2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046766 بازدید | 684547 پست
عزیزدلم زیارت عاشورا به نیتت خوندم دورت بگردم  به این وقت اذانی خدارو قسم دادم به پاکی ومظلومی ...

خیلی ممنون قربونت برم گلم،حاجت روا بشی خدا نی نی تو برات نگه داره همیشه شاهد سلامتی و سربلندیش بشی انشالله...💜💜💜

امسال میکوبم 
عزیزم نگران نباش اگه خدا بخواد یه جنین هم باشه مثبت میشه توکل کن بخدا ان شاالله خیره

آره فقط خدا اگه بخواد دست اون ک کاری نیس تنها امید و پناهم خداس🌺مرسی بابت دلگرمیت

امسال میکوبم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام دوستان من نظر کردم به نیت ۴۰ نفر منتظر هر شب یه سوره ی یس بخونم نفر اول هدیه ۹۹دومم مهگل حالا ه ...

عزیزم لطف میکنی برای منم بخونی

ربِ لا تَذرنی فرداً واَنتَ خیرالوارثین🙏👨‍👩‍👧‍👦
حالا انشاءالله نتیجه بگیریم اشکال نداره فدای سربچهام

انشاالله.😍😍😍🙏🙏

خدای من بارها زمین خوردم و تو هم قدم بودی در هر شرایط، اینبار جای پاهایت در کنارم نیستن ناراحت نشدم چون فهمیدم یک پله بالاتر هستی و دستت را دراز کردی برای بالا بردنم از مشکلات دوستت دارم به زودی مامان میشم😍🙏🙏🙏
سلام دوستان من نظر کردم به نیت ۴۰ نفر منتظر هر شب یه سوره ی یس بخونم نفر اول هدیه ۹۹دومم مهگل حالا ه ...

خدا بچه هاتو و تودلی هاتو برات نگه داره ،همیشه سلامت و سربلند باشن انشالله

برا منم بخون اسمم نسیم هست.ممنون

امسال میکوبم 
خیلی ممنون قربونت برم گلم،حاجت روا بشی خدا نی نی تو برات نگه داره همیشه شاهد سلامتی و سربلندیش بشی ا ...

فدات بشم با دعای خیر شما عزیزدلم 

خداجونم شکرت که تو دلیمو صحیح وسالم گذاشتی تو بغلم🙏😍🥰🙏🏻الهی که قسمتِ همه چشم انتظارا🤲🏻🥰😍

پروانه جان به نیت کاربر شوره هم بخون خدا خیرت بده تو تاپیک نیست که بگه بهت 

خداجونم شکرت که تو دلیمو صحیح وسالم گذاشتی تو بغلم🙏😍🥰🙏🏻الهی که قسمتِ همه چشم انتظارا🤲🏻🥰😍

دوستان من یکشنبه پانکچر شدم گفتن ۳ تا جنین رشد کرده سه تا هم تا شنبه ببینیم چی میشه!😔😥

مگه جنین ها سه روزه و پنج روزه نمیشن؟؟چطور ممکنه ک تا شنبه بخوان منتظر رشدشون بشن؟؟

البته اونم زیاد امید ندادن بهم😔

ممکنه همچین چیزی؟؟؟

امسال میکوبم 
نه من فقط ا اس ا زینک و فولیک اسید و امپول پروژسترون.شیاف پروژسترون.امپول انوکسا

خوشبحالت استرادیول منو تاس کرد

رفتم پیش دکترم گفت تا هفته ۹ باید بخوری

خدایا عزت با تو بودنم را سپاس،خداوندا بیادتوکه باشم تمام دورها نزدیکند...
دوستان من یکشنبه پانکچر شدم گفتن ۳ تا جنین رشد کرده سه تا هم تا شنبه ببینیم چی میشه!😔😥 مگه جنین ه ...

اره 

کجا پانکچر شدی

خدایا عزت با تو بودنم را سپاس،خداوندا بیادتوکه باشم تمام دورها نزدیکند...
خداروهزار مرتبه شکر که باردار شدین. بله با ازمایش استرادیول میشه فهمید که تخمک ها پوچن یا نه بعد جال ...

سلام عزیزم خوب هستین گلم میدونم پیامتون برای خیلی وقت پیشه ولی میخام بدونم چجوری میشه فهمید با ازمایش استرادیول تخمکم پوچه یا نه عدد باید از رنج بالاتر باشع یا پایین تر ک بفهمیم پوچه