2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046268 بازدید | 684508 پست
عزیزم انتقال چندمته؟

دوم

“یا امام رضـــــــــــا” اگر بناست که لطف کسی به ما برسد …. .خدا کند فقط از جانب شما برسد….نخواه منت بیگانه بر سرم باشد….. .خوش است خیر همیشه ازآشنا برسد…                            . 💚😍زیر پوست من یک دنیا در جریان است😍💚

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

انشاءالله که نی نی کوچولوات سالم بیان بغلت عزیزم  برا من دعا کن

ممنون عزیزم

انشاالله بزودی تو و همه منتظرا صاحب نی نی های ناز بشید😍

“یا امام رضـــــــــــا” اگر بناست که لطف کسی به ما برسد …. .خدا کند فقط از جانب شما برسد….نخواه منت بیگانه بر سرم باشد….. .خوش است خیر همیشه ازآشنا برسد…                            . 💚😍زیر پوست من یک دنیا در جریان است😍💚
اره شده ۱۹۶🥺🥺🥺🥺

تو رو خدا انقدر به اون بچه تو دلت استرس نده 

پس فردا باز برو آز بده تا خیالت راحت شه

ولی این تیتر میتر تازه مد شده قبلا یه بی بی میزدن میموندن تا یه سونو ۴ ماهگی میرفتن 

این تیتر همش استرسه دکتر بمن گفت هر کسیییییییییی یه مدلیه بدنش نسبت به افزایش هورمون بارداری

خداروشکر بالا هم رفته این نشون میده که داره رشد میکنه 

پسرت تنبله خواهر😂😂😂

خدایا عزت با تو بودنم را سپاس،خداوندا بیادتوکه باشم تمام دورها نزدیکند...
ممنون عزیزمممم انقد ذوق عصرو دارم که نگو از یه طرفم استرس شدید دارم خدایا آرامش بده بدلم انشااالله ز ...

فداتشم😘

بسلامتی خوشخبر بیای

اره میگن که مشکل نداره دکتر ارولوژی هم رفت هیچی نداد بهش فقط دکتر خودم گفت تعدادش کمه ۵۴ملیونه تعداد ...

تعدادش زیاد مهم نیست یبار دکترتو عوض کن ببین اونا نظرشون چیه

خدایا شکرت...این شادی قسمت همه ی منتظرا کن🙏🙏
تو رو خدا انقدر به اون بچه تو دلت استرس نده  پس فردا باز برو آز بده تا خیالت راحت شه ولی این ...

خدا کنه خواهر خودمم میگم اخه چرا رشد نکنه من که لکی چیزی ندارم نمیدونم چرا از ازمایشگاهم دل چرکینم احتمال داره رنجشون فرق کنه دلم میخواد یه جای دیگم از مایش بدم شوهرمم میگفت دوتا بارداریت یه دونه ازمایش دادی رفت به خدا اینا الکیه 

خدا کنه خواهر خودمم میگم اخه چرا رشد نکنه من که لکی چیزی ندارم نمیدونم چرا از ازمایشگاهم دل چرکینم ا ...

برو جای دیگه هم آز بده خیالت و راحت کن 

یه بی بی بزن ببین رنگ بیبیت چطوره ؟؟؟اگه خط درست درمون  انداخت که دیگه حله ...عکس بی بی رو برام بفرست

امروز چند روزه که از موعدت گذشته؟؟؟

برو جای دیگه هم آز بده خیالت و راحت کن  یه بی بی بزن ببین رنگ بیبیت چطوره ؟؟؟اگه خط درست درمون ...

اره بابا صبح زدم نسبت به دوروز پیش پررنگ تره همون لحظه هم اورد ولی میترسم رشدش متوقف بشه یا مشکلی باشه که این همه کند بالا میره از چند نفرم پرسیدم میگن ۶۰ درصدم بالا بره حله