2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046034 بازدید | 684497 پست
😔😔😔

سرت بالا باشه گلم هنوز که چیزی معلوم نیست از الان ناامیدی ما دوستان احتمالات و با علم کممون میگیم دوباره آزمایش بده انشاالله که اشتباه کردن معجزه خدا نصیبت بشه گلم اینجوری نکن ناراحت میشم آبجی خب؟؟

انشاالله خبرای خوشی بدی

خدای من بارها زمین خوردم و تو هم قدم بودی در هر شرایط، اینبار جای پاهایت در کنارم نیستن ناراحت نشدم چون فهمیدم یک پله بالاتر هستی و دستت را دراز کردی برای بالا بردنم از مشکلات دوستت دارم به زودی مامان میشم😍🙏🙏🙏
مامان گلای باردار برا ما چشم انتظارا که انتقال دادیم دعا کنین

سلام عزیزم من انتقال اولم روز۶یا۷ بود یه مقدار خون قرمز هم بود وقهوه ای دیدم خیلی ترسیدم اول زیاد بود بعد که هربار خودم وخشک میکردم حالت خونابه بود بعضی وقتام قهوه ای تا یک روز نیمم ادامه داشت من لک لانه گزینی بود احتمال خیلی زیاد واسه شمام لک لانه گزینیه انشالله مثبتی و بسلامتی نی نی بیاد بغلت

واسه منم دعا کن میخام وارد سیکل دوم انتقالم بشم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

مامان گلای باردار برا ما چشم انتظارا که انتقال دادیم دعا کنین

استرسم اصلا نداشته باش انشالله که مثبتی

من جنینام بلاست بودن روز ۹ بی بی مثبت شد 

ولی ۹ هفته رشدش متوقف شد

انشالله واسه شما مثبت میشه و بسلامتی تا آخرش و نی نی وصحیح وسالم بغل بگیری

سلام عزیزم من انتقال اولم روز۶یا۷ بود یه مقدار خون قرمز هم بود وقهوه ای دیدم خیلی ترسیدم اول زیاد بو ...

الهی به حق صاحب این شبا به زودی زود دلت شاد بشه وخدای حسین برات معجزه کنه چون براش کاری نداره

بخدا گفتی یه جوری تو دلم ذوق کردم که نگو خدا فقط برات جبران کنه وشادی بیاره تو دلت🤲🏻🤲🏻🤲🏻خدا از دهنت بشنوه عزیزم الهی که حضرت رقیه با دستای کوچیکش گره مشکلتو باز کنه

الهی به رقیه سلام الله علیها 😭😭😭

من این ذکرو خیلی میگم به نیتت میگم عزیزدلم

خداجونم شکرت که تو دلیمو صحیح وسالم گذاشتی تو بغلم🙏😍🥰🙏🏻الهی که قسمتِ همه چشم انتظارا🤲🏻🥰😍
سلام عزیزم من انتقال اولم روز۶یا۷ بود یه مقدار خون قرمز هم بود وقهوه ای دیدم خیلی ترسیدم اول زیاد بو ...

منم شنبه ۲۷ انتقال دادم دیشب میشد روز ۶ یا هفتم برامن قشنگ قهوه ای بود ولی زیاد بود دیشب ۲تا شیاف زدم امروزم آمپولمو ۲تا زدم ولی هرازگاهی دستمال میکشم به خودم یه مقدار خیلی کمتر از دیشب قهوه ای میشه دقیقا مثل شما 

خداجونم شکرت که تو دلیمو صحیح وسالم گذاشتی تو بغلم🙏😍🥰🙏🏻الهی که قسمتِ همه چشم انتظارا🤲🏻🥰😍
استرسم اصلا نداشته باش انشالله که مثبتی من جنینام بلاست بودن روز ۹ بی بی مثبت شد  ولی ۹ هفته ...

الهی بمیرم برا دلت😭😭😭

الهی که زودی جاش با ۲تا نی نی پر میشه برات

برامنم ۲تا ۵ روزه هستن 

الهی فدات شم آلا جونم بیداری این وقت شب 

الهی که زود نی نی بیاد تو دلت شب بیداریات بخاطر حرکات وروجکت باشه🤲🏻🤲🏻🤲🏻

@alaae    

از تهران میگرفتیم من اصفهانم برام پست میکردن یه معجون عسل فروشی مخلوط می کرد میفرستاد  ۳۰ گر ...

روزی چند قلشق میخورد شوهرت عزیزم ، همینجوری برم مغازش بهم میدن یا باید از قبل سفارش بدیم ، راستش قرار یه زنبوردار از یزد برام بفرسته  اگه نفرستاد برم تهران بخرم

و خدایی که به شدت کافیست،به زودی در این مکان تیکر بارداری نصب میشود، خدای خوبم سالهای انتظارم طولانی شده اینقدر زیاد که دیگه دوست ندارم بشمارم ولی هنوز به لطفت امیدوارم، میگن وقت سحر موقع استجابت دعاست توفیق هرروزشو بهم بده خدا جانم، عزیز مادر برا داشتنت دلی را به دریا زدم کسی که از اب هم واهمه داشت منی که هیچ دارویی نمیخوردم وقت مریضی، تو این سالها کلی امپول ودارو مصرفکردم که بیایی بشی عزیز دلمون بیا که خیلی چشم انتظارتیم  
منم شنبه ۲۷ انتقال دادم دیشب میشد روز ۶ یا هفتم برامن قشنگ قهوه ای بود ولی زیاد بود دیشب ۲تا شیاف زد ...

عزیزم پروژسترون رو سرخود زیاد و کم نکن چون هر مقداری بزنی تا مدتها باید همون مقدار رو حفظ کنی وگرنه افت دیواره رحم میریزه امروز حتما با مرکزت صحبت کن بگو اضافه کردی بپرس چکار کنی 

حق داری ادم همون اول منفی شه دردش کمتره ولی چیکار میشه کرد مگه میتونی با حکمت خدا بجنگی فقط باید قوی ...

دارم میرم آزمایش بدم دوباره یه جای دیگ ببینم چیه داروهام قطع کنم یانه

سرت بالا باشه گلم هنوز که چیزی معلوم نیست از الان ناامیدی ما دوستان احتمالات و با علم کممون میگیم دو ...

دارم میرم آزمایش حالم به قدری بده که توصیف کردنی نیست

کاش همون اول منفی میشدم خودمو آماده کرده بودم واسه منفی بودنم😢😔

ممنونم عزیزم خدا پسر تورو هم حفظ کنه عزیزم.اره ۱۰روزی میشه سرلاک وآب سیب و هراز گاهی فرنی میدم

خیلی ممنون ، من یه ماهه شروع کردم دارم انواع سوپ  وفرنی میدم بهش ولی سرلاک ندادم هنوز ...راستی دوست من بادام پوست میگیره رنده میکنه یه قاشق ابجوش میریزه میذاره نیم ساعت میمونه وازصافی ردمیکنه ابشو میده به بچه خیلی مقویه پسرمن نخورد شمادوست داشتی بده ببین بچه هامیخورن 

گلم منم مثل تو درد میکشم واسه منم با بیهوشی میخوان انجام بشه 

کی قراره انتقال بدی ؟ بسلامتی انشالله این سری مامان میشی😘😘

دل مرنجان که ز هر دل به خدا راهی هست.... میشه برای مادر شدنم یه صلوات بفرستین . برام دعا کنید خدا مشکلاتمونو حل کنه همه زندگیمون بهم ریخته