2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046157 بازدید | 684501 پست
منم با این حرف موافقم تو همه چیز زندگیم اینو گفتم واقعا حرف دله منو میزنه ادم باید برایه هرچیز که می ...

دلم برات روشنه انشالله این سری برکتشم میبینی 😅

من حسابم ز همه مردم این شهر جداست ❤من امیدم به خدا بعد خدا هم به خداست 🌷

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

چیکا جون نی نی پسر تو ان تی معلومه با یه دکتر خبره که تو شهر معروفه ؟ گل پسر تو چند هفته تشخیص دادن ...

اره عزيزم بنظرم. براي من ١١ هفته و ٤ روز گفت يكيشون پسره اون يكي رو نتونست ببينه دوباره تو انومالي هردوشونو ديد. نامرد دم و دستگاه بچمو در معرض ديد قرار داد😂

خداياشكرت....❤️ 
اره عزيزم بنظرم. براي من ١١ هفته و ٤ روز گفت يكيشون پسره اون يكي رو نتونست ببينه دوباره تو انومالي ه ...

مرسی . دوستم رفته سونو . بهش گفته چیزی از پسر بودن نمی بینم و نمیگمم دختره.  البته قبلش پرسیده بچه چی داری که اینم گفته یه دختر .حالا این دکتر همه رو ۱۱ هفتگی تشخیص میده . خودش میگه دختره که ندیده

خدای من خدای معجزه هاست . 
از جلو یا عقب؟ یعنی بنظرت پریود دارم میشم؟ یا امکان داره جنینام گرفته باشه امروز فشار آوردم به خود ...

عزيزم الان اين حجم از ترس بد تر از اون لكي هستش كه ديدي. يدونه شيافتو اضافه كن و استراحت كن. تو اين شرايط چرا مهموني دادي اخه بيشتر حواست به خودت باشه كم سختي نكشيدي تو اين راه.

خداياشكرت....❤️ 
مرسی . دوستم رفته سونو . بهش گفته چیزی از پسر بودن نمی بینم و نمیگمم دختره.  البته قبلش پرسیده ...

انشالله كه جنسيت دلخواهش باشه. بنظرم پسرو خيلي راحتتر و زودتر از دختر تشخيص ميدن. 

خداياشكرت....❤️ 
سلام عزیزم خوبی ؟حالا چرا الان mmr زدی؟؟؟  بعد هم در ماه اول بارداری اگر چیزی به جنین آسیب بزن ...

من یه بار ivf منفی داشتم و مجدد تو سیکل بودم که آزمایش دادم ایمنی نداشتم دربرابر mmr بعد از اونجایی که مورفولوژی همسرم 0 بود دکتر 1 درصد هم احتمال بارداری نمیداد گرچه اون موقع آزمایش بارداری هم میدادم منفی میشد گفت برو واکسن بزن که زدم، بله چنتا دکتر رفتم و 2 تاشون با اطمینان حرفای شمارو زدن و گفتن که بیشتر باعث سقط میشه و نقص عضو نداره دیگه پناه بر خدا

پس شما میگی الان دز اول کرونارو بزنم 3 هفته بعد تو 28 هفته کزازمو بزنم و 1 هفته بعدش هم دز دوم واکسن درسته؟ واقعا از راهنماییت ممنونم خیلی لطف کردی عزیزم

❤️ چشمانم خیره به دست های مهربان و بخشنده تو بود که برایم معجزه ای شیرین رقم زدی❤️
مواظب کوچولوت باش کار همیشه هست الان فقط حواست به فندقه تو دلت باشه که انشالله صحیح و سالم بیاد تو ب ...

چشم عزیزدلم بیشتر رعایت میکنم حتما، 

واقعا همینطوره بعدا از خواب و خوراک هم میوفتیم چه برسه کارامون

❤️ چشمانم خیره به دست های مهربان و بخشنده تو بود که برایم معجزه ای شیرین رقم زدی❤️
انشالله كه جنسيت دلخواهش باشه. بنظرم پسرو خيلي راحتتر و زودتر از دختر تشخيص ميدن. 

چیکا جون عزیزم امکان داره بگی انوکسارو پدرتون از کجا تهیه کردن من رشت هستم میخوام اگه بشه همسرمو بفرستم بگیره

انشالله . آره خودشم میگفت مطمعنم دختره . البته  iui   تعیین جنسیت انجام داده بود

اي يو اي كه خيلي ريسكه من دختر عموم ٦ ماه رژيم غذايي رعايت كرد كلي كار كرد دختر ميخواست سومي هم پسر شد😂

خداياشكرت....❤️ 
چیکا جون ع زیزم امکان داره بگی انوکسارو پدرتون از کجا تهیه کردن من رشت هستم میخوام اگه بشه همسرمو بف ...

اره قربونت برم چرا نميشه بهت درخواست ميدم ميترسم اشنا باشه گلم😘

خداياشكرت....❤️ 
من یه بار ivf منفی داشتم و مجدد تو سیکل بودم که آزمایش دادم ایمنی نداشتم دربرابر mmr بعد از اونجایی ...

ای جااااااانم 😍 😍 😍 😍 پس معجزه شده

آره گلم بزن، دو هفته بعدش کزاز،دو هفته بعدش دوز دوم کرونا

دیگه از سینوفارم هلو تر نداریم