2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046599 بازدید | 684531 پست
خداحفظش کنه انشاالله دانشگاه رفتنشو ببینی قلبش 120 ساله برات بتپه منم اسمی از کیسه زرده نیاورده یکم ...

مرسی فدات شم . قربونت . انشالله توام به مراد دلت برسی . ولی من ۳ هفته رو گریه کردم تا رفتم و گفتن قلبش تشکیل شده . تو به خودت مسلط باش و آرامش داشته باش . روند تکاملشو داره طی میکنه

خدای من خدای معجزه هاست . 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دوستان من این سری اصلا نتونستم استراحت کنم خودم کل کارامو میکنم اشپزی ظرف شستن ولی بعدش ناراحت میشم ...

اصلا مشکلی نداره فقط کار سنگین نکن الان به این نتیجه رسیدن ک فعالیت داشته باشی خیلی بهتر از استراحت مطلقه

ستایش عزیزم پیدا نکردم پستت رو 🙈🙈🙈

زینب جون من ۲ هفته از دوز دوم واکسن کرونام داره میگذره زنگ زدم مطب دکتر عارفی برم برای هیسترو و بعد انتقال گفتن یک ماه بعداز زدن واکسن باید بیهوشی بگیری میگم نکنه یک ماه بعدش هم کم باشه اینجا کسی بوده بعد واکسن بیهوشی بگیره؟؟

مرسی فدات شم . قربونت . انشالله توام به مراد دلت برسی . ولی من ۳ هفته رو گریه کردم تا رفتم و گفتن قل ...

منم کارم گریه شده سعی میکنم به خودم مسلط باشم خدا به دلم ارامش بده خداکنه قلبشم تشکیل بشه و مشکلی نباشه ممنون برا راهنمایی و دلگرمیت عزیزمم 

خداجونم محتاجم به بزرگیت به گوشه چشمی که به من و زندگیم داشته باشی بلکه شیرین تر بشه اگه لایق مادر شدنم دستمو بگیر....🙏🙏
عزیزم این چ حرفیه بله من مریض دکتر عارفی هستم انتقال سوم بودم هم پردنیزولون هم سرم هم هیدروکسی کلرو ...

عزیزم شمام ایمنی بدنت بالاس که این چیزارو داشتی؟؟ منم میخوام پیش عارفی انتقال بدم این سری ایمنی بدنم خیلی بالاس گفت اینتزالیپید رو تو جواب نمیده باید ivig بزنی ۳ تا هیسترو هم دارم 

اره واژینال خیلی خانومای باردار اونجا بودن میرفتن داخل صدای قلب نینی شون میومد بیرون منم دل خوش بودم ...

نيكاد جون توروخدا خودتو اذيت نكن من رفتم سونو قلب يكيشون تشكيل شده بود يكيشون تشكيل نشده بود دوباره ٨ هفته رفتم ديدم قلبشو. عزيزم اينقدر استرس نداشته باش خدا بزرگه

خداياشكرت....❤️ 
ستایش عزیزم پیدا نکردم پستت رو 🙈🙈🙈

عزیزم میشه یه نگاه به سونو من بندازی ببینی امیدوار باشم به این جنین قلبش تشکیل بشه خیلی حالم بده 

فک کنم اسمی از کیسه زرده توی سونو نیست فقط گفته فتال پل هست امکانش هس پوچ باشه و قلبش تشکیل نشه 😭😭😭

خداجونم محتاجم به بزرگیت به گوشه چشمی که به من و زندگیم داشته باشی بلکه شیرین تر بشه اگه لایق مادر شدنم دستمو بگیر....🙏🙏
نيكاد جون توروخدا خودتو اذيت نكن من رفتم سونو قلب يكيشون تشكيل شده بود يكيشون تشكيل نشده بود دوباره ...

چی بگم چیکا جون عکس سونومو گذاشتم الان میشه نگاه کنی نظرتو بگی خدا خودش کمکم کنه قلبش تشکیل بشه و برام بمونه ممنون برا دلداریت عزیزم