2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046591 بازدید | 684530 پست
جدی؟ یعنی احتمال اینکه منم عفونت باشه هست؟ خوبه به دکترم بگم.شاید عفونته.ادرارم درد و سوزش ندارم.ولی ...

منم درد و سوزش نداشتم

نه عزیزم خطرناک نیست ولی بهتره زودتر آزمایش بدی اگه عفونت داشتی درمان بشی سریع

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍
مبارکهه ایشالا به سلامتی این دوران رو طی کنی عزیزم

ممنون عزیزدلم انشاءالله با دعای خیر شما

خداجونم شکرت که تو دلیمو صحیح وسالم گذاشتی تو بغلم🙏😍🥰🙏🏻الهی که قسمتِ همه چشم انتظارا🤲🏻🥰😍

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم شما مرکز دولتی رفتین یا خصوصی  بنظرت بین اینا فرقی هست

من رویان میرم دولتی هست عزیزم 

کاش بذاری این سوالتو بچه های دیگه جواب بدن دورت بگردم بهتر میتونن راهنماییت کنن 

خداجونم شکرت که تو دلیمو صحیح وسالم گذاشتی تو بغلم🙏😍🥰🙏🏻الهی که قسمتِ همه چشم انتظارا🤲🏻🥰😍
الهی من فدات بشم  چشم عزیزدلم لایق باشم حتما  الهی که حضرت علی اصغر خانم رقیه با دستای ک ...

عزیزم چه حرفیه خدانکنه.ممنون گلم ازدعای قشنگت الهی که همه چشم انتظارا صاحب اولاد بشن

ربِ لا تَذرنی فرداً واَنتَ خیرالوارثین🙏👨‍👩‍👧‍👦
ااا خب باید برم دکتر بنویسه برام دوباره؟ چن حرفی بمن نزدن شاید شنبه بم بگن که چکار کنم

آره عزیزم باید بری بنویسه 

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍
من رویان میرم دولتی هست عزیزم  کاش بذاری این سوالتو بچه های دیگه جواب بدن دورت بگردم بهتر میتو ...

ممنونم گلم راستش از نظر خودم پولتی با خصوصی فرقی نداره اگه خدا نخواد خصوصی هم نمیگیره 

خدایا نذار کاسه صبرم لبریز بشه 🙏
ممنونم دلارام جونم الهی آمین  انشاءالله که خودتم بارداریت خیلی راحت باشه ونی نی تو صحیح وسلامت ...

مرسی گلم همچنین

جدی؟ یعنی احتمال اینکه منم عفونت باشه هست؟ خوبه به دکترم بگم.شاید عفونته.ادرارم درد و سوزش ندارم.ولی ...

عفونت تو حاملگی باعث پارگی کیسه آب و زایمان زودرس میشه خطرناکه.

هنوز دیر نیست...هنوز صبرِ من به قامتِ بلندِ آرزوست
یک دنیا ممنون عزیزدلم الهی اون روزی بیاد که شما خبر مثبتیتو میدی بهمون الهی که زودی زود انتظار همگی ...

فدات شم ممنونم‌ الهی آمین. میشه بگی دارو چیا داشتی و این هیسترو و خراش انجام داده بودی؟ کدوم مرکز بودی؟

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤
ممنون از راهنماییت حتما تا شنبه یه فکری میکنم براش

عزیزم بهتره زودتر بفکر باشی تموم نشه یه دفعه آمپولت نتونی انوکسا پیدا کنی

عفونت تو حاملگی باعث پارگی کیسه آب و زایمان زودرس میشه خطرناکه.

عزیزم میدونی چیکار کنم واسه درمان من الان ۱۰ روزه سفکسیم خوردم باید دوشنبه آزمایش بدم 

عزیزم بهتره زودتر بفکر باشی تموم نشه یه دفعه آمپولت نتونی انوکسا پیدا کنی

یعنی فردا زنگ بزنم مرکز ببینم چی میگه.شاید بگه اول ازمایش بده جمعه بعدش بگیر.حالا یه داروخونه داشته شوهرم گف میره اونجا احتمالا توکل بخدا .مرسی عزیزم