2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046596 بازدید | 684531 پست
خیلی سهل انگاری کردم همش منتظر بودم برا ان تی برم پیش متخصص و پرونده تشکیل بدم،البته منم یه دونه قرص ...

عزيزم شايد مصلحت خداوند بوده از اين به بعد به فكر اين فندوقت باش كه صحيح و سالم بغلش كني. ❤️❤️

خداياشكرت....❤️ 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزیزم چندم بهت وقت داده؟ به من ۱۲ هفته تمام وقت داده ۲۱ مهر

عزیزم به من اول ۲۵ام وقت داده بود ترسیدم دیر باشه زنگ زدم بندازم جلوتر گفت فقط یک روز میندازیم جلو افتا۲۴ام میشم۱۲هفته و۱روز 

عزیزم مطمئنی که ۲۱ام ۱۲هفته تمامی چون من وشما یک روز فاصله داریم🤔🤔🤔🤔

چیکا جون من روزی نصف پردنیزولون میخورم دکترم گفت ۱۲ هفته قطع کن میترسم قطع کنم

عزيزم دكتر به توجه به يه چيزايي تصميم ميگيره كه ادامه بدي يا قطع كني. نگران نباش گلم حتما اينطور صلاح دونسته. 

خداياشكرت....❤️ 
عزیزم به من اول ۲۵ام وقت داده بود ترسیدم دیر باشه زنگ زدم بندازم جلوتر گفت فقط یک روز میندازیم جلو ا ...

اره عزیزم طبق سونو داپلر قلب که رفتم ۲۱ ام ۱۲ هفته میشم

طبق سونو قلب امروز ۱۰ هفته و ۵ روزم

امروز دوباره رفتم قلبش چک بشه گفت ۱۰ هفته و ۶ روزی

ننی دونم واقعا طبق همون سونو قلب حساب کردم گفتم حالا برم ان تی دقیق میگه

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍
عزيزم دكتر به توجه به يه چيزايي تصميم ميگيره كه ادامه بدي يا قطع كني. نگران نباش گلم حتما اينطور صلا ...

مرسی عزیزدلم

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍

سلام دخترا خوبین من فک کنم یکم سرماخوردم تو سیکل انتقالم چیا بخورم که برا انتقالم مضر نباشه و خوب بشم تا روز انتقال.🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏

خدای من بارها زمین خوردم و تو هم قدم بودی در هر شرایط، اینبار جای پاهایت در کنارم نیستن ناراحت نشدم چون فهمیدم یک پله بالاتر هستی و دستت را دراز کردی برای بالا بردنم از مشکلات دوستت دارم به زودی مامان میشم😍🙏🙏🙏
یه دونه زدم…حداقل یک ماه نباید پریود میشدم…چون کسست عمل کردم😞

بله کاربر نازنین هم میزدن ولی پریود میشدن بدنا با هم فرق میکنه من زدم کلا پریود نشدم فعلا

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤
@داداشمممم   عزیزم امروز به نیتت سوره ی یس خوندم انشالله مثبت بشی این بار

مرسی پروانه جونم الهی آمین. پیاماتو همه رو میخونم میبینم چقد استرس داری فدات شم مطمئنم گل پسری چسبیده به دلت تو رو خدا نگران نباش

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤

دوستان من الان یه ازمایشگاه دیگه ازمایش دادم میگه ۴۳۵بتات الان این یعنی چی کدوم درسته ولی اون ازمایشگاه قبلیه زخیره ی زنداداشمم زده بود یک ولی تو ابن سینا گفتن سه وخورده ای دیگه به کدومش باور کنم

دوستان من الان یه ازمایشگاه دیگه ازمایش دادم میگه ۴۳۵بتات الان این یعنی چی کدوم درسته ولی اون ازمایش ...

عه خوب خداروشکر خیالت راحت شد 

من فک میکنم رنج آزمایشگاهها با هم فرق داره 

باز به دکترت همینو بگو 

خدایا عزت با تو بودنم را سپاس،خداوندا بیادتوکه باشم تمام دورها نزدیکند...
عزیزم به من اول ۲۵ام وقت داده بود ترسیدم دیر باشه زنگ زدم بندازم جلوتر گفت فقط یک روز میندازیم جلو ا ...

سنگگ جون منو سارا سه شنبه دیگه آخر شب ۱۲ هفته رو تموم میکنیم به امیدخدا، البته من میخوام برم سلفری و فکر کنم ساراجون هم همین قصد رو داشت که اینجا سلفری از هفته ۱۰ میشه رفت ولی من ۱۲ هفته میرم

و خدایی که در این نزدیکیست