2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046589 بازدید | 684530 پست
نمیدونم چیزی نگفت فقط گفت قلب تشکیل نشده کیسه زرده چیه با ساک بارداری فرق داره؟؟ اگه کیسه زرده نداشت ...

به خودت استرس وارد نکن توروخدا 

از بارداریت لذت ببر و آرامش داشته باش عزیزم خدایی که خودش داده خودشم حافظشه

وزن شروع :۶۹/۴😀->۶۷/۴😃->۶۳/۹هدف ۵۵
دورت بگردم من مطمئنم هفته دیگه بری حتما میشنوی ۶ هفته واقعا زوده خیلی به ندرت هستن این موقع میشنون&n ...

خداکنه اینجوری باشه الان سونو نگاه کردم نوشته 6 هفته و 5 روز فاقد FHR می باشد خداکنه تا دوشنبه تشکیل بشه خیلی سخته 

خداجونم محتاجم به بزرگیت به گوشه چشمی که به من و زندگیم داشته باشی بلکه شیرین تر بشه اگه لایق مادر شدنم دستمو بگیر....🙏🙏

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزيزدلم تا ٩ هفته وقت هستش براي تشكيل قلب توكلت به خدا باشه فداتشم

واااای چیکا من استرس افتاد تو جونم 

نیکاد ۲ هفته زودتر از من انتقالشو انجام داده الان ۶ هفته اشه یعنی من الان باید ۴ هفته ام باشه دیگه حالا من هفته دیگه دوشنبه میخام برم برا قلبش یعنی دکتر گفت بیا زود نیست بنظرت؟

خداجونم شکرت که تو دلیمو صحیح وسالم گذاشتی تو بغلم🙏😍🥰🙏🏻الهی که قسمتِ همه چشم انتظارا🤲🏻🥰😍
واااای چیکا من استرس افتاد تو جونم  نیکاد ۲ هفته زودتر از من انتقالشو انجام داده الان ۶ هفته ا ...

تاریخ بارداری ربطی به انتقال نداره از اولین روز اخرین پریودیت محاسبه میشه ببین چند هفته و چند روز میشی

خداکنه اینجوری باشه الان سونو نگاه کردم نوشته 6 هفته و 5 روز فاقد FHR می باشد خداکنه تا دوشنبه تشکیل ...

مطمئن باش همینطوره تا ۹ هفته قلب جنین وقت هست تشکیل بشه الان واقعا زوده دورت بگردم اطرافیان من همه ۸ هفته بودن رفتن برا قلب 

خداجونم شکرت که تو دلیمو صحیح وسالم گذاشتی تو بغلم🙏😍🥰🙏🏻الهی که قسمتِ همه چشم انتظارا🤲🏻🥰😍
واااای چیکا من استرس افتاد تو جونم  نیکاد ۲ هفته زودتر از من انتقالشو انجام داده الان ۶ هفته ا ...

هفته ديگه براي قلب خيلي زوده يموقع نديد استرس الكي نگير. انشالله هردوتاتون قلباي خوشگل ني نياتونو ميبينيد نگران نباش عزيزدلم.

خداياشكرت....❤️ 
تاریخ بارداری ربطی به انتقال نداره از اولین روز اخرین پریودیت محاسبه میشه ببین چند هفته و چند روز می ...

۸ شهریور آخرین پریودیم بود جنینمم ۵ روزه الان چندهفته میشم؟

۲۷ شهریورم تاریخ انتقالم

هفته ديگه براي قلب خيلي زوده يموقع نديد استرس الكي نگير. انشالله هردوتاتون قلباي خوشگل ني نياتونو مي ...

شنبه رفتم گفت ۱۰ روز دیگه بیا منم انقدر خنگ وحواس پرت اصلا حواسم نشد بپرسم چندهفته امه 

۸ شهریور آخرین پریودیم بود جنینمم ۵ روزه الان چندهفته میشم؟  ۲۷ شهریورم تاریخ انتقالم

اگه ۸شهریور اولین روزت بوده از اون روز تا امروز حساب کن میشی ۵هفته تمام 

فردا ۵هفته و یک روزته

دخترا لطفاً میشه اگه کسی می‌دونه جواب بده

سرماخوردگی جزئی دارم چیا بخورم تا انتقال خوب بشم تو سیکل انتقالم 

کسی بوده اینطور شده باشه تجربه ای دارین .🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏⛔⛔⛔⛔

خدای من بارها زمین خوردم و تو هم قدم بودی در هر شرایط، اینبار جای پاهایت در کنارم نیستن ناراحت نشدم چون فهمیدم یک پله بالاتر هستی و دستت را دراز کردی برای بالا بردنم از مشکلات دوستت دارم به زودی مامان میشم😍🙏🙏🙏
اگه ۸شهریور اولین روزت بوده از اون روز تا امروز حساب کن میشی ۵هفته تمام  فردا ۵هفته و یک روزته

پس هفته دیگه همین روز میشم ۶ هفته تمام درسته؟

اونوقت من وقت سونو قلب دارم اینکه خیلی زوده 

دخترا لطفاً میشه اگه کسی می‌دونه جواب بده سرماخوردگی جزئی دارم چیا بخورم تا انتقال خوب بشم تو سیکل ...

عزیزدلم دمنوش پونه آویشن شربت عسل وآبلیمو اینا برا سرماخوردگی خوبه تحقیق کن اگه برات ضرر نداره بخور 

پس هفته دیگه همین روز میشم ۶ هفته تمام درسته؟ اونوقت من وقت سونو قلب دارم اینکه خیلی زوده 

خوب دیرتر برو 

شاید دکترت میخواد واژینال سونو کنه چون سونو واژینال معمولا زودتر قابل تشخیصه

خب یه هفته دیرتربرو

دکتر گفت بیام 

این چه وضعشه خداوکیلی دکترا درست کردن انقدر زود برا قلب