2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046271 بازدید | 684508 پست
سلام ببخشید شما از کجا انوکسا گرفتید امروز همه جا رو گشتم فقط ۶ تا گیر آوردم شش هزار دکتر نوشته اازه ...

عزیزم من رشتم از داروخونه مرکزمون گرفتم، اینجام من فقط از همینجا میتونم بگیرم چون به مریضای خود مرکز فقط میدن بیرون خیلی سخت پیدا میشه باز از دوستانی که تهرانن ایشالله بیان راهنماییتون کنن

شمام از داروخونه مرکزتون بپرسید اونا به مریضاشون راحت میدن

❤️ چشمانم خیره به دست های مهربان و بخشنده تو بود که برایم معجزه ای شیرین رقم زدی❤️
سلام دوستان کسایی که بیمه تکمیلی دارن بیمه پول امپول انوکسا و هپارین و پروژسترون رو میده؟ خواهش می ...

سلام عزیزم

بستگی به قرارداد بیمه تون داره 

اگر پرداخت هزینه دارو جزو قراردادتون باشه از داروخانه فاکتور میگیری بیمه هزینه شو میده 

(و البته بستگی به سقف پرداخت در قرارداد داره که مثلا تا سقف یک میلیون یا دو میلیون یا ... هزینه دارو بازپرداخت میشه)

و هرکس بر‌خدا توکل کند خدا برای او کافیست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

حتما لازم بوده که دکتر براتون نوشته دیگه یعنی چی اخه خدا لعنتشون کنه سرماه کامل پولو از حسابت کم ...

بله من چون اشتباها تو بارداری واکسن mmr تزریق کردم وبا همسرم فامیلیم مجبور شدم سلفری بدم اما این دلیل گویا قانع کننده نیست واسه بیمه اره بخدا یه روز اینور اونور بشه جریمه میگیرن

❤️ چشمانم خیره به دست های مهربان و بخشنده تو بود که برایم معجزه ای شیرین رقم زدی❤️
احسنت به پشتکار و روحیه ات عزیزم   . ان شاالله با اولین انتقال نتیجه بگیری

سلام خوبی شما کی میری برا شروع سیکل من انتقالم شاید بیوفته اولای اذر 

🍁الله اوزین وریبسن اوزون ساخلا بالام سنه امانت🥹😍😍💙سامیارم🩵
منم ۸۰ از برج ۸ مرتب میخورم ولی اخرین ازمایشم دکتر گفت اشتباه کردن انقدر غلیظ بود اورژانسی بازم ازما ...

من از موقعی که پریود شدم میخورم.راست میگی من سه سال پیش که باردار بودم آسپرین تنها میخوردم ولی بازم سقط شد.انشاءالله که خدا خودش کمکمون کنه.انشاءالله شماهم بایه بتای توپ بیاین مارو خوشحال کنیدعزیزم😍

ربِ لا تَذرنی فرداً واَنتَ خیرالوارثین🙏👨‍👩‍👧‍👦

دوستای گلم من امروز ۳۰۰واحد سینال اف زدم برای شروع سیکل روز دوم پریودم هست همیشه روز دوم رو درد نداشتم از صبح ک آمپول زدم درد پریودم بیشتر شده ربط داره آیا ؟؟

برای حاجت دلم ی صلوات میفرستین.
سلام عزیزم یه سوال داشتم میگم این هپارین رو تا کی باید بزنیم من هفته ۱۷ هستم فعلا تا نوزده هفته نوشت ...

والا من تا هفته 12 هپارین داشتم و فقط وقتی کبود نمیشد که حتما تزریقش 60 ثانیه طول بکشه صبحا خودم میزدم چون دستم خسته میشد باز در حد یه سکه کوچیک کبود میشد که مجبور بودم دیگه تو پام تزریق کنم اما از هفته 12 به بعد شد انوکسا دیگه خیلی خوب شد به من گفته تا اخر باید داشته باشم بگو برات انوکسا بنویسه اگه مشکل قیمتشو نداری لااقل روزی یه دونس

والا من تا هفته 12 هپارین داشتم و فقط وقتی کبود نمیشد که حتما تزریقش 60 ثانیه طول بکشه صبحا خودم میز ...

منم تا ۱۲ هفتگی بهم انوکسا داده بود بعدش یه دوره فرگمین ولی گفت فعلا کمیاب شده مجبور شدم هپارین بگیرم مرسی عزیزم از راهنمایت ❤

من حسابم ز همه مردم این شهر جداست ❤من امیدم به خدا بعد خدا هم به خداست 🌷
سلام عزیزم بستگی به قرارداد بیمه تون داره  اگر پرداخت هزینه دارو جزو قراردادتون باشه از داروخ ...

مهتاب جون ما سقف دارومون 1 میلیونه اما همش میگن داروهاتون شامل نمیشه،نمیدونم چجور داروهایی شامل میشه چون یادمه اون موقع سینال اف و اینام شامل نشد گفتن اون مال سقف ناباروریه دیگه نمیدونم والا

من این قرص رویال رو دیدم داروخانه پالادیوم داره ۶۵۰ میداد مال استرالیا بود ولی به نظرم خیلی گرون بود

دکتر هنوز بهم دارو نداده 

ولی من روزی یک دونه مولتی ویتامین میخورم و یک دونه هم کیوتن ۳۰ میلی گرمی

منم تا ۱۲ هفتگی بهم انوکسا داده بود بعدش یه دوره فرگمین ولی گفت فعلا کمیاب شده مجبور شدم هپارین بگیر ...

اها اگه اینطور باشه دوباره بهتون انوکسا میده، چون توزیعش شروع شده خداروشکر فقط قیمتش میخواست دوبرابر بشه که شد، تا یکی دوهفته دیگه راحت پیدا میشه

انوکسا خیلی راحت تره

فکر کنم شمام تا آخر باید داشته باش، فدات عزیزم