2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046257 بازدید | 684508 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بله اعتماد کن منم روز 9 زدم هاله داشت دیگه یه روز درمیون بی بی میزدم هی پر رنگ تر شد دیگه روز 15 انت ...

مرسی عزیزم از دلگرمیت

خدایا عزت با تو بودنم را سپاس،خداوندا بیادتوکه باشم تمام دورها نزدیکند...
بله من روز ۹مثبت شد البته کاملا خطش هم معلوم بود

بسلامتی عزیزم 

مال من یه هاله بود که مشخص بود 

شما کی مثبت شدین؟؟

خدایا عزت با تو بودنم را سپاس،خداوندا بیادتوکه باشم تمام دورها نزدیکند...
سلام عزیزم بسلامتی انتقال بدی و مامان بشی فکر نمیکنم نیاز باشه بخاطر اینکه اکثر دکترا به آپکا اعتق ...

ممنون از جوابت عزیزم۰بله درسته دکتر خودمم گفت هیچ اعتقادی به لنفو ندارم ولی خیلی از خانومها هم هستن که میگن با لنفو جواب گرفتن یه جوری ادم سر در گم میشه

به من گفت تا هفته ١٨ ولي من گفتم ميخام تا اخرش بزنم و دكتر گفت مشكلي نداره  الان هفته ٢٣ هستم&n ...

میگم سیلویا جون الان من مشکل خاصی ندارم بهتر بزنم یا مهم نیست اخه جاش درد میکنه 

من حسابم ز همه مردم این شهر جداست ❤من امیدم به خدا بعد خدا هم به خداست 🌷
سلام منفی شد از سیلویا و باران ۳۱ و داداشم و صفت ممنونم که هر کدوم جوری اومدین و دلداری دادین. قب ...

عزيزم اين راه سخت و پرمشقتي هستش ولي خدا رو شكر هر كي كه نااميد نشده و ادامه داده نتيجه گرفته ، انشالله انتقال بعدي نتيجه بگيريد ، دفعه بعد بگيد براتون بلاست انتقال بدن شانس لانه گزيني جنين بلاست دو برابر ميشه 

میگم سیلویا جون الان من مشکل خاصی ندارم بهتر بزنم یا مهم نیست اخه جاش درد میکنه 

خونرساني به جنين را تسهيل ميكنه ، چرا روزي دو باز ميزني ؟ منم مشكل غلظت خون و اين حرفها را ندارم و روزي يه فرگمين ٥٠٠٠ ميزنم فقط براي خونرساني بهتر 

سلام بچه ها کسی بوده که دوره انتقال فقط شیاف پروژسترون استفاده کنه و آمپول پروژسترون نداشته باشه و مثبت بشه

دکتر برام  شیاف پروژسترون ۴۰۰روزی دوبار تجویز کرده 

انتقال قبلیم دو تا آمپول پروژسترون ۵۰ داشتم 

تاثیر کدوم بیشتره یعنی؟؟

🌺 خدایا شکرت 🌺                                        
سیلویا جنینای من رو دو روزه فریز کردن تقسیمات سلولیش هم چندتا ۸ سلولی و ۱۰ سلولیه به نظرتون خوبه چون ...

٨ و ١٠ سلولي براي روز دوم كه خيلي خوبه ولي موقع انتقال در ميارن ميزارن بلاست بشه كه انشالله همه شون ميشه ، جنين بلاست شانس لانه گزيني اش دو برابر جنين ٢-٣ روزه هست چون تعداد سلول هاش ١٠٠ تا اين حدوداس

سلام خوبی شما کی میری برا شروع سیکل من انتقالم شاید بیوفته اولای اذر 

سلام گلم برا من معلوم نیس هنوز. فعلا ی جلسه لنفوسیت تراپی رفتم. 12 این ماه جلسه دومو باید برم. میخوام بعد اون دوباره آز بدم ببینم چقد شده. اگه خوب بود جلسه سومو نمیرم و میرم برا شروع انتقال. تا ببینیم خدا چی میخواد

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
خونرساني به جنين را تسهيل ميكنه ، چرا روزي دو باز ميزني ؟ منم مشكل غلظت خون و اين حرفها را ندارم و ر ...

اره منم قبلا فرگمین روزی یه دونه میزدم ولی دکتر گفت دو تا هپارین کار یه دونه انوکسا یا فرگمین رو انجام میده ولی چون نبود بهم مجبوری هپارین داد 

من حسابم ز همه مردم این شهر جداست ❤من امیدم به خدا بعد خدا هم به خداست 🌷
دوستان من ی سوال پرسیدم ک کسی جواب نداد خراش رحم ۷ روز قبل انتقال خوبه یا فایده ای نداره انجام بدم

تبسم جان ببخشید تو لنفوسیت چند روز بعد از جلسه دوم میتونم آزمایش کراس مچ بدم باز؟

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱