2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046258 بازدید | 684508 پست
توهفته های چندبوده سقط

چهاربار سقط، دوتاش توقف رشد وتشکیل نشدن قلب ۹هفته،دوتاش فقط ساک تشکیل شد ۵ ۶ هفته

خدا جونم لطفا هر کی میخواد مامان شه به آرزوش برسون🤲🙂❤    آمممیییین                                                                دعا کنیم واسه هم🤗                                          شکرت که اینبار بچمو سالم و سلامت گذاشتی بغلم🤗🥲😍                            

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

باوجودبتابالا

آره

خدا جونم لطفا هر کی میخواد مامان شه به آرزوش برسون🤲🙂❤    آمممیییین                                                                دعا کنیم واسه هم🤗                                          شکرت که اینبار بچمو سالم و سلامت گذاشتی بغلم🤗🥲😍                            
علت اینکه ivf باید بکنین چی هست عزیزم؟؟ 

ن من مشکل دارم ن همسرم 

و اینکه یکبار باردار شدم سال ۹۴و همون اول سقط شد

و آی يو آی هم کردم پارسال منفی شد

دکتر گفت به خاطر سنت آی وی اف باید انجام بدی... 

او بالاتر از اندیشه هاسسسسست...
انشاالله ممنون از دعای قشنگت دو مورد اول و کلینیک مادر دکتر خان آقا پناهی هر بار سه جنین اولی منفی ...

ایشاالله توکل برخدا 

مامان میشی ب زودی🥰🤲

اگه رویان هستی برو پیش دکترهای خودشون. برو پیش پزشک خودت آزمایش ها رو می نویسه اگه مشکلی بود ارجاع م ...

عزیزم نمیدونی چقدر باید فاصله باشه بین انتقال و آزمایش انعقاد؟! 

ااااای جااانم. خوش ب سعادتت   . تو رو خدا سلام ویژه منم ب امام رضا ع برسون. بگو خیییییلی چشم ا ...

چشم عزیزم ❤

قول میدم اول حاجت دل شمارو بخوام بعد برا خودمو

ان شاالله امام رضا به حق پسرش امام جواد حاجت دل همه مون رو بده 🙏😔

نه عدد بالا رفت،دکتر گفت بهتر شده،اما بازم سقط شد،بعضیا میگن لنفوتراپی روش قدمیه و الان برای مشکل خو ...

ممنون جواب دادی گلم. من سقط نداشتم. دو تا خارج رحمی داشتم با ی آی یو آی و یه آی وی اف منفی.

ب ایمونولوژ گفتم حرف و حدیث راجبه لنفوسیت تراپی زیاده گف ما با امار کار می کنیم امارم نشون میده اثر مثبتش بیشتره. دیگه نتونستم چیزی بگم  الهی همه نتیجه تلاششونو ببینن

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
ممنون جواب دادی گلم. من سقط نداشتم. دو تا خارج رحمی داشتم با ی آی یو آی و یه آی وی اف منفی. ب ایمون ...

نمیدونم والا هر کی ی چیزی میگه.من که فعلا دست نگه داشتم.

امیدوارم به زودی نتیجه بگیری عزیزم.

ممنون جواب دادی گلم. من سقط نداشتم. دو تا خارج رحمی داشتم با ی آی یو آی و یه آی وی اف منفی. ب ایمون ...

حقیقتش من همین دیروز ینی سه شنبه رفتم دکتر ایمونولوژی ابن سینا

خیلی تعریفشم شنیدم

خداییش دکتر خوبی بود خیلی امید داد بهم 

نیم ساعت برام زمان گذاشت و همه چیزو توضیح داد

گفت دوره ی لنفوسیت تراپی خیلی وقته گذشته وما اصلا توصیه نمیکنیم

چون خانوما چند سال بعد دچار یه سری بیماری های جدید میشن مثل لوپوس و یه سری از بیماری های دیگه

گفت یه تعداد خیلی کمی هستن که با لنفوسیت تراپی جواب میگیرن

منم پشیمون شدم از اینکه بگم ازمایش آپکا برام بنویسه

ببخشید این لنفوسیت دقیقا چه کاری انجام میدین؟

دقیق نمیدونم. من عدد آپکا برام پایین بود تو آزمایش ایمنی . دکتر گف باید برا بالا بردنش لنفوسیت تراپی کنیم. بعضی دکترام کلا این روش رو قبول ندارن.

از همسر خون رو میگیرن. اگه اشتباه نکنم لنفوسیت هاش رو جدا میکنن و تزریق می کنن ب من

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
چشم عزیزم ❤ قول میدم اول حاجت دل شمارو بخوام بعد برا خودمو ان شاالله امام رضا به حق پسرش امام جواد ...

الهی قربونت برم. الهی ب خاطر این دل بزرگ و مهربونت خدا به زودی زود حاجت دلتو بده