2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046112 بازدید | 684498 پست
از صب کلا داغونم نمیدونم چیکار کنم دوباره برم پانکچر بشم که تعدادشان زیاد بشه بعد انتقال بدم یا همین ...

خب اینا رو انتقال بده بعد اگه احیانا نشد دوباره میری پانکچر.تو یه بار ۲ تا بیشتر که نمیخوای انتقال بدی

باز با دکترت صحبت کن ببینی نظر اون چیه

خب اینا رو انتقال بده بعد اگه احیانا نشد دوباره میری پانکچر.تو یه بار ۲ تا بیشتر که نمیخوای انتقال ب ...

شما هم با میکرو باردار شدین؟؟حالا بنظرتون فریز بهتره؟

خدایا شکررت❤لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم❤انشالله به حق حضرت ام البنین خدا  تو اوج ناامیدی خوشحالتون کنه💞

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم اتفاقا منم رویان میرم دکتر همسرمم سجادی بود و مکملی نداد. من یه بار اصفهان میکرو شدم اون موقع ...

چه خوب خداروشکر ولله ما همون اول آب پاکی رو ریخت رو دستمون گفت داروهم اثر نداره و الکی سرکارمون نذاشت البته مشکل همسر من مادرزادیه حالا نمیدونم همسر شما مشکلش چیه انشاالله این سری مامانی دیگه عزیزم الهی نتیجه میگیری من دکتر حافظی انتقال داد

ممنون عزیزم برای دعای قشنگت انشاالله 

خداجونم محتاجم به بزرگیت به گوشه چشمی که به من و زندگیم داشته باشی بلکه شیرین تر بشه اگه لایق مادر شدنم دستمو بگیر....🙏🙏
شما هم با میکرو باردار شدین؟؟حالا بنظرتون فریز بهتره؟

من هنوز باردار نشدم یه بار انتقال دادم منفی این بار دوممه روز سوم انتقالم هر دو هم فریز انتقال دادن.

فریز و فرش بودن هم بیشتر به شرایط رحمت بستگی داره که چطور انتقال بدن

خدا کنه من بهمن ماه سال پیش یه دوره امپول گرفتم برای ای وی اف همه چی خوب بود یه ماه قبل پانکچر ضخیم ...

نه الانم درست میشه با همون الدی یا پروژسترن 

و خدایی که به شدت کافیست،به زودی در این مکان تیکر بارداری نصب میشود، خدای خوبم سالهای انتظارم طولانی شده اینقدر زیاد که دیگه دوست ندارم بشمارم ولی هنوز به لطفت امیدوارم، میگن وقت سحر موقع استجابت دعاست توفیق هرروزشو بهم بده خدا جانم، عزیز مادر برا داشتنت دلی را به دریا زدم کسی که از اب هم واهمه داشت منی که هیچ دارویی نمیخوردم وقت مریضی، تو این سالها کلی امپول ودارو مصرفکردم که بیایی بشی عزیز دلمون بیا که خیلی چشم انتظارتیم  
اخه گفتم اذیتت نکنم سوالام زیاد شد شرمنده

نه گلم این چه حرفی 

و خدایی که به شدت کافیست،به زودی در این مکان تیکر بارداری نصب میشود، خدای خوبم سالهای انتظارم طولانی شده اینقدر زیاد که دیگه دوست ندارم بشمارم ولی هنوز به لطفت امیدوارم، میگن وقت سحر موقع استجابت دعاست توفیق هرروزشو بهم بده خدا جانم، عزیز مادر برا داشتنت دلی را به دریا زدم کسی که از اب هم واهمه داشت منی که هیچ دارویی نمیخوردم وقت مریضی، تو این سالها کلی امپول ودارو مصرفکردم که بیایی بشی عزیز دلمون بیا که خیلی چشم انتظارتیم  
ما اصلا گفتن حتی غذا و ویتامین روش اثر نداره برا همین هیچی بهش نداد دکتر شوهرم ما مرکز رویان میریم د ...

هیچینگ بهتر یا بلاست ، هیچینگ چیه 

من هنوز باردار نشدم یه بار انتقال دادم منفی این بار دوممه روز سوم انتقالم هر دو هم فریز انتقال دادن. ...

عزیزم الهی به حق این روزا مثبت بشی خیییلی سخته خیییلی هر تجربشو نداشته باشه نمیفهمه از ته ته دلم واست دعا میکنم

خدایا شکررت❤لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم❤انشالله به حق حضرت ام البنین خدا  تو اوج ناامیدی خوشحالتون کنه💞
عزیزم اتفاقا منم رویان میرم دکتر همسرمم سجادی بود و مکملی نداد. من یه بار اصفهان میکرو شدم اون موقع ...

ژل رویال از کجا گرفتی 

لابد زیر یک سانت بوده ننوشته کلا برای هماتوم استراحت لگنی اصله حتی تلویزیون میخوای ببینی دراز بکش ...

نمیدونم چیزی نگفت خداکنه اینجوری باشه بله چشم دراز میکشم و خودمم بیشتر دوس دارم دراز بکشم خوبه خداروشکر هزارمرتبه شکر براتون رفع شده خداکنه برا منم ازبین بره من برا دو هفته دیگه سونو دارم خداکنه تا اون موقع جذب بشه ممنون عزیزم انشاالله شمام به سلامت این دورانو طی کنی

خداجونم محتاجم به بزرگیت به گوشه چشمی که به من و زندگیم داشته باشی بلکه شیرین تر بشه اگه لایق مادر شدنم دستمو بگیر....🙏🙏
انشاالله😍

عزیزم رفتی انومالی بسلامتی بیا خبر بده از خودت🥰

.....آرزو کن گوشهای خدا پراست از آرزو،،،ودستانش پراز معجزه.....🙏🙏خدایا نی نی هامو واسم نگهدار 🤲🤲🙏🙏
اسپرم همسرتون چجوری بود؟میکرد کردین؟واینکه باز اول گرف دوتاشم؟

اسپرشم از همه لحاظ ضعیف بود بله میکرو کردیم نه فقط یکیش گرفته شکرخدا انشاالله شمام زودی مثبت بشید

هیچینگ بهتر یا بلاست ، هیچینگ چیه 

هچینگ یعنی پوسته جنین رو نازک میکنن تا راحتر لانه گزینی کنه و سه تا روش داره من با هچینگ با لیزر بوده 

دکترا تشخیص میدن حتما به نسبت شرایط هر فردی فرق میکنه کدوم بهتره 

بلاستم خوبه یعنی جنین 5 روزه

عزیزم الهی به حق این روزا مثبت بشی خیییلی سخته خیییلی هر تجربشو نداشته باشه نمیفهمه از ته ته دلم واس ...

ممنون عزیزم برای دعای قشنگت😍 ایشالا تو هم با همین جنینهات نتیجه بگیری اصلا کار به پانکچر دوم نرسه

چه خوب خداروشکر ولله ما همون اول آب پاکی رو ریخت رو دستمون گفت داروهم اثر نداره و الکی سرکارمون نذاش ...

از کجا می دونید مادرزادیه؟ 

آره عزیزم دکتر سجادی به ما هم هیچ دارو و مکملی نداد. ارولوژ اصفهان هر جلسه دارو و آزمایش می نوشت. که بی تاثیر بود و گفتن چون داروها هیچ تاثیری نداشته احتمال زیاد مشکل ژنتیکیه. که البته نظرشون خیلی درست نبود چون با ژل رویال وضعیتمون بهتر شد.

ازمایش های همسرم مثل کاریوتایپ و هورمون تستسترون و ... نرمال بود

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻