2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046273 بازدید | 684508 پست
مبارکه عزیز دلم ان شالله قسمت همه آرزومندا

انشاءالله اون روزی بیاد که منو وشما بی بی چک مثبتمونو تو گروه بفرستیم

خداجونم شکرت که تو دلیمو صحیح وسالم گذاشتی تو بغلم🙏😍🥰🙏🏻الهی که قسمتِ همه چشم انتظارا🤲🏻🥰😍
سلام بچه ها  من امروز بی بی چک زدم روز نهم انتقال  یه هاله خیلی خیلی کمرنگ زیر ۱۰ دقیقه ...

مبارکت باشه عزیزدلم جنینت چندروزه بوده؟

خداجونم شکرت که تو دلیمو صحیح وسالم گذاشتی تو بغلم🙏😍🥰🙏🏻الهی که قسمتِ همه چشم انتظارا🤲🏻🥰😍

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

انشاءالله اون روزی بیاد که منو وشما بی بی چک مثبتمونو تو گروه بفرستیم

انشالا بزودی قسمت شما باشه😘

خدایا عزت با تو بودنم را سپاس،خداوندا بیادتوکه باشم تمام دورها نزدیکند...
فدات بشم عزیزم  ۵ روزه

خدانکنه مامان گلی انشاءالله که صحیح وسلامت بیاد بغلت

ببین خیییییلی به ندرت پیش میاد بی بی چک اشتباه کنه براشما درسته مبارکت باشه 

دعا برای ماها یادت نره منم ۱۲ باید آزمایش بدم 

مبارکه عزیزم 😍 فردا و پس فردا هم باز بزن بی بی چک بیشتر منفی کاذب میده مثبت هاش درسته

قربونت برم ایشالا قسمت خودت بزودی🤲🤲

خدانکنه مامان گلی انشاءالله که صحیح وسلامت بیاد بغلت ببین خیییییلی به ندرت پیش میاد بی بی چک اشتباه ...

فدات عزیز دل 

عه بسلامتی کی انتقال دادین 

خوشخبر بیای عزیزم🤩🤩🤩

یعنی میگن واکسن میزنید یک ماه بگزره بعد تخمکش ی کنید ؟؟

همسرم زنگ زد و پرسید. گفتند واسه اون مهم نیست میتونه واکسن بزنه ولی واسه من اگه واکسن بزنم شروع سیکل یه ماه بعد دوز دوم واکسن  (سیکل من هم پانکچر و انتقال فرش بود.) دیگه من اون موقع نزدم ولی همسرم بلافاصه واکسن زد، حتی زمانی که نمونه اسپرم داد تازه یک هفته از نوبت دوم واکسن گذشته بود

انتقال سومم بود بعد دو تا پانکچر و جنین ندارم

ای خدا چه روزهای سختیه منم دوبار پانکچر کردم هربار فقط دو تا جنین شد ولی چه میشه کرد عزیزم راهیه که باید انقد بریم تا به امید خدا نتیجه تلاشهامون رو ببینیم  

داروهای این سری من شد۳۷۰۰😰😰😰تو داروخونه زنگ زدیم پول قرض کردیم

واقعا افتضاحه ببين از يه طرف ميخوان ناباروري رو تحت پوشش بيمه قرار بدن از يه طرف بجاش هزينه داروها چند برابر شده اين به اون در ميشه. واقعا هيچ كدوم از كاراشون به نفع ملت نيست فقط جيب مردمو خالي ميكنن.

خداياشكرت....❤️ 
آره عزیزم من خریدم آزاد دونه 69500 با بیمه تامین اجتماعی دونه 41500 خیلی گرون شد یهو خدا لعنتشون کن ...

خدا ازشون نگذره من اخرين بار ٢٠ تاشو ٣٠٠ و خورده اي خريده بودم الان ٢٠ تاش ١ تومن شده

خداياشكرت....❤️ 
فدات عزیز دل  عه بسلامتی کی انتقال دادین  خوشخبر بیای عزیزم🤩🤩🤩

شنبه بود انتقالم ۲تا جنین ۵روزه