2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046216 بازدید | 684504 پست
سلام چرا جواب نمیدین خانوما!!!  آزمایش ایمنی انعقادی رو فقط باید تو مراکز انجام بدم یا جای دیگ ...

عزیزم اگه دکترت نوشته ازخودش بپرس کجا   آزمایش بدی بهتره؟ بالاخره هردکتری ی آزمایشگاهی روقبول داره گلم

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

منکه 6تاس چقدرمیشه یعنی؟ببخشیدشماواکسن کرونازدید؟

بار اول که تخمک کشی شدم، 6 تا جنین داشتم، 18 میلیون گرفتن، بار دوم تخمک کشی 10 تا جنین دیگه اضافه شد 12 میلیون و خورده ای دیگه گرفتن، یعنی فکر کنم پایه 18 میلیون برای هر تعداد جنین می گرفتن، تخمک کشیای بعدی به هر تعدادی که جنین اضافه می شد هزینشو می گرفتن، البته این برای یک سال پیش بود، الان فکر کنم بیشتر شده، نه هنوز نزدم، ولی قصد دارم بزنم.

هنوز دیر نیست...هنوز صبرِ من به قامتِ بلندِ آرزوست
بسلامتی گلم . پی جی دی فقط سلامت جنین ؟ جدا از تعیین جنسیته ؟

سلامت باشی عزیزم، آره فقط برای سلامت جنین بود، ولی دیگه خودشون بدون اینکه ما درخواست تعیین جنسیت بدیم جنسیت جنین ها رو هم بهمون گفتن.

بار اول که تخمک کشی شدم، 6 تا جنین داشتم، 18 میلیون گرفتن، بار دوم تخمک کشی 10 تا جنین دیگه اضافه شد ...

به سلامتی طی کنیداین دوران را.ممنون جواب دادید.به نظرتون مابخاهیم تعیین جنسیت کنیم اول جنسیت رامشخص میکنن درصورتی که پسرباشه سلامتش رامیسنجن یاهمش باهمه؟

اللهم صل علی محمدوال محمدوعجل فرجهم.
سلام چرا جواب نمیدین خانوما!!!  آزمایش ایمنی انعقادی رو فقط باید تو مراکز انجام بدم یا جای دیگ ...

بستگی داره به پزشکت ایمونولوژ من زرنانی بود گفت برو کاج

زنی که صاحب فرزند نمیشد؛ پیش پیامبر زمانش می‌رود و میگوید: از خدا فرزندی صالح برایم بخواه.پیامبر دعا میکند ، وحی میرسد که آن زن را بدون فرزند خلق کردم. زن میگوید خدا رحیم است و میرود.سال بعد باز تکرار میشود و باز وحی می آید  که بدون فرزند است. زن این بار نیز به آسمان نگاه میکند و میرود.سال سوم پیامبر زن را با کودکی در آغوش میبیند.با تعجب از خدا میپرسد: بارالها، چگونه کودکی دارد؟او که بدون فرزندخلق شده بود!؟وحی میرسد: هر بار گفتم فرزندی نخواهد داشت، او باور نکرد و مرا رحیم خواند. رحمتم بر سرنوشتش پیشی گرفت. ...ميان آرزوی تو و معجزه خداوند، ديواری است به نام اعتماد. پس اگر دوست داری به آرزويت برسی با تمام وجود به او اعتماد کن ....هيچ کودکی نگران وعده بعدی غذايش نيست!زيرا به مهربانی مادرش ايمان دارد.ای کاش ايمانی از جنس کودکانه داشته باشيم به خدا
به سلامتی طی کنیداین دوران را.ممنون جواب دادید.به نظرتون مابخاهیم تعیین جنسیت کنیم اول جنسیت رامشخص ...

سلامت باشی گلم، الان بارداری؟ درخواست pgd تعیین سلامت از pgd تعیین جنسیت جداست و هزینه هاشون فکر می کنم جداست و متفاوته، ما چون مشکل ژنتیکی داشتیم درخواست تعیین سلامت دادیم، بعد دیدن 6 تا جنین سالمه، جنسیتشون رو هم بهمون گفتن.

سلام عزیزم خوبی ؟

آزمایشگاه نيلو، یا سازمان انتقال خون هم میشه بری گلم

اگر مراکز ناباروری کیت خوب دارن هم همونجا انجام بده

دوستان که توسیکل انتقال هستیدواکسن کرونازدید؟

من نزدم چون داروی جدیدی هست ترسیدم تداخل داشته باشه

خدای من بارها زمین خوردم و تو هم قدم بودی در هر شرایط، اینبار جای پاهایت در کنارم نیستن ناراحت نشدم چون فهمیدم یک پله بالاتر هستی و دستت را دراز کردی برای بالا بردنم از مشکلات دوستت دارم به زودی مامان میشم😍🙏🙏🙏