حال نی نیم  زیاد خوب نیست تو رو خدا هر که پیاممو دید واسم دعااا کنه شاید دعاهای شما در حقم براورده شد

التماااس دعاااا 

شبهای هجر گذراندیمو زنده ایم هنوز ...مارا به سخت جانی خود چنین گمان نبود 
آخه من اصلا نبردم تامین اجتماعی خودش نمیدونم دویست یا سیصد کم کرد ، خواستم ببینم ببرم تامین اجتماعی ...

عزیزم دیگه خریدی فکر کنم قبلش با نسخه میری و اونجا پشت نسخه تایید میکنن بعد میری داروخانه میخری عزیزم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من روز دهم انتقال

روز دهم انتقال آزمایش دادین ؟!!!

چه خوب راحت شدین از انتظار ،اگر دوست داشتین عدد بتاتونم تو روز دهم بگین 

من خودم اونقد بچه ندیده بودم هرکس ازم تعداد تخمک هام و جنین هامو میپرسید دروغ میگفتم چشم نخورم 😆😅😄😁

سلام بچه ها میشه منو راهنمایی کنید من همش لکه بینی دارم شنبه رفتم دکتر گفت اگه زیاد شد یه شیاف به آم ...

من اول انتقالم یک شیاف و یک امپول داشتم ماما گفت بهتره ساعتش حدود 12 ساعت باهم احتلاف داشته باشه ک کل روز رو پوشش بده

سلام به همگی  حال نی نیم  زیاد خوب نیست تو رو خدا هر که پیاممو دید واسم دعااا کنه شاید دع ...

سلام عزیزم ،،خدانکنه ایشالله که چیزی نیست،،چرا اینجوری میگی چیشده؟

.....آرزو کن گوشهای خدا پراست از آرزو،،،ودستانش پراز معجزه.....🙏🙏خدایا نی نی هامو واسم نگهدار 🤲🤲🙏🙏
چرا گلم چیشده ؟😨 ایشالا که چیزی نیست نگران نباش 

سونو آنومالیش مشکل داشت 

باید دو سه هفته دیگه تکرار کنم 

دعااا کنید خوب بشه 

شبهای هجر گذراندیمو زنده ایم هنوز ...مارا به سخت جانی خود چنین گمان نبود 
دوستان کسی مثل من بوده که درد پری داشته باشه

من اوایل انتقال داشتم زیاد

الانم گاهی دارم

خیلیا از بچه ها تا ماه های اخر هم داشتن

دردی ک پیش رونده نباشه و همراه لکه بینی و خونریزی نباشه و با استراحت کمتر بشه اصلد نگرانت نکنه

دوستان میشه اینو زود جواب بدین نگرانم⁦☹️⁩⁦☹️⁩

من سعی میکنم بین شیاف و آمپولم یه فاصله ای بدم اما در کل حتما فواصل مهمه که مثلا به من گفتن هر دوازده ساعت شیاف بزار ،بیشتر از این اطلاعات درستی ندارم گلم