2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046377 بازدید | 684510 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام دوستان  من امروز پانکچر کردم دکتر گفت احتمال قوی هایپر میشی باز چهارشنبه بیا ببینمت،حالا ...

سنو میکنن اگه تخمدانتان خیلی بزرگ شده باشن انتقال نمیدن تو مرکز ما جنینو چهار روزه تعیین جنسیت میکنن یعنی چهار روز بعد تخمک کشی میتونی انتقال بدی ولی اگه ۵ روزه تعیین کنن ۵ روز بعد تخمک کشی جنیناتو اول تعیین جنسیت میکنن بعد فریز میکنن کجا میرید یادم رفت تا میتونی سفیده ی تخم مرغ و دوغ شور بخور چند تا تخمک داشتی

پروانه جون امیدوارم بتای شماهم عالی باشه وگل پسرا محکم بچسبن به دلت 

سلام عزیزم مرسی قبل از امپول اچ سی جی یه بیبی چک زدم فورا خط انداخت دیگه نمیتونم بیبی بزنم تا شنبه از مایشمه به امید خدا

سنو میکنن اگه تخمدانتان خیلی بزرگ شده باشن انتقال نمیدن تو مرکز ما جنینو چهار روزه تعیین جنسیت میکنن ...

گفتن ۱۵ تا تخمک داری سه روز دیگه بیا بگیم چند تا تشکیل شده برات

اما قبل از اینا خود دکترم گفت احتمال قوی هایپر میشی چهارشنبه بیا مطب ببینمت

من تبریز هستم

امسال میکوبم 
گفتن ۱۵ تا تخمک داری سه روز دیگه بیا بگیم چند تا تشکیل شده برات اما قبل از اینا خود دکترم گفت احتما ...

عزیزم بالای ده تا معمولا هایپری اول جنیناتو تعیین جنسیت میکنن بعد فریز میکنن یا نه؟

سنو میکنن اگه تخمدانتان خیلی بزرگ شده باشن انتقال نمیدن تو مرکز ما جنینو چهار روزه تعیین جنسیت میکنن ...

راستی میتونیم چند تایی رو تعیین جنسیت بکنن و فریز بشن

بقیه هم همونجوری بمونن و فریز بشن بعدا تعیین جنسیت بشن؟؟؟

امسال میکوبم 
راستی میتونیم چند تایی رو تعیین جنسیت بکنن و فریز بشن بقیه هم همونجوری بمونن و فریز بشن بعدا تعیین ...

اره عزیزم من سه تا دارم الان تعیین جنسیت نشده و تو یک نیه ولی بدیشم اینه باید وارد سیکل بشی وروز انتقال بهت میگن پسر داری یا نه اگه نداشته باشی سیکلتو کنسل میکنن 

عزیزم بالای ده تا معمولا هایپری اول جنیناتو تعیین جنسیت میکنن بعد فریز میکنن یا نه؟

اونو نمیدونم نپرسیدم

اما بابت تعیین جنسیت هیچ هزینه نگرفتن فقط گفتن سه روز دیگه بیا تعداد جنین رو بگیم براتون

فکر کنم همون روز میگن ک تعیین میکنن یا نه!

امسال میکوبم 
اره عزیزم من سه تا دارم الان تعیین جنسیت نشده و تو یک نیه ولی بدیشم اینه باید وارد سیکل بشی وروز انت ...

عه چه بد شاید اصلا نباشه و الکی دارو بخوریم،

حالا من حداقل چند وقت دیگه میتونم انتقال بدم؟؟

راستی برا شما هزینه فریز چقد خواستن؟؟

امسال میکوبم 
اونو نمیدونم نپرسیدم اما بابت تعیین جنسیت هیچ هزینه نگرفتن فقط گفتن سه روز دیگه بیا تعداد جنین رو ب ...

وا ما همون روز اول پول چهار تا رو گرفتن بعدش زگ زدن گفتن به ازای هر جنین اضافه ۱۲۵۰ بریز بعد تعیین کردن ولی خدا کنه اول تعیین کنن چون یه خانومه بود نه تا جنین داشت وارد سیکل انتقال شد از شانس بدش نه تاشم دختر انتقالش کنسل شد

مرسی عزیزم از جوابت.حالت و درد پریودی و خفیف دارم همیشه.ولی نمیدونم چرا ناامیدی سراغم میاد همیشه.شوه ...

فدات، منم درد پریودی خفیف داشتم روزای بعد از انتقال، اگه زوده بی بی چک نزن، بزار دو روز قبل از آزمایش بزن، ناامید نباش عزیزم، بسپارش به خدا، انشاءالله امام حسین دلتو شاد کنه گلم.

هنوز دیر نیست...هنوز صبرِ من به قامتِ بلندِ آرزوست