2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046259 بازدید | 684508 پست
من روزی شش تا استرادیول میخورم.دکتر بهم فقط آسپرین داده انوکسا بهم نداده در صورتی که ژن علظت خون دار ...

ای وای چرا باید داشته باشی انوکسا ب لانه گزینیم خیلی کم میکنه روز چندم سیکل انتقالی

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من روزی شش تا استرادیول میخورم.دکتر بهم فقط آسپرین داده انوکسا بهم نداده در صورتی که ژن علظت خون دار ...

ب نظر من خودت بگیر و انوکسا روبزن چون حتی اگ هیچ مشکلی هم نداشته باشی استرادیول خودش خون و غلیظ میکنه بعضی از دکترا واقعا ماهارو کردن موش ازمایشگاهی منم ۳ بار انتقال منفی داشتم ک دکترم اصلا نمیداد ولی این دفعه پیش و این سری دارم هرچقدر خون رقیق باشه بهتر ب رحم خون رسانی میشه و واسه جنین خوبه مرکز درمانیت کجاست

منم تا ۱۲ هفتگی بهم انوکسا داده بود بعدش یه دوره فرگمین ولی گفت فعلا کمیاب شده مجبور شدم هپارین بگیر ...

عزیزم هپارین اثرش بیشتره من از هشت هفتگی دکتر گفت به جای انوکسا هپارین بزن روزی دوتا دارم 

شما روزی چندتا دارین ؟

ولی شکمم داغونه 

شبهای هجر گذراندیمو زنده ایم هنوز ...مارا به سخت جانی خود چنین گمان نبود 
نازنین من از وقتی پردنیزولون مصرف میکنم چیزی مثل توپ تو گلوم احساس میکنم مثل سرماخوردگی و اینکه سیس ...

عزیزم احتمالا دکترت احتیاطی داده برای سرکوب ایمنی

ولی گلو دردت فکر کنم از استرادیول باشه چون یکی از عوارضش اسپاسم عضله هست انگاری گلو آدم باد کرده

اگر مثل من ۴تا داری ۱۰صبح ۱۰ شب با شکم پر بخور همه رو یجا نخور تهوع هم میاره لامصب انواع عوارض رو میده به ما!  

آب نمکه رقیق ولرم قرقره کنه بهتر میشی ایشالا

عزیزم هپارین اثرش بیشتره من از هشت هفتگی دکتر گفت به جای انوکسا هپارین بزن روزی دوتا دارم  شما ...

منم شکمم داغون شده روزی دوتا میزنم به شما نگفته تاکی باید بزنی 

من حسابم ز همه مردم این شهر جداست ❤من امیدم به خدا بعد خدا هم به خداست 🌷
ای وای چرا باید داشته باشی انوکسا ب لانه گزینیم خیلی کم میکنه روز چندم سیکل انتقالی

عزیزم خدابخواد یکشنبه قراره انتقال بدم

ربِ لا تَذرنی فرداً واَنتَ خیرالوارثین🙏👨‍👩‍👧‍👦
مگه چه داروهایی گرفتی عزیزم؟ من چرا داروهام زیاد نیست هزینه هاش! هر دفعه شیاف و زینک و اینا میدن بهم ...

شیاف و امپول انوکسا و قرص دوفاستون 

“یا امام رضـــــــــــا” اگر بناست که لطف کسی به ما برسد …. .خدا کند فقط از جانب شما برسد….نخواه منت بیگانه بر سرم باشد….. .خوش است خیر همیشه ازآشنا برسد…                            . 💚😍زیر پوست من یک دنیا در جریان است😍💚
ب نظر من خودت بگیر و انوکسا روبزن چون حتی اگ هیچ مشکلی هم نداشته باشی استرادیول خودش خون و غلیظ میکن ...

عزیزم من بوشهر میرم.دکتر خون هم بهش نامه داده بود ولی نمیدونم چرا تجویز نکرد برام حالا انشاءالله یکشنبه که رفتم بهش میگم بده بهم.اره استرادیول خونو غلیظ میکنه اینم من که روزی شش تا میخورم غیراز داروهای دیگه.نمیدونم حسم بهم میگه نفس تنگیم مال اینکه خون غلیظ شده.پناه برخدا حالا هرچی که خیره

ربِ لا تَذرنی فرداً واَنتَ خیرالوارثین🙏👨‍👩‍👧‍👦

سلام دوستان من امروز سونو شدم ۱۰ تا تخمک دارم 

۳ تا سایز ۱۹

۵ تا سایز ۱۷

یه دو نه ۱۵ یه دونم ۱۶ دارم

یکشنبه تخمک کشی دارم بنظرتون اینا جنین میشن؟؟؟ خوب اندازشون؟؟؟

امسال میکوبم 
ببخشید من جواب میدم منم وقتی پرندزولون میخوردم ا‌نجوری میشم منم مشکلی نداشتم ولی میگن روی مثبت شدن ا ...

ممنون پروانه جون آره از هر کی پرسیدم گفت ن قطع نکن اما گلوم گرفته ترسیدم کرونا باشه ن سرفه دارم ن تب ن عطسه فقط گلوم گرفته

خدای من بارها زمین خوردم و تو هم قدم بودی در هر شرایط، اینبار جای پاهایت در کنارم نیستن ناراحت نشدم چون فهمیدم یک پله بالاتر هستی و دستت را دراز کردی برای بالا بردنم از مشکلات دوستت دارم به زودی مامان میشم😍🙏🙏🙏
شماروز چندم سیکل انتقالی 

من هنوز تو سیکل انتقالم 

هفته بعد روزش مشخص میشه توکل بخدا

خدای من بارها زمین خوردم و تو هم قدم بودی در هر شرایط، اینبار جای پاهایت در کنارم نیستن ناراحت نشدم چون فهمیدم یک پله بالاتر هستی و دستت را دراز کردی برای بالا بردنم از مشکلات دوستت دارم به زودی مامان میشم😍🙏🙏🙏
ابن سینامسری پیش از ۹تا جنین یه پسر داشتم نشد این بارم از ۱۲ تا سه تا پسر داشتم دوتا انتقال دادم یکی ...

سلام شما چند تا  تخمک داشتین؟؟ اندازه هاشون چقد بود؟ اگه مقدوره بگین لطفا

امسال میکوبم