2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046477 بازدید | 684515 پست
دوست عزیز ماشالا ببخشید میتونم بپرسم علائم چی داشتین و اینکه فرش بودن یافریز؟ 

سلام سحر جان فریز بودن جنینام ۵ روزه من هنوزم که هنوزه علائم ندارم عزیزم 

خداجونم شکرت که تو دلیمو صحیح وسالم گذاشتی تو بغلم🙏😍🥰🙏🏻الهی که قسمتِ همه چشم انتظارا🤲🏻🥰😍

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خوب الان شما چیکار میکنید یعنی سیکلتون عقب میفته؟؟ چون نیستن

من خدا رو شکر پریود شدم فردا میرم سونو اگر وسط تعطیلات میشدم میافتاد ماه بعد. تماس گرفته بودم که یوقت وسط تعطیلات بیافته گفتن ماه بعدی باید بیای. 

خدایا شکرت
عزیزم نه آزاد حساب نمیشه ازمایشگاه یا داروخونه میرین کدملی تونو میگین با بیمه حساب میشه واستون

سارا ذخیره تخمدان ۰.۹ خیلی پایین ؟ این چه قدر از ۱.۱ پایینتر ؟ 

و خدایی که به شدت کافیست،به زودی در این مکان تیکر بارداری نصب میشود، خدای خوبم سالهای انتظارم طولانی شده اینقدر زیاد که دیگه دوست ندارم بشمارم ولی هنوز به لطفت امیدوارم، میگن وقت سحر موقع استجابت دعاست توفیق هرروزشو بهم بده خدا جانم، عزیز مادر برا داشتنت دلی را به دریا زدم کسی که از اب هم واهمه داشت منی که هیچ دارویی نمیخوردم وقت مریضی، تو این سالها کلی امپول ودارو مصرفکردم که بیایی بشی عزیز دلمون بیا که خیلی چشم انتظارتیم  

سلام دوستانمیشه همه راهنمایم کنن من قرار بود برم یزد مرکز صفائیه دولتی هم هست همسرم تشکیل پرونده داده ولی تعریف دکتر کریم زاده تو بیمارستان مادر شنیدم بنظرتون چیکار کنم مرکز برم یا بیمارستان لطفا راهنماییم کنیدد🙏🙏🙏🙏

خدایا نذار کاسه صبرم لبریز بشه 🙏
سارا ذخیره تخمدان ۰.۹ خیلی پایین ؟ این چه قدر از ۱.۱ پایینتر ؟ 

عزیزم بستگی به پاسخ دهی بدنت به داروها داره، روزی که من پانکچر شدم یک خانمی با من بود، ذخیره اش۰.۶ بود هفت تا تخمک داشت، منم که ذخیره ام یک بود هفت تا داشتم

بله احتمال داره نشون بده عزیزم انشاالله که مثبتی و خوشحالمون کنی من سه روزه بود و نشون داد روز نهم ه ...

ممنون از انرژی و امیدی که میدین ،حتما امتحان میکنم ،پنجشنبه یا جمعه بی بی چک رو امتحان میکنم 

سلام شایلین 1376

من یزد بیمارستان مادر انتقال دادم. 

اما با دکتر افلاطونیان.. 

دکتر کریم زاده هم عالی هستن. 

مرکز که شما بری، اینترن ها هستن و دکتر ها بالای سرشون.

اما هر کدوم که بری فرقی نداره چون اول و آخر فقط خدا باید بخواد. 

دوستای من توی مرکز هم مثبت شدن. 

پس منم امتحان میکنم ،وای چقدر ذوق زده شدم  هفتم ظهر انتقال دادم ،امروز میشه روز ۴ یا من ؟

آره عزیزم روز ۴ انشاءالله که بی بی چک خودت مثبت بشه ما کلی ذوق کنیم وخوشحال شیم 

خداجونم شکرت که تو دلیمو صحیح وسالم گذاشتی تو بغلم🙏😍🥰🙏🏻الهی که قسمتِ همه چشم انتظارا🤲🏻🥰😍

چه عالی. 

خدا رو شکر. 

ان شاء الله بارداری خوبی داشته باشی عزیزم؟ 

برای منم دعا کن. 

3 بار انتقال داشتم که یه بار مثبت شد و سقط شد. 

این دفعه چهارم هست. 

و اولین باره که بلاست کردم. 

من خدا رو شکر پریود شدم فردا میرم سونو اگر وسط تعطیلات میشدم میافتاد ماه بعد. تماس گرفته بودم که یوق ...

وای شوره جان خوشبحالت پریود شدی 

من 8 روز از قطع دوفاستونم میگذره یه هفته است درد دارم ولی نمیاد دعا کنید منم امروز و فردا بشم که بتونم چهارشنبه برم واسه سونو 

اگه کلا نمیخواد بیاد نیاد هفته ی بعد بیاد عجب گیری کردیما 😄😅