2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046384 بازدید | 684510 پست
طفلی جنین ها تقصیری ندارن ،گاهی رحم ما آماده نیس

آره خوب، من ایندفعه همه مدل اقدامات انجام داده بودم برای اینکه از پذیرش رحم خیالم راحت باشه، هم هیسترو هم سرم هم خراش، برای همین فکر کردم شاید مشکل از جنینهام بوده باشه

خنُک آن قماربازی که بباخت هرچه بودش | بنماند هیچش اِلا هوس قمار دیگر 🌱🌈
سلام عزیزم ..خدا نی نی هاتو برات حفظ کنه ..میخواستم بپرسم چرا پردنیزولون میخورین ؟؟آزمایش ایمنی شما ...

سلام عزیزم

ممنونم از لطفت

انشاالله مادر شدن همه منتظرا

بله مم انتقال اولم منفی شد و ازمایش ایمنی انعقادی دادم که هردو مشکل داشت

از یکماه قبل انتقال هفته اول روزی چهارتا

هفته دوم روزی سه تا

از هفته سوم روزی دوتا تا سیزده هفته دائم خوردم

“یا امام رضـــــــــــا” اگر بناست که لطف کسی به ما برسد …. .خدا کند فقط از جانب شما برسد….نخواه منت بیگانه بر سرم باشد….. .خوش است خیر همیشه ازآشنا برسد…                            . 💚😍زیر پوست من یک دنیا در جریان است😍💚

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ببخشید زیاد سوال میپرسم شما هم دکترتون عارفی؟ نگفتن تا کی باید سرم اینترا تزریق کنید؟

عارفی به من تا پایان سه ماهگی اینترا داد

“یا امام رضـــــــــــا” اگر بناست که لطف کسی به ما برسد …. .خدا کند فقط از جانب شما برسد….نخواه منت بیگانه بر سرم باشد….. .خوش است خیر همیشه ازآشنا برسد…                            . 💚😍زیر پوست من یک دنیا در جریان است😍💚
وای عزیزم خیلی متاسفم خودتو سرزنش نکن اتفاقی که افتاده قسمت بوده حتما انشالله همون یدونه برات بمونه ...

من سرم اینترا رو یک هفته دیرتر زدم نگران نباش

بچه ها ساعت 9 شب پریود روان داشته باشی روز اول حساب میشه؟

فردا روز اولتون

جدی 🥺 چقدر صبرررر داشته، من همه ش فکر می کنم اینبارم اگر نشه دیگه نمی کِشم بخوام برم سراغ پانکچر چه ...

نه عزیزم الان یک دختر دو ساله داره، از اون چهار تا دو تاشون سالم بودن و به قلب رسیدن، ولی چون سنش بالا بوده و فشار خون داشته مجبور شد یکی رو نگه داره

عزیزم صبر ما کمه، این دوستم چون عمده مشکل مال خودش بوده تازه شوهرش هم از هیچ لحاظی باهاش خیلی همکاری نمیکرده

بار اخر رفته پیش نصر، نصر بهش گفته فقط یک درصد احتمال داره بشه، نظرش هم صد در صد رو تخمک اهدایی بوده، ولی همون یک درصد شده دو تا بچه سالم، ببین اگر خدا بخواد چه جوری میشه🥰🥰

سلام خانومای گل 

دوستایی که انتقالشون مثبت شده و به سلامتی مامان شدن منو راهنمایی میکنن که بعد از انتقال استراحتشون در چه حد بوده اکثرا میگن نسبی ولی من منظورتونو نفهمیدم آشپزی و ظرف شستن و این کارا رو انجام میدادید یا کسی کمکتون اومده بود اخه من همسرم تا غروب نیست

همش دارم خودمو سرزنش میکنم نکنه چون قرص پرد رو کم کردم اینجور شد،یادمه ۳ هفته پیش چند شب گر گرفتگی د ...

عزيزم الان سرزنش فايده اي نداره ولي واقعا خوردن يدونه قرص اينقدر اذيتت ميكرد كه سرخود قطع كردي؟ من هنوزم دارم پردنيزولون ميخورم ماهايي كه به سختي باردار شديم كوچيكترين كارو نبايد بدون مشورت پزشك انجام بديم بعدشم پردنيزولون قرص ساده اي نيست كه ادم خودش بتونه تصميم بگيره. انشالله ني نيت صحيح و سالم مياد بغلت، واقعا ناراحت شدم😔😔

خداياشكرت....❤️ 
سلام شمیم جان ..عزیزم خدا نی نی های تودلیتو برات حفظش کنه و سالم بگیرشون بغلت..ببخشید پردنیزولون برا ...

سلام عزیزم ممنونم،،ایشالله خدا دل همه بچهای تاپیک روشاد کنه،،اره عزیزم سی دی ۵۶ و۱۶ بالا بود بخاطر این دکتر گفت باید پردنیزولون مصرف کنم ،،تا دوهفته دیگه هم گفت قطعش کن 

.....آرزو کن گوشهای خدا پراست از آرزو،،،ودستانش پراز معجزه.....🙏🙏خدایا نی نی هامو واسم نگهدار 🤲🤲🙏🙏
ایشالا میری و میبینی چیزی نیس استرس به خودت نده  من تو بارداری قبلیم هماتوم داشتم روز به روز ک ...

ایشالا عزیزم ممنون پناه برخدا انشاالله امروز بگه کوچیکتر شده ممنون برا دلگرمیت انشاالله خودتم به سلامت گل پسرتو بغل بگیری

خداجونم محتاجم به بزرگیت به گوشه چشمی که به من و زندگیم داشته باشی بلکه شیرین تر بشه اگه لایق مادر شدنم دستمو بگیر....🙏🙏
انشالله عزیزم شماچندهفته ای ؟؟

وقتی سونو شدم 4 هفته و 4 روز بود که گفت هماتوم داری طبق همون سونو حساب کنم الان شدم 6 هفته و 2 روز 

خداجونم محتاجم به بزرگیت به گوشه چشمی که به من و زندگیم داشته باشی بلکه شیرین تر بشه اگه لایق مادر شدنم دستمو بگیر....🙏🙏