2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046166 بازدید | 684501 پست
ببخشید خانما من اندومترم ضخیمه روز ۳ پریودی ۹ روز ۱۱ ۱۵ دکتر میگه خیلی خیلی ضخیمه کسی اینجور بوده؟در ...

منم معمولا اندومترم ضخیم میشه  روز 10 ده بود. ولی چیزی بهم نگفتن که بده خوبه یا چی. فقط ی بار بهم گفتن چون هم زود فولیکولا دست بکار میشن و ضخامتم زود بالا میره برا شروع دوره منتظر خونریزی پریود نشم و با لک بینی برم که شروع کنن

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
ان تی که اصلا دقیق نیست چون جنین خیلی کوچولو هست من به دکتر گفتم جنسیت رو بهم بگو گفت من نهایت ۹۰ تا ...

گفت به یکی دونفر گفته برو چیزی بخور برگرد که جنسیتو بگم . دوستم گفته منم برگردم . گفته بود شما نه . 

خدای من خدای معجزه هاست . 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

گفت ۵ دزصد یعنی دیگه خیلی بدشانسیه ما جزو اون ۵ درصد باشیم

خخخ اره من با دکتر ژنتیک صحبت کردم گفت احتمالش نزدیک به صفره خیالت راحت هر سری هم سونو میرم جنسیت رو می پرسم دکتر کلی میخنده میگه بابا خیالت راحت 

من حسابم ز همه مردم این شهر جداست ❤من امیدم به خدا بعد خدا هم به خداست 🌷
خخخ اره من با دکتر ژنتیک صحبت کردم گفت احتمالش نزدیک به صفره خیالت راحت هر سری هم سونو میرم جنسیت رو ...

وایی تو رو خدا برایه منم دعا کن کار به سنو جنسیت پرسیدن برسه یعنی میشه منم این بار دست خالی برنگردم 

من پرسیدم از دکتر ژنتیک ابن سینا ، گفت اشتباه نداشتیم

اره به منم همین رو گفت من از دکتر زنان شنیدیم گفت تو این همه سال که من کار میکنم فقط یه نفر اینجوری بوده اونم چون همه اکثرا واسه پسر میان اشتباه شده خخخ

پسرخواهر منو  تو۱۱ هفته گفت بهش قطعی پسره

والا همه ی فامیلامون این دکتر سونو کرده ، جنسیتشونم تو ۱۱ هفته دقیق گفته . به نظرم این دوستم استرس داشته و گفته یه دختر دارم ، دکتر مستقیم نگفته که دختره . 

والا همه ی فامیلامون این دکتر سونو کرده ، جنسیتشونم تو ۱۱ هفته دقیق گفته . به نظرم این دوستم استرس د ...

بابا اونا اصلا براشون مهم نیست شایدم ولی خدا کنه اگه دلش پسر میخواد پسر باشه چون چند ساله دیگه باید باز از اول شروع کنه

وایی تو رو خدا برایه منم دعا کن کار به سنو جنسیت پرسیدن برسه یعنی میشه منم این بار دست خالی برنگردم& ...

ایشالله که بحق حضرت فاطمه ، دستت پر پر میشه عزیزم . و دامنت سبز 

وایی تو رو خدا برایه منم دعا کن کار به سنو جنسیت پرسیدن برسه یعنی میشه منم این بار دست خالی برنگردم& ...

مطمئن باش از خود خدا بخوای صد در صد میده تو هم این استرس ها رو به زودی تجربه میکنی به قول شوهرم همیشه میگه ادمی که برای هر چیزی تلاش کنه صد در صد بهش میرسه 

اصلا این دکتر من برای همه قبل انتقال هیسترو میکنه اکثر ازشون پرسیدن گفتن قبل انتقال هیسترو نوشته حال ...

اگه نمونه برداری حین هیسترو منظورشه که طبیعیه اصلا نترس روال کار اینه . برا منم انجام داد بردیم پاتولوژی خودمون

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
مطمئن باش از خود خدا بخوای صد در صد میده تو هم این استرس ها رو به زودی تجربه میکنی به قول شوهرم همیش ...

منم با این حرف موافقم تو همه چیز زندگیم اینو گفتم واقعا حرف دله منو میزنه ادم باید برایه هرچیز که میخواد تلاش کنه خدا هم میده خودش گفته از تو حرکت از من برکت حالا من حرکترو رفتم منتظره برکتم😄😄😄😄