2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046537 بازدید | 684523 پست
اله جانینان انشاالله که میذاری چرا که نه  انشاالله  راستی گلم منم غلظت خون دارم ولی به آ ...

انوکسا خوبه به من این بار ده روز قبل انتقال بهم دادخون رسانیرو برایه ماها که غلظت داریم بهتر میکنه

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

چطور عزیزم ؟؟؟؟

انشاالله لک لانه گزینی هستش گلم انشاالله بتای تپل مپل

خدای من بارها زمین خوردم و تو هم قدم بودی در هر شرایط، اینبار جای پاهایت در کنارم نیستن ناراحت نشدم چون فهمیدم یک پله بالاتر هستی و دستت را دراز کردی برای بالا بردنم از مشکلات دوستت دارم به زودی مامان میشم😍🙏🙏🙏
انوکسا خوبه به من این بار ده روز قبل انتقال بهم دادخون رسانیرو برایه ماها که غلظت داریم بهتر میکنه

به من نداده که گفت بعدها انتقال میدم بنظرت بگم برام قبل انتقال تجویز کنه

خدای من بارها زمین خوردم و تو هم قدم بودی در هر شرایط، اینبار جای پاهایت در کنارم نیستن ناراحت نشدم چون فهمیدم یک پله بالاتر هستی و دستت را دراز کردی برای بالا بردنم از مشکلات دوستت دارم به زودی مامان میشم😍🙏🙏🙏
فدات ایشالا😍

عزیزمی که خدا فسقلیاتو حفظ کنه انشاالله.😘😘😘

بنظرت دو روز دیگه بی بی بزنم ؟

دوست من دو روز بعد لک بی بی زد سه روز بعد بتای تپل مپل انشاالله برا تو هم خیره گلم

عزیزم من ای بار کلا بیشتر گرمی خوردم تو چاییم دارچینو زنجفیل تو برنجم همیشه زعفران ۴۰روزی مرتب بادکش ...

عزیزدلم انشاءالله که به سلامتی دیگه انتظارت تموم شده و۹ ماه دیگه نی نی های نازتو بغل میکنی 😍😍😍 خدایا شکرت

فقط تو خوشحالیات وذوق کردنات منو بقیه هم یاد کن انتظارمون تموم شه

خداجونم شکرت که تو دلیمو صحیح وسالم گذاشتی تو بغلم🙏😍🥰🙏🏻الهی که قسمتِ همه چشم انتظارا🤲🏻🥰😍
به من نداده که گفت بعدها انتقال میدم بنظرت بگم برام قبل انتقال تجویز کنه

من خودم اسرار کردم سری پیشم از روز انتقال داد ولی این بار بهش گفتم خیلی غلیظه و خون رسانی و کم میکنه قبول کرد 

البته این بار بهم هپارین داد ۵۰۰۰روزی دوتا

من خودم اسرار کردم سری پیشم از روز انتقال داد ولی این بار بهش گفتم خیلی غلیظه و خون رسانی و کم میکنه ...

هپارین و نشنیدم قرص هسش

عزیزدلم انشاءالله که به سلامتی دیگه انتظارت تموم شده و۹ ماه دیگه نی نی های نازتو بغل میکنی 😍😍😍 خد ...

به خدا به یاد همتونم نظر کردم شبی یک سوره یاسین بخونم تا روز ازمایش برایه همتون دعا میکنم انشالله منم شادیم تا اخر باشه

به دکترت بگو اسرار کن من خودم پیشنهاد دادم نیم ساعت قبل انتقال میزنن برات

عزیزم  مرکز ما خودش روال کارشون چسب جنین وهچینگه برای همه خودشون انجام میدن.من به دکترم گفتم گفت خودمون برای همه انجام میدیم

ربِ لا تَذرنی فرداً واَنتَ خیرالوارثین🙏👨‍👩‍👧‍👦