2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046397 بازدید | 684511 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

دوستان چسپ جنین بی بی چکو مثبت نشون میده

ن اثر نداره .😍😍😍😍

انشاالله که مثبتی با بتای تپل مپل 

خدای من بارها زمین خوردم و تو هم قدم بودی در هر شرایط، اینبار جای پاهایت در کنارم نیستن ناراحت نشدم چون فهمیدم یک پله بالاتر هستی و دستت را دراز کردی برای بالا بردنم از مشکلات دوستت دارم به زودی مامان میشم😍🙏🙏🙏
 سلام بچه ها 😍.. خوبین؟👋 شنیدین؟؟؟!!! قراره ناباروری و نازایی بیمه بشه💃💃🕺💃 امشب تو ...

واقعانی .

خدای من بارها زمین خوردم و تو هم قدم بودی در هر شرایط، اینبار جای پاهایت در کنارم نیستن ناراحت نشدم چون فهمیدم یک پله بالاتر هستی و دستت را دراز کردی برای بالا بردنم از مشکلات دوستت دارم به زودی مامان میشم😍🙏🙏🙏
من برایه همه ی دوستانه این تاپیک همیشه دعا کردم انشالله شما وهمه ی منتظرها حاجت روا بشیم

معمولا چند ماه طول میکشه تا همه کارا انجام بشه؟؟؟؟؟ من تازه میخوام پیگیر شم چون چاذه ای ندارم ده دکتره رفتم ب شوهرم گفتن اخرین راهتو الان برو وگرنه ضرر میکنی 

خدایا نذار کاسه صبرم لبریز بشه 🙏
ن همسری بلد نیست خواهرم تزریق میکرد انتقالای قبلیمو  ایندفعه سرنگ و که گفتین میگیرم واقعا جای ...

عزیزم شما چطوری ب خونوادتون گفتین من اصلا دلم نمیخواد کسی بفهمه و این خیلی برام سخته

خدایا نذار کاسه صبرم لبریز بشه 🙏
درسته عزیزم الان کلا با سن جنین میشه ۸ روز دیگه پس درسته

فقط از چسپ جنین میترسم که نکنه مثبت نشون بده اگه اون نباشه که صدردرصده چون داروی دیگه ای ندارم رو بیبی چک اثر کنه اونم زیر ۵ دقیقه 

حتما عزیزم اگه خیلم از بابت این چسپه راحت بشه وبفهمم مثبته مفصل براتون میگم این بار چه کارا کردم نسب ...

خب الان بگو عشقم 

خداجونم شکرت که تو دلیمو صحیح وسالم گذاشتی تو بغلم🙏😍🥰🙏🏻الهی که قسمتِ همه چشم انتظارا🤲🏻🥰😍