2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046157 بازدید | 684501 پست
یک روز شایدم بیشتر خیلی دقت نکردم الان ساعت ۱۲ظهر زدم هنوز اونجوری چه کارش کنم

اگه اذیت نمی کنه بزار خودش خوب میشه. رو شیکم قائمه میزنی دیگه ؟ روبازو ۴۵ در جه بزن 

خدایا شکرت

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اگه اذیت نمی کنه بزار خودش خوب میشه. رو شیکم قائمه میزنی دیگه ؟ روبازو ۴۵ در جه بزن 

رو شکم نود میزنم ولی دست میکشم یا میخوره به چیزی درد میکنه روبازومم نود میزنم اخه چیزی بهم نگفت راجب درجه گفت تو بازوتم میتونی بزنی

من امروز دو تا هپارین زدم جاش مثله توپ کوچیک سفت شده چه کار کنم خانوما راهنمایی چرا اخه اینجری میشه ...

پروانه جان منم هپارین میزنم اینجوری میشم باید خیلی اروم تزریق کنی ۶۰ ثانیه طول بکشه 

من حسابم ز همه مردم این شهر جداست ❤من امیدم به خدا بعد خدا هم به خداست 🌷
من امروز دو تا هپارین زدم جاش مثله توپ کوچیک سفت شده چه کار کنم خانوما راهنمایی چرا اخه اینجری میشه ...

پروانه پست منو میبینی؟چندتا بالاتر

خداجونم شکرت که تو دلیمو صحیح وسالم گذاشتی تو بغلم🙏😍🥰🙏🏻الهی که قسمتِ همه چشم انتظارا🤲🏻🥰😍
همین جا خیلی ها مثل شما بودن و مثبت شدن خیالت راحت گلم کاربر برنجک جان هم تا همین چند وقت پیش کلی خو ...

خدا خیرت بده که بیدار بودی وجوابمو دادی توروخدا دعا کن زیر دلمم مثل پریودی درد میکنه 

خداجونم شکرت که تو دلیمو صحیح وسالم گذاشتی تو بغلم🙏😍🥰🙏🏻الهی که قسمتِ همه چشم انتظارا🤲🏻🥰😍
پروانه جان منم هپارین میزنم اینجوری میشم باید خیلی اروم تزریق کنی ۶۰ ثانیه طول بکشه 

ارومم تزریق میکنم نمیدونم چرا اونجوری میشه رو بازو چنددرجه باید بزنم یه مدت به بازوم بزنم احساس میکنم انقدر زدم که اوجوری میشه شکم بد بختم کمی استراحت کنه

رو شکم نود میزنم ولی دست میکشم یا میخوره به چیزی درد میکنه روبازومم نود میزنم اخه چیزی بهم نگفت راجب ...

به من بازو رو گفته بود ۴۵ درجه بزن شکم رو ۹۰ بزن. تا آخر بارداری باید بزنی؟ یکی میگفت هر دفه جاشو بچرخونین کبود نشه. آروم هم تزریق کن

خدایا شکرت
خدا خیرت بده که بیدار بودی وجوابمو دادی توروخدا دعا کن زیر دلمم مثل پریودی درد میکنه 

خواهش میکنم عزیزم برای نی نی هات ایت الکرسی می خونم انشالله مثبتی عزیزم خدای مهربون انشالله ناامیدت نمیکنه عزیزم ❤

به من بازو رو گفته بود ۴۵ درجه بزن شکم رو ۹۰ بزن. تا آخر بارداری باید بزنی؟ یکی میگفت هر دفه جاشو بچ ...

نمیدونم فکر کنم من چون خونم خیلی غلیظه باید بزنم افتضاحه یعنی دکتره باورش نمیشد قلیان یا سیگار نمیکشم 😁😁😁😁من اصلا اهلشم نیستم دستت درد نکنه حالا اروم که میزنم میخوام از فردا به بازو بزنم ببینم بهتر نیست

ارومم تزریق میکنم نمیدونم چرا اونجوری میشه رو بازو چنددرجه باید بزنم یه مدت به بازوم بزنم احساس میکن ...

مال منم همین جوری میشه رو بازو من نزدم تا حالا بهم گفته دور نافی تزریق کنم 

خواهش میکنم عزیزم برای نی نی هات ایت الکرسی می خونم انشالله مثبتی عزیزم خدای مهربون انشالله ناامیدت ...

فدای لطف ومحبتت بشم عزیزدلم 

تا همین بعدازظهری تو تاپیک نالیدم از بی علائمی الان یه دفعه اینجوری شدم