2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046121 بازدید | 684499 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزیزززززززمممممممم باورم نمیشه خیلی انرژی گرفتم وای همسر منم تو بهترین حالت با رژیم غذایی یک میلی ...

ما اصلا گفتن حتی غذا و ویتامین روش اثر نداره برا همین هیچی بهش نداد دکتر شوهرم ما مرکز رویان میریم دکتر همسرم دکتر حسام الدین سجادی بود عالیه بخدا عزیزم نمیدونم فقط میدونم اینقد همه چی بد بود همون اول بار گفتن فقط میکرو و ویتامین اینام هیچی نداد بهش بله همسر منم خودش نمونه داد انتقال اولم بود دوتا جنین سه روزه هچینگ شده انتقال دادن برام

بله چرا نمیشه عززیزم مشکلات ما از بزرگی خدامونم خیلییی کوچیکتره مطمن باش توام به زودی دلت شاد میشه عزیزم فقط توکلت به خدا باشه

خداجونم محتاجم به بزرگیت به گوشه چشمی که به من و زندگیم داشته باشی بلکه شیرین تر بشه اگه لایق مادر شدنم دستمو بگیر....🙏🙏
علتش زیاده یا اسپرما خیلی خوب نبودن یا تخمک ها کیفیتشون پایین بودو نارس بودن با دلائل نامعلوم!!.نگفت ...

تخمکام اون روز که رفتم سونواندازه هاشون20.18.17.15بودکه بازم دارو داد سه روز دیگه پانکچر کرد.بعدم تو میکرو هم مگه کیفیت اسپرم مهمه

خدایا شکررت❤لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم❤انشالله به حق حضرت ام البنین خدا  تو اوج ناامیدی خوشحالتون کنه💞
ما اصلا گفتن حتی غذا و ویتامین روش اثر نداره برا همین هیچی بهش نداد دکتر شوهرم ما مرکز رویان میریم د ...

عزیزم ببخشید شمامشکلتون چی بودچن تا جنین داشتین که دوتا انتقال دادین

خدایا شکررت❤لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم❤انشالله به حق حضرت ام البنین خدا  تو اوج ناامیدی خوشحالتون کنه💞
انشا الله که برای لانه گزینی بوده بد به دلت راه نده توکل به خدا

انشاءالله که خیر باشه عزیزم برا هممون ولی لانه گزینی یه لکه

خداجونم شکرت که تو دلیمو صحیح وسالم گذاشتی تو بغلم🙏😍🥰🙏🏻الهی که قسمتِ همه چشم انتظارا🤲🏻🥰😍
سلام من تو آخرای هفته 5 به دلیل خونریزی و لکه بینی تشخیص هماتوم 5 میلی دادن ک 30 درصد ساک بارداری ...

سلام عزیزم پس چرا برای من سایز هماتوم و ننوشته!!! فقط گفت کوچیکه بله دکتر منم گفت فعالیت نداشته باش و فقط امپولم کرد دو تا ولی شیاف نداد منم همش دراز کشیدم تو خونه و فقط کارای سبک خودمو انجام میدم خداکنه شمام زودی هماتومه ازبین بره خیالت راحت بشه برا منم همینطور من الان شکر خدا دو روزه دیگه لک ندارم خداکنه نمونه ممنون راهنمایی کردی عزیزم  

خداجونم محتاجم به بزرگیت به گوشه چشمی که به من و زندگیم داشته باشی بلکه شیرین تر بشه اگه لایق مادر شدنم دستمو بگیر....🙏🙏
نه گلم دومی

انشاالله به سلامتی خدا هردوشو براتون حفظ کنه عزیزم اولی هم با ای وی اف باردار شدین؟؟

عزیزم ببخشید شمامشکلتون چی بودچن تا جنین داشتین که دوتا انتقال دادین

مشکل ما اسپرم داغون همسرم بود خودم یکم تنبلی تخمدان داشتم 15 تا جنین داشتیم که دوتا انتقال دادن برام

تخمکام اون روز که رفتم سونواندازه هاشون20.18.17.15بودکه بازم دارو داد سه روز دیگه پانکچر کرد.بعدم تو ...

از اندازه نمیشه گفت کیفیت تخمک خوب بوده یا نه.

آره خیلی مهمه کیفیت اسپرم بار دوم برای ما از پیکسی استفاده کردند یه مقدار هزینه اضافه داشت ولی مثل اینه که بهترین اسپرمهارو انتخاب میکنه

ولی به هرحال شما دوتا جنین داری چرا خودت رو ناراحت میکنی شاید همین دوتا جنین برات موند و دوقلودار شدی ان شا الله😍

ما اصلا گفتن حتی غذا و ویتامین روش اثر نداره برا همین هیچی بهش نداد دکتر شوهرم ما مرکز رویان میریم د ...

عزیزم اتفاقا منم رویان میرم دکتر همسرمم سجادی بود

و مکملی نداد. من یه بار اصفهان میکرو شدم اون موقع تعداد اسپرم زیر ۱۷هزار بود و دکترا بهمون گفتن از میکرو نتیجه نمیگیرین

من خودم پرس و جو کردم و با رژیم غذایی مناسب آقایون و ژل رویال رسوندیمش به مورفو یک و تعداد یک میلیون وگرنه هشت ماه اصفهان همسرم قرص و آمپول استفاده کرده بود نتیجه ای نداشت

خیلی امیدوارم کردی آخه اینجا هیشکی شرایط همسرش مثه همسر من نبود. ب جز اینا شرایط خودتم شبیهمه. منم ذخیرم بالاست.

انتقال اولم رویان منفی شدم الان توی سیکل دومم. مرسی که بهم قوت قلب دادی. توکل به خدا.

کدوم دکتر برات انتقال داد؟ 

انشالله نی نیت با آرامش رشد کنه و به زودی صدای قلبش رو بشنوی

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻
سلام عزیزم پس چرا برای من سایز هماتوم و ننوشته!!! فقط گفت کوچیکه بله دکتر منم گفت فعالیت نداشته باش ...

لابد زیر یک سانت بوده ننوشته

کلا برای هماتوم استراحت لگنی اصله

حتی تلویزیون میخوای ببینی دراز بکش ب لگنت فشار نیاد بهتره

من یک روز س تا لخته کوچیک دفع کردم

بعد ترشحم توش یکم خون بود بعدشم دو روز لکه بینی و تمام

اما خوب تا غربالگری اولم ک اول آبان میشه بهم استراحت مطلق داد ک فقط برا سرویس بلند شم فقط

تو هم مراقب خودت باش خیلی زود برطرف بشه و ب ماه های بالاتر نیفتاده

امیدوارم بیای و خبر رفعشو ب زودی بدی

از اندازه نمیشه گفت کیفیت تخمک خوب بوده یا نه. آره خیلی مهمه کیفیت اسپرم بار دوم برای ما از پیکسی ا ...

از صب کلا داغونم نمیدونم چیکار کنم دوباره برم پانکچر بشم که تعدادشان زیاد بشه بعد انتقال بدم یا همینارو انتقال بدم 

ایناروفریز کنم نکنم همینجوری انتقال بدم

مشکل ما اسپرم داغون همسرم بود خودم یکم تنبلی تخمدان داشتم 15 تا جنین داشتیم که دوتا انتقال دادن برام

اسپرم همسرتون چجوری بود؟میکرد کردین؟واینکه باز اول گرف دوتاشم؟