2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046485 بازدید | 684515 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

دیدی چه حس خوبی داره، حسابی به چالش کشیدمتا،الان اطلاعاتت راجع به پوشک تکمیل شد😂😂😂 از الان پول وا ...

سالم و به شرط عافیت بیاد، به خدا پوشک نباشه هم کهنه میکنمش!😔

به خدا میگم اونقدر توی این راه اذیت شدم که قدر بچه داشتن رو تا پایان عمرم میدونم.

میشه راجب تستام نظر بدی 

مثبته که عزیزم مبارکه این تستا کم رنگشم مثبته بهت قول میدم منم دوتای اولم کم رنگ بود کم کم پر رنگ شد اثر امپول فک نکنم دیگه مونده باشه خیالت راحت خداروشکررر

خداجونم محتاجم به بزرگیت به گوشه چشمی که به من و زندگیم داشته باشی بلکه شیرین تر بشه اگه لایق مادر شدنم دستمو بگیر....🙏🙏
پروانه جواب آزمایشمم مثبته😍😍😍😍 پروانه بخدا باورم نمیشه یعنی منم دارم مادر میشم😭😭😭😭

ای جانمممم چقد خوبه بزرگی خداروشکر مبارکه عزیزممم به سلامت این 9 ماه و بگذرونی نگفتم مثبتی راستی عدد بتات چنده؟؟

خداجونم محتاجم به بزرگیت به گوشه چشمی که به من و زندگیم داشته باشی بلکه شیرین تر بشه اگه لایق مادر شدنم دستمو بگیر....🙏🙏

امشب  با این دو تا مثبتی پروانه و ماشالا انرژیمون تکمیل شددد خداروشکررر😄😄😄😄😄😄 انشاالله همه یکی یکی مثبت بشن

ممنون مهربون، استراحتتو بیشتر کن، به دکترم بگو شاید برای کاهش درد دارو بهت بده، شیاف میزاری؟

اره شیاف رو هنوز دارم حالا شنبه برم ببینم دکتر چی میگه ممنون عزیزم 💜💜

من حسابم ز همه مردم این شهر جداست ❤من امیدم به خدا بعد خدا هم به خداست 🌷