2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046595 بازدید | 684530 پست
نه من دکترم گفت نداشته باشین البته اگه دکترم بزاره شوهرم نمیزاره بس که میترسه😂😂😂

خوب تا کی؟؟؟؟

خدایا عزت با تو بودنم را سپاس،خداوندا بیادتوکه باشم تمام دورها نزدیکند...
خواعش میکنم راحت باش سوالی چیزی داری درخدمتم جنین هام سه روزه بودن 

عزیزم من جنینم ۵ روزه بود بنظرتون روز نهم بی بی چک بزارم نشون میده ؟اصلا استرسی نیستم که نشون نده ناامید شم خودم روحیاتمو میشناسم ،

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم من جنینم ۵ روزه بود بنظرتون روز نهم بی بی چک بزارم نشون میده ؟اصلا استرسی نیستم که نشون نده نا ...

عزیزم فکر کنم پروانه جون با جنین چهار روزه روز ۹ بی بی چک گذاشت و هاله انداخت

و خدایی که در این نزدیکیست
عزيزم من يكي دو هفته پيش مشابه همين مشكل برام پيش اومد رفتم بيمارستان صداي قلبشونو بشنوم هركاري كرد ...

قربونت چیکا جون الان دارم میرم وای اکوی قلبشون،،دیگه توکل بخدا،،اره دکترمم گفت پیش میاد اینجور چیزا نگران نباش،،ولی خو ادم دست خودش نیست دیگه

.....آرزو کن گوشهای خدا پراست از آرزو،،،ودستانش پراز معجزه.....🙏🙏خدایا نی نی هامو واسم نگهدار 🤲🤲🙏🙏
قربونت چیکا جون الان دارم میرم وای اکوی قلبشون،،دیگه توکل بخدا،،اره دکترمم گفت پیش میاد اینجور چیزا ...

وروجكات سالم سالمن اصلا نگران نباش. اره فداتشم دركت ميكنم😘😘

خداياشكرت....❤️ 
وروجكات سالم سالمن اصلا نگران نباش. اره فداتشم دركت ميكنم😘😘

مرسی عزیزدلم ایشالله خدا نی نیای نازتو برات نگه داره 😘😘

.....آرزو کن گوشهای خدا پراست از آرزو،،،ودستانش پراز معجزه.....🙏🙏خدایا نی نی هامو واسم نگهدار 🤲🤲🙏🙏
پس منم امتحان میکنم ،توکل به خدا مرسی جواب دادی گلم 

سلام عزیزم من جنینم ۵ روزه اس روز ۸ بی بی زدم یه هاله کمرنگ انداخت

خداجونم شکرت که تو دلیمو صحیح وسالم گذاشتی تو بغلم🙏😍🥰🙏🏻الهی که قسمتِ همه چشم انتظارا🤲🏻🥰😍