2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046112 بازدید | 684498 پست
انشالله مثبت بشی عزیزم وبمونه برات منم کاش منفی میشدم اینهمه عذاب نمیکشیدم جیگرم خون شد بخداااا

بسپار بخدا.همه چی و به فال نیک بگیر.ما از اینده خبر نداریم.قولت بدم خدا بهت یه بچه ناز و خوشکل میده که همه این روزارو یادت بره

آخییی عزیزم می‌دونم چقدرسخت برات توکل بخدا کن اگه بازم جنین داری که خیالت راحت دفعه بعد حتما بارداری ...

مرسی عزیزم میگم کاش آزمایشم منفی میشد اینهمه غصه نمیخوردم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم انقدر به خودت انرژی منفی نده واله داشتیم سه تا گرید سی انتقال داده وگرفته هر سه تاش داشتیمم آا ...

نا امید نیستم عزیزم.مرسی از انرژی مثبتت اره اخه اونسری امپول آنوکسا هم نمیزدم ایندفه هم امپول میزنم هم آ اس آ میخورم.

اچ سی جی نداشتی جنینت چند روزه بود اگه من بودم الان بیبی رو زده بودم

اره داشتم اچ سی جی ولی الان دیگه اثرش رفته. سه روز بعداز پانکچر انتقال دادم ۳روزه بود .بی بی استرس میده بم خسته شدم از بی بی چک.

اره لعنتی انقدر بد مزس به منم دادن فکر کنم انصاری پور به همه ی مریضاش میده نگران نباش ولی به من گفتن ...

سلام عزیزم۰ملاتونین رو به شما برای قبل از انتقال دادن؟چه مدت قبل از انتقال خوردین روزی چندتا؟

عزیزم من روز انتقال فهمیدم هچینگ برای جنینا انجام شده جنین شناس تو اتاق انتقال بهم گفت برا انتقال 33 ...

عزیزم انتقاله اولتون بود؟ خودتون درخواست هیچینگ‌دادین یا خودشون انجام دادن؟

میشه واسه انتقال جنین اخرم برام دعا کنی زندگیم به مو بنده    دعا کن خدا بهم یه نی نی بده 😭
سلام عزیزم۰ملاتونین رو به شما برای قبل از انتقال دادن؟چه مدت قبل از انتقال خوردین روزی چندتا؟

اره عزیزم سه میلی گرمیشو داده قبل خواب یه دونه چهل روز قبل انتقال تا انشالله مثبت شدنم باید بخورم بعد مثبتی قطع میکنم

اره عزیزم سه میلی گرمیشو داده قبل خواب یه دونه چهل روز قبل انتقال تا انشالله مثبت شدنم باید بخورم بع ...

مریی عزیرم۰انشالله به زودی خبر بارداریتون رو بهمون بدین و خوشحالمون کنید😗

هچینگ یعنی پوسته جنین رو نازک میکنن تا راحتر لانه گزینی کنه و سه تا روش داره من با هچینگ با لیزر بود ...

سلام عزیزم۰جنین سه روزه هم میشه هچینگ کرد من فکر میکردم فقط جنین ۵ روزه رو هچینگ میکنن؟