2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046767 بازدید | 684547 پست
سلام دوستان حالا ک همه باردار هستین نی نی های معصوم تو دلتون دارید برا منم یه صلوات بفرستین خدا حاجت ...

عزیزدلم زیارت عاشورا به نیتت خوندم دورت بگردم 

به این وقت اذانی خدارو قسم دادم به پاکی ومظلومیت علی اصغر ۶ ماهه نگاه ویژه بهت بکنه هر ۳تا جنینت ۳ تا گل پسر برات بشه الهی با اولین انتقالت بچسبن بهت🤲🏻🤲🏻🤲🏻

خداجونم شکرت که تو دلیمو صحیح وسالم گذاشتی تو بغلم🙏😍🥰🙏🏻الهی که قسمتِ همه چشم انتظارا🤲🏻🥰😍
عزیزم نگران نباش اگه خدا بخواد یه جنین هم باشه مثبت میشه توکل کن بخدا ان شاالله خیره

عزیزدلم شما الان چند هفته ای؟

خداجونم شکرت که تو دلیمو صحیح وسالم گذاشتی تو بغلم🙏😍🥰🙏🏻الهی که قسمتِ همه چشم انتظارا🤲🏻🥰😍

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

جانم عزيزم

جانت بی بلا عزیزم

میگم من برا بارداریم میخام بیام زیر نظر دکترت 

اسمش دکتر شهلا اسرافیلی نمین هست؟

مطبش سعادت آباده؟

سلام دخترا من آنوکسا ده تا پیدا کردم دکتر زیاد نوشته الان نسخه ندارم برم بگردم اگه پیدا کردم بدون نس ...

اره عزیزم ولی آزاد.امروز همسرم بدون نسخه گرفت دونه ای ۷۰

ربِ لا تَذرنی فرداً واَنتَ خیرالوارثین🙏👨‍👩‍👧‍👦
انشاءالله با سلامتی وخوشی برسی ۳۹ هفته 

مرسی عزیزم امروز که علائمم قطع شده کلی استرس گرفتم خدا بخیر بگذرونه

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍