2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046551 بازدید | 684526 پست
بله دو تا ساک دید گفت یکیش پوچه و یکیش جنین داره ولی فعلا قلبش تشکیل نشده اینقد نگرانم که نگو کارم ش ...

واي تو كتك ميخواي خب جنين بوده كه ننه😍😍😍بخدا زود رفتي پس فكر پوچ بودنو از سرت بيرون كن. اين سري رفتي سونو يهويي ميبيني دوتا قلب قشنگ داره ميزنه و مثل من سورپرايز ميشي😍😍😍

خداياشكرت....❤️ 
واي تو كتك ميخواي خب جنين بوده كه ننه😍😍😍بخدا زود رفتي پس فكر پوچ بودنو از سرت بيرون كن. اين سري ر ...

چی بگممم اینقد دکتره برخوردش بد بود که استرس تمامه وجودموگرفته کاش اینجوری باشه من به یکی هم راضیم خدااز زبونت بشنوه این عکس سونوه ممنون میشم نگاه کنی 

خداجونم محتاجم به بزرگیت به گوشه چشمی که به من و زندگیم داشته باشی بلکه شیرین تر بشه اگه لایق مادر شدنم دستمو بگیر....🙏🙏

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

چی بگم چیکا جون عکس سونومو گذاشتم الان میشه نگاه کنی نظرتو بگی خدا خودش کمکم کنه قلبش تشکیل بشه و بر ...

عزيزم اول بگو سونو واژينال بود يا شكمي؟ 

دوم اينكه جنين هستش و مطمئن باش زود بوده براي قلب. 

خداياشكرت....❤️ 
عزيزم اول بگو سونو واژينال بود يا شكمي؟  دوم اينكه جنين هستش و مطمئن باش زود بوده براي قلب.&nb ...

سونو واژینال بود عزیزم خداکنه عزیزمم همنیجوری باشه تا یه هفته دیگه فکر و خیال منو میخوره

خداجونم محتاجم به بزرگیت به گوشه چشمی که به من و زندگیم داشته باشی بلکه شیرین تر بشه اگه لایق مادر شدنم دستمو بگیر....🙏🙏
سونو واژینال بود عزیزم خداکنه عزیزمم همنیجوری باشه تا یه هفته دیگه فکر و خیال منو میخوره

توكلت به خدا باشه اگر شرايطشو داري ٤٠ روز زيارت عاشورا و حديث كسا نذر كن بخون فداتشم. مطمئنم هفته ديگه خوش خبر مياي

خداياشكرت....❤️ 
بله دو تا ساک دید گفت یکیش پوچه و یکیش جنین داره ولی فعلا قلبش تشکیل نشده اینقد نگرانم که نگو کارم ش ...

اااای جااانم. حالا ببین سونو ی دفعه بعدی هر دو تا نی نی تپل مپل دارن  

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
توكلت به خدا باشه اگر شرايطشو داري ٤٠ روز زيارت عاشورا و حديث كسا نذر كن بخون فداتشم. مطمئنم هفته دي ...

ممنون عزیزم چشم رو چشمام

اااای جااانم. حالا ببین سونو ی دفعه بعدی هر دو تا نی نی تپل مپل دارن    

برام دعا کن هنوز این یکی هم معلوم نیس قلبش تشکیل بشه یا نه من به یکی هم قانعم خدا برام نگهش داره ممنون عزیزم

ماشالا عزیزم ینی دوقلوعه😍😍😍

ایشالا هفته دیگه صدای  قلبشو میشنوی و اون یکیم جنین داخلش دیده میشههههههه😍😍😍 

بخدا من بودم الان کلی ذوق میکردم جایه گریه🥰🥰

خدایا عزت با تو بودنم را سپاس،خداوندا بیادتوکه باشم تمام دورها نزدیکند...
برام دعا کن هنوز این یکی هم معلوم نیس قلبش تشکیل بشه یا نه من به یکی هم قانعم خدا برام نگهش داره ممن ...

خیییلی دلم روشن شد عزیزم. ان شاالله خوش خبر میای   به شرطی که سعی کنی مسلط بشی ب خودت و اذیت شون نکنی  .  برا نی نی هات آیت الکرسی می خونم عزیزم

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
عزیزم سری پیش اصلا استراحت نکردم ولی این بار ۵ روز اول نسبی بودم فقط خیلی دولا نمیشدم مجبورم میشدم ی ...

مبارك باشه عزيزم. 

شما سرم اي وي اي جي هم زدين؟ 

هيسترو هم شدين؟

پي ار پي چطور؟؟؟

خدايا مرا در جستجوي آنچه برايم مقدور نكرده اي خسته نكن 💚
سنگگ جون منو سارا سه شنبه دیگه آخر شب ۱۲ هفته رو تموم میکنیم به امیدخدا، البته من میخوام برم سلفری و ...

شما یک روز ازمن جلویید پس من چهارشنبه ۱۲هفتم تموم میشه اونطوری باشه شنبه میشم ۱۲هفته و۳روز دیر نیست ؟؟

منم میخوام سلفری انجام بدم انشالله