2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046157 بازدید | 684501 پست
سلام گلم، ممنون، تو خوبی؟ ممنون عزیزم، خداروشکر، دوزش رو یادم نیس، ولی گفته بود هر سه روز یبار نصف ت ...

زود خطش معلوم شد کمرنگ بود یا پررنگ من امشب اخریشو میزنم به نظرت ۵شنبه نشون میده بیبیچک

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

الحمدلله که شرایط خوب پیش رفت و کارت انجام شد  با توجه به برنامه هایی که برای برگشت به خونه دا ...

ممنون دوست گلم، اگه قابل باشم حتما  

آره می گذره، دیگه باید احتیاط کنم، عوضش با اومدن نی نی تمام سختیا فراموش می کنه.

هنوز دیر نیست...هنوز صبرِ من به قامتِ بلندِ آرزوست
ببخشیدزیادسوال میپرسم شماخارجی میزنی ویاایرانی چنده قیمتش

شما آزمایش دادی عزیزم؟؟

خداجونم محتاجم به بزرگیت به گوشه چشمی که به من و زندگیم داشته باشی بلکه شیرین تر بشه اگه لایق مادر شدنم دستمو بگیر....🙏🙏
زود خطش معلوم شد کمرنگ بود یا پررنگ من امشب اخریشو میزنم به نظرت ۵شنبه نشون میده بیبیچک

آره زیر یک دقیقه پررنگ شد، اره پنج شنبه دیگه نشون میده، 6 روز گذشته.

ببخشیدزیادسوال میپرسم شماخارجی میزنی ویاایرانی چنده قیمتش

راحت باش عزیزم، من دوتا خارجی گیر آوردم زدم، از یه داروخانه اطراف شیراز برام پیدا کردن، ولی قیمتش فکر می کنم زیاد نبود، چون شیاف پروژسترونم باهاش بود دو بسته شیاف و دوتا آمپول پرولوتون رو هم 185 تومان شد، حالا اگه باز گیرم نیاد دیگه مجبورم ایرانی بزنم، ایرانی هم فکر کنم دونه ای 5 تومان، دوز 250

بله باردارم

ای جااان خداروشکر هزارمرتبه شکررر انشاالله به سلامتی عزیزم خوشحال شدم بتات چند بود؟؟

خداجونم محتاجم به بزرگیت به گوشه چشمی که به من و زندگیم داشته باشی بلکه شیرین تر بشه اگه لایق مادر شدنم دستمو بگیر....🙏🙏

سلام بچه ها 

من شنبه انتقال دادم ۲تا جنین ۵ روزه ولی هیچچچچ علائمی ندارم هیچی یعنی نگرفته برام؟😭😭😭

جنین بلاست مگه نباید تا الان لانه گزینی میکرد؟

بخدا دارم با اشک مینویسم توروخدا دعام کنین

خداجونم شکرت که تو دلیمو صحیح وسالم گذاشتی تو بغلم🙏😍🥰🙏🏻الهی که قسمتِ همه چشم انتظارا🤲🏻🥰😍