2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046913 بازدید | 684566 پست
منکه هنوز نمیدونم چند هفته واینام حدودی زدم ۱ تیر سال بعد زایمان😂😅 پروانه چندهفتگی دکتر سونو میکن ...

من 5 هفته و 4 روز برای سونو ساک رفتم، 6 هفته و 4 روز برای قلب.

هنوز دیر نیست...هنوز صبرِ من به قامتِ بلندِ آرزوست

@زینبی_بابا       عزیزم سلام من تیروئیدم پرکار شده با دکتر پژوهی انلاین ویزیت شدم بهم قرص ‍ پروپیل تیوراسین. دادن گفتن برای بارداری مشکلی ایجاد نمیکنه این قرص به نظرشما اعتماد کنم یا یه دکتر حضوری هم برم به خاطر استراحت مطلق بدونم سختم میاد شمااین قرص رو میشناسید برای بارداری ضرر نداره؟؟؟؟

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

آهان من تا انتقال بدیم تقریبا سه ماه مونده گفتن تازه اواخر آبان بیا سونو شی که باز دارو بدن برای انت ...

چون دو تا فاکتورم بالا بود خواست ببینه فاصله رعایت شده یا نه

خدایا شکرت
دو روز اول ادرارم کم بود اما از دیروز ب اندازه هست😥😥 چرا دکتر گفت چهارشنبه بیا ببینمت تو راهم دار ...

رژیم پر پروتئین  رعایت کن. اگه ادرار کم باشه یعنی اب داره داخل بدن جمع میشه. حتما تا یک هفته مواظب باش

خدایا شکرت
پروانه جون مبارکت باشه انشاله با جواب مثبت منتظرتیم

مرسی عزیزم خودت چه کار کردی ازمایشو امروز بده شمام بابا یه روز زودتر که چیزی نیست الان من دو روز زودتر ماشالا چهار روز زودتر بیبیت مثبته دختر دل تو دلمون نیست برایه جوابت

مرسی عزیزم خودت چه کار کردی ازمایشو امروز بده شمام بابا یه روز زودتر که چیزی نیست الان من دو روز زود ...

اره عزیزم خودمم فکرم بدجور درگیره انشاله سمت ظهر به بعد میرم آزمایش میدم.انشاله برای همه خیر باشه