2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046586 بازدید | 684530 پست
مرسی عزیزم انشالله خدا تو دلیتو حفظ کنه باشه اگه بتونم چشم یعنی از اون لحظه دارم دعاش میکنم فقط سپرد ...

الهی بگردم میدونم چی میگی عزیزم ولی مطمئن باش مثبتی فردا با بتای خیلی خوب میای خبر خوش بهمون میدی 

خداجونم شکرت که تو دلیمو صحیح وسالم گذاشتی تو بغلم🙏😍🥰🙏🏻الهی که قسمتِ همه چشم انتظارا🤲🏻🥰😍
انشالله ک خدا لطف بکنه فردا صبح میرم ببینم چجور وضعیتشون

انشالا که بهترینا اتفاق میفنه

میشه واسه انتقال جنین اخرم برام دعا کنی زندگیم به مو بنده    دعا کن خدا بهم یه نی نی بده 😭

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

حالا کی بود اینی که میگی تو سایت بود یا از اشناها بوده   فک کنم یه وانت بی بی چک خریدی 😂

یه احمق از فامیلامون بود شنیده بود اومد هونمون بعد از مایشمو دید بعد این حرفو زد تو دلمو خالی کرد خاک بر سر بابا سری پیش شب چهردههم بیبیم حتی هالم نداشت ولی باز نمیدونمچرا دلم قرص نیست یکی دیگم دارم اونم گذاشتم فردا قبل ازمایش برم بدم

یه احمق از فامیلامون بود شنیده بود اومد هونمون بعد از مایشمو دید بعد این حرفو زد تو دلمو خالی کرد خا ...

ملاتونین نداده بهت دکتر ؟؟

یه دونه الان بزار زیر زبونت راحت بگیر بخواب صبح هر موقع پاشدی برو ازمایش بده نگرانم نباش فردا با یه بتای تپلی میای خوشحالمون میکنی این همه سختی کشیدی تا ب این مرحله برسی با چند تا حرف سریع خودتو نباز  عزیزم

اگه ۱ماه وقت داری هفته ای سه بار هربار ۲۰ دقیقه بزار من ۱۲ روز قبل انتقار فهمیدم روزی ده دقیقه هر رو ...

من اصلا بلد نیستم فکرنکنم جراتش داشته باشم میترسم این وسط بزنم خودم بسوزونم  

یه احمق از فامیلامون بود شنیده بود اومد هونمون بعد از مایشمو دید بعد این حرفو زد تو دلمو خالی کرد خا ...

سلام عزیزم. 

ببین چند روز بود نمیتونستم بیام تا باز کردم تو اعلانا اسمت آخرین بود تا زدم روش و عکس بی بی چکت رو دیدم کلی ذوق کردم..... 

خیلی حس خوبی بهم داد وقتی اولین چیزی که تو تاپیک دیدم عکس دو تا بی بی چک خوشگل بود.... 

مامانی برو لذتت رو ببر و باقیش رو بسپار به خدا..... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

دوستای گلم یه سر اومدم بگم که به یاد همه تون هستم و هر لحظه برا تک تکتون بهترینارو از خدا میخوام..... 

دوستون دارممممممم

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
سلام عزیزم.  ببین چند روز بود نمیتونستم بیام تا باز کردم تو اعلانا اسمت آخرین بود تا زدم روش و ...

سلام آنا جان شبت بخیر 

یه سوال دارم میگم اگه مشکل ایمنی یا انعقادی داشته باشم ولی آزمایش ندادم که بدونم اگه جنینو انتقال بدن همون اول خودشو نشون میده یا امکان داره تو ماه های بالاترم مشکل ساز بشه؟

من جنینامو انتقال دادم مثبت شدم تازه ۲روزِ آزمایش دادم حالا این قضیه فکرمو مشغول کرده ممنون میشم جواب بدی

خداجونم شکرت که تو دلیمو صحیح وسالم گذاشتی تو بغلم🙏😍🥰🙏🏻الهی که قسمتِ همه چشم انتظارا🤲🏻🥰😍