2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046157 بازدید | 684501 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم من و شوهرمم دخترخاله پسرخاله ایم ولی دکتر نگفت سلفری بده.بنظرت برم ان تی خدایی نکرده اگه عدد ب ...

عزیزم اگه استرس داری برو سونو ان تی بعد به جای آزمایشش یه سره برو سلفری بده البته به دکتر بگو برات نسخه کنه دیگه ان تی نده

به دکتر نگفتید ازدواجتون فامیلیه؟ چون بدون اینکه من بگم چون تو پروندم ثبت شده بود برام سلفری نوشت بعد دیگه حتی آزمایش آنومالی هم ندادم فقط سونوشو رفتم

از این لحاظ خوب بود به نظرم

❤️ چشمانم خیره به دست های مهربان و بخشنده تو بود که برایم معجزه ای شیرین رقم زدی❤️
ممنونم نیلدا واقعا خداروشکر  که این تاپیک هست دورهم جمع بشیم ماهارو راهنمایی کنید وگرنه تو این ...

عزیزم منم هرچی یاد گرفتم فقط و فقط از بچه های اینجاس

من تو این 2 سال کل این تاپیک و خوندم و خیلی مامان این مدلی بوده که همگی به سلامتی زایمان کردن شمام که میگی بیبی چکت یه هاله محو داشته پس دیگه باید بیشتر مواظب باشی، ایشالله چند روز دیگه با جواب آزمایش مثبتت دلمونو حستبی شاد کنی

❤️ چشمانم خیره به دست های مهربان و بخشنده تو بود که برایم معجزه ای شیرین رقم زدی❤️
من تبریز هستم مرکز آذربایجان میرم اونوقت فردا باید برم بپرسم،گفتن سه روز دیگه بیاین برا فریز و... ت ...

منم تبریزم جهاد دانشگاهی میری

🍁الله اوزین وریبسن اوزون ساخلا بالام سنه امانت🥹😍😍💙سامیارم🩵
وای بحق همین روزا انشالله همتون به زودی زود مثبت بشین       دعا کنین مثبت بشه روح ...

خدا رحمتشون کنه عزیزم روحشون شاد خیلی دلم گرفت انشالله که خدا به دلت آرامش بده. انشالله به سلامتی نی نی (ها)رو بغل کنی

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤