2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046793 بازدید | 684548 پست
@رزقرمزرنگ    سلام عزیزم الن یه احمقی اومده میگه اون بتا برایه امپولته وایی یعنی دارم دیو ...

عزیزم اگه بخاطر آمپول بود بیبی چکت از اول پررنگ میشد اول اصلا خط نداشت بعد هاله کمرنگ بعد قشنگ هاله انداخت اگه واسه آمپول بود باید هی کمزنگ تر میشد

ول کن بعضیا کلا فقط می خوان استرس بدن بیخیال الکی خودتو نی نیو اذیت نکن

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍
خدانكنه خاله جونشون زنده باشي قربونت برم😘😘😘😘مشكل من نخوردن مايعاته هيچ جور نميتونم بخورم سر همين ...

ببین من سر دخترم همین بود وضعیتم اب نمی تونستم بخورم هفته های اخر رفتم سونو گفت مایع دور جنین کم شده بابد تحت نظر باشی اگه کمتر شد بچه رو در بیاریم ب خاطر سهل انگاری خودم کلی استرس کشیدم یه هفته بستری شدم کلی سرم زدن بعد که اوکی شد مرخص شدم ولی خیلی بهم استرس وارد شد الانم ب خاطر اینکه خودم کشیدم میگم تو کم کاری نکن ب زورم شده بخور عزیزم شده با چیزی مزه دار کن بخور که ب خیر و خوشی این هفته های اخرت سپری بشه 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ببین من سر دخترم همین بود وضعیتم اب نمی تونستم بخورم هفته های اخر رفتم سونو گفت مایع دور جنین کم شده ...

اره واقعا درست ميگي دكترمم خيلي تاكيد ميكنه بهم اما همين كه اب ميخورم تهوع ميگيرم😢چشم عزيزم سعيمو ميكنم. الهي خدا دختر نازتو برات حفظ كنه😘😘😘

خداياشكرت....❤️ 
پروانه جان من روز 14انتقالم بی بی چک بعد ده دیقه یه ربع رنگ گرفت و کم کم پر رنگ شد عصرشم که رفتم ازم ...

@پروانه21    اینجام بهت گفتم ندیدی دختر 

بی بی چک عصر روز 14رو زدی دیگه بهش شک نکن استرس نده ب پسرت

سلام  بچه ها من جواب ازمایش ام رو گرفتم همه چیز اش خوب بود انتی بادی هپاتیت و سرخجه هم داشتم ...

سلام عزیزم توکلت ب خدا باشه خیلی چیزها دخیل هست فقط سن و اینا نیست

من ۲۸ سالمه تو سونو گفتن تخمک ها زیادن روز پانکچر همون لحظه رفتم آزمایشگاه قشنگ دقیق گفت ۱۵ تا تخمک داشتین

خیلی خوشحال اومدم خونه ک حداقل ۱۰ تا جنین میشه برام تعیین جنسیت بشن ۴تایی مذکر شدن

اما سه روز بعدش رفتم گفتن فردا بیا روز چهارم گفتن ۹تا تخمک داشتی!!!!

۳تا جنین شده برات اونارو تعیین جنسیت میکنیم

۳تاهم درحال رشد هستن تا شنبه صبر کنیم ببینیم چی میشه!!

از دیروز کارم شده گریه کاملا ناامیدم میدونم ک اون سه تا هم احتمال قوی فردا میگن مونث هستن

ناامیدت نمیکنم فقط و فقط و فقط باید خدا بخواد خیلیا با یه جنین هم مامان شدن با جنسیت دلخواهشون

انشالله شمام نگران نباش نتیجه خوب و دلخواهتون میگیری💜💜

امسال میکوبم 
اره واقعا درست ميگي دكترمم خيلي تاكيد ميكنه بهم اما همين كه اب ميخورم تهوع ميگيرم😢چشم عزيزم سعيمو م ...

سلام.آب و شیر رو حتماااااا بخور ک بعدا خدایی نکرده میفتی تو دردسر

الان کلسیم بدنت داره ب شدت میاد پایین من نمیخوردم یهو زانو درد و دندونام پوسیدن شیر حتما روزی دو لیوان بخور ماست کشک پنیر با گردو و کنجد حتما بخور حتما

اگه تهوع هم خیلی شدیده ب دکترت بگو یه آمپول بنویسه برات خیلی فرق میکنه

امسال میکوبم 
سلام عزیزم میگم من نمیدونم از استرسه از چیه اصلللا خواب ندارم پری شب اصلا نخوابیدم امروزم کله ی صحر ...

عزیزم منم همینطوریم شبا تا دو بیدارم صبح شوهرم ساعت ۶ میره خوابم نمیبره یکی دوساعت بیدار میمونم بعد می خوابم تا یازده اینا نمی دونم چرا

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍
@ماشالا   سلام ببخشید فولیک اسید چند باید سه ماه اول خورده بشه من ۵و دارم

عزیزم من ۵ میخورم

عزیزم منم همینطوریم شبا تا دو بیدارم صبح شوهرم ساعت ۶ میره خوابم نمیبره یکی دوساعت بیدار میمونم بعد ...

سعی کن بخوابی چند ماه دیگه خودت بخوای هم دیگه نمیتونی بخوابی🥰🥰

امسال میکوبم 
سعی کن بخوابی چند ماه دیگه خودت بخوای هم دیگه نمیتونی بخوابی🥰🥰

خدا از دهنت بشنوه😍😍😍همش منتظرم اون روز بیاد

خدا از دهنت بشنوه😍😍😍همش منتظرم اون روز بیاد

میاد اونروزا هم چرا نیاد خودشم خیلی زود میاد...شکمت بزرگ میشه ب معدت فشار میاره نمیتونی صاف بخوابی😋 ساعت سه شب میبینی با یه لگد بیدارت میکنه ک پاشو مامانی😍😍🥰😊

امسال میکوبم 

شرمنده پیامم تکراریه جواب نداد کسی😅😂

سلام 

دوستانی ک رویان میرن دکترغفاری چجور دکتریه ؟بنظرتون کارش خوبه ؟

من رفتم فرستادنم پیش غفاری 

ینی نمیشه خودمون دکترمونو انتخاب کنیم؟

کسی پیش غفاری نمیره؟

سلام.آب و شیر رو حتماااااا بخور ک بعدا خدایی نکرده میفتی تو دردسر الان کلسیم بدنت داره ب شدت میاد پ ...

اره درسته فكر كن اين حجم از پا درد و لگن بخاطر همين كلسيم باشه چشم عزيزم سعي ميكنم از اين به بعد بيشتر بهش اهميت بدم دستت درد نكنه😘😘

خداياشكرت....❤️ 
میاد اونروزا هم چرا نیاد خودشم خیلی زود میاد...شکمت بزرگ میشه ب معدت فشار میاره نمیتونی صاف بخوابی😋 ...

الهی 😍😍😍😍😍😍

من عاشق بچم