2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046615 بازدید | 684533 پست
نه گفت طبیعیه ولی خودم خوندم تو اینترنت اگه شدید باشه ممکنه خارج رحمی باشه نگرانم😭الانم درد دارم . ...

خدانکنه عزیزدلم بد به دلت راه نده انشاءالله که خیره 

سونو شدی تاحالا؟ چند هفتته؟ معمولا تو سونو معلوم میشه دیگه خارج رحمی

خداجونم شکرت که تو دلیمو صحیح وسالم گذاشتی تو بغلم🙏😍🥰🙏🏻الهی که قسمتِ همه چشم انتظارا🤲🏻🥰😍

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خواهشا منم بپذیرید. 18 ساله ازدواج کردم 5 سال بچه نخواستم .الان 13 ساله میخوام و نمیشه یکبار ای یو ای کردم منفی شد 

پارسال هم در شهر خودم پانکچر شدم یک جنین تشکیل شد هنوز انتقال ندادیم

الان توی سیکل آی وی اف هستم .لانگ 

امروز دکتر گفت رحمت ادنومیوز منتشر هم هست خیلی نگران شدم 

الهی توکل به تو 
دخترا حالم بده رفتم سونو هنوز آندومتر نیومده بالا دعام کنین 

روز چندی عزیزم؟ ناامید نشو اگه اشتباه نکنم بچه ها میگفتن آب زیاد بخوری و پیاده روی کنی 

ان شاالله که بالا میره. باز میان دوستان بهتر راهنمایی می کنن

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
واااای بچه ها احساس میکنم گلوم میسوزه مثل چرک کردن سرماخوردگی چیکار کنم؟

با آب نمک غرغره کن حتما. چیزی نیس ان شالله

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
نه گفت طبیعیه ولی خودم خوندم تو اینترنت اگه شدید باشه ممکنه خارج رحمی باشه نگرانم😭الانم درد دارم . ...

عزیزم بخاطر تحریک تخمدوناته.منم الان همینجورم درد شدید گاهی میگیرم گف بخاطر پانکچره.چند روزه ای یو ای کردی؟

همه چیزبخور.من باراول کلی پرهیزکردم منفی شد.باردوم همه چیزخوردم مثبت.تصورکن میخای طبیعی حامله بشی ون ...

من سردی بدنم زیاده رفلاکس معده دارم گلم من مشکلم زیاده .😭😭😭اینقد امروز حالم بده که نگو راستی تو روز سیکل 22پریودی انتقال امکان پذیره

خدای من بارها زمین خوردم و تو هم قدم بودی در هر شرایط، اینبار جای پاهایت در کنارم نیستن ناراحت نشدم چون فهمیدم یک پله بالاتر هستی و دستت را دراز کردی برای بالا بردنم از مشکلات دوستت دارم به زودی مامان میشم😍🙏🙏🙏
نگران نباش عزیزم پیاده روی برو،  آب زیاد بخور ضخامتت چنده؟روز چند هستی

آب که روزا زیاد میخورم مخصوصا که قرص زیاد دارم ضخامت روز 15 شده 8

خیلیییی ممنون که دلگرمی میدی سوالم اینه دکتر گفت چهارشنبه باز بیا احتمالا شنبه انتقال داری آخه شنبه 22موعدم میشه امکان انتقال هسش

خدای من بارها زمین خوردم و تو هم قدم بودی در هر شرایط، اینبار جای پاهایت در کنارم نیستن ناراحت نشدم چون فهمیدم یک پله بالاتر هستی و دستت را دراز کردی برای بالا بردنم از مشکلات دوستت دارم به زودی مامان میشم😍🙏🙏🙏
روز چندی عزیزم؟ ناامید نشو اگه اشتباه نکنم بچه ها میگفتن آب زیاد بخوری و پیاده روی کنی  ان شاا ...

یه دنیا ممنون خیلی دلم گرفته هی انتقالم عقب میافته کاش ایندفعه همه چی خوب پیش بره

تبریک میگم اونقدر بخدا نگرانت بودم و همش و هر لحظه بیادت بودم و سرنماز صبح دعات کردم. ان شاءالله به ...

مرسی عزیزم قربونت که به یادم بودی وقتی جوابمو گرفتم زار زار گریه کردم همه نگاهم میکردن😳😳😳😳😳