2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046157 بازدید | 684501 پست
نمیدونم فکر کنم من چون خونم خیلی غلیظه باید بزنم افتضاحه یعنی دکتره باورش نمیشد قلیان یا سیگار نمیکش ...

ببخشید شما بارداری اولتون هست؟اگر نه،برای قبلی ها هم آنوکسا یا هپارین داشتید؟

عزيزم الان اين حجم از ترس بد تر از اون لكي هستش كه ديدي. يدونه شيافتو اضافه كن و استراحت كن. تو اين ...

چیکار کنم، بخدا خودشون پاشدن اومدن زنگ زدن توراهیم منم نتونستم کاری کنم 

چیکا بنظرت چیه؟ببین لک لانه گزینی مگه یه قطره ۲ قطره نیست برامن زیاد بود ولی 

خداجونم شکرت که تو دلیمو صحیح وسالم گذاشتی تو بغلم🙏😍🥰🙏🏻الهی که قسمتِ همه چشم انتظارا🤲🏻🥰😍

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ای جااااااانم 😍 😍 😍 😍 پس معجزه شده آره گلم بزن، دو هفته بعدش کزاز،دو هفته بعدش دوز دوم کرونا د ...

سلام زینبی جون صبحت بخیر عزیزم 

دیشب آخر شب که رفتم دستشویی روی پدم اندازه ۲تا بند انگشت لک قهوه ای بود بعد تو دستشویی هم به خودم دستمال کشیدم یه عالمه ترشح قهوه ای روی دستمال اومد بنظرت این چیه؟

دیروزم مهمون داشتم یکم زیادی سرپا بودم 

بنظرت امکان داره مثلا جنینام گرفته باشن بعد دیروز که فشار آوردم داشتن سقط میشدن؟ چی بود بنظرت ؟ پریودیه؟

من هرروز ساعت ۴ آمپول پروژسترون دارم میزنم مرتبم زدم آخه

دیشب از ترسم ۲تا شیاف گذاشتم بنظرت شیافو ادامه بدم یا نه همون ساعت ۴ آمپولمو بزنم؟

خداجونم شکرت که تو دلیمو صحیح وسالم گذاشتی تو بغلم🙏😍🥰🙏🏻الهی که قسمتِ همه چشم انتظارا🤲🏻🥰😍
اره قربونت برم چرا نميشه بهت درخواست ميدم ميترسم اشنا باشه گلم😘

چیکا من هرروز ساعت ۴ آمپول پروژسترون میزنم بعد دیشب که اینجوری شد از ترسم ۲تا شیاف گذاشتم بنظرت باید شیافو ادامه بدم یا نه همون ۴ آمپولمو بزنم؟

رو شکم نود میزنم ولی دست میکشم یا میخوره به چیزی درد میکنه روبازومم نود میزنم اخه چیزی بهم نگفت راجب ...

موقع تزریق بولسرین بهم گفته بودن. به منم گفتن با مثبت شدن انوکسا بزن. این همه چیز تحمل کردیم این ها هم روش. بارداری های قبلی که طبیعی بود هم میزدی؟

خدایا شکرت
سلام زینبی جون صبحت بخیر عزیزم  دیشب آخر شب که رفتم دستشویی روی پدم اندازه ۲تا بند انگشت لک قه ...

سلام عزیزم خوبی ؟نه بابا سقط کجا بود آخه دختر گل

داروهات رو بگو گلم و از همه مهمتر زنگ بزن مرکزتون شاید اگر ضد انعقاد داری برات قطع کنن

کلا این تیپ خونریزی ها واسه ما ivf ی ها تقریبا همیشه هست، و به فعالیت ارتباطی نداره، به بالانس داروها ربط داره تو بدن 

چیکار کنم، بخدا خودشون پاشدن اومدن زنگ زدن توراهیم منم نتونستم کاری کنم  چیکا بنظرت چیه؟ببین ل ...

نترس فداتشم ديگه تو اين تاپيك اكثر بچه هارو ديدي كه اينجوري شدن شيافتو بيشتر كن و استراحت كن نگران نباش 😘😘

خداياشكرت....❤️ 
چیکا من هرروز ساعت ۴ آمپول پروژسترون میزنم بعد دیشب که اینجوری شد از ترسم ۲تا شیاف گذاشتم بنظرت باید ...

عزيزم بازم با مركزت حتما مشورت كن اونا بهتر ميدونن ولي در كل دز پروژسترون در طول رو پخش بشه بهتره مثلا هر ٨ ساعت. ساعت ٨ صبح يه شياف ساعت ٤ ظهر امپول دوباره ١٢ شب شياف. بازم ميگم فداتشم با دكترت مشورت كن شايد داروهاتو كم و زياد كنه

خداياشكرت....❤️ 
سلام به سلذمتی انشالله این با  نتیجه بگیری د من فرتیل سیام دوتامولتی ویتامین خارجی یکی ال ارژنی ...

عزیزم این داروها رو از کی شروع کردین؟

خدايا مرا در جستجوي آنچه برايم مقدور نكرده اي خسته نكن 💚