2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046588 بازدید | 684530 پست
ممنون عزیزم برام دعا کن بقیه راهم بخیر بگذره و بدون استرس باشه الان تو فکر سونو قلب هستم انشاالله خو ...

نگران نباش عزیزم قلبشم میبینی فقط استرس نداشته باش

مرسی عزیزدلم

الهی خودتم به سلامتی ۸ ماه رو بگذرونی

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍
سلام ب همه عزیزان  خانما بنظرتون من برم پیش دکتر که همه کارارو انجام بده یعنی معطب منظورمه&nbs ...

عزیزم بنظر منم مرکز بهتره

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بتاشون طبيعي هست من روز ١٥ انتقال ١٤٥٠ بود 

من روز ۱۳ بتام ۲۵۰۰ بود یه قلوئه

ممنونم عزیزم پس میرم  توکل بخدا

ان شاالله اولین انتقال مادر بشی

@فسقل90    

عزیزم به نیتت سوره مریم خوندم الهی هر چه زودتر مادر بشی

التماس دعا

خیلی ممنونم.هزینه هاش خیلی بالاست؟ میخوام ازکرج برم اونجا

کلا هزینه ها بالاست ولی نسبت به مام و صارم و اینا هزینش کمتره

من یبار پانکچر سه بار انتقال با کل آزمایشای خودم و همسرم و داروها حدود ۴۰ تومن شد

بستگی داره کجا بری من ۱۲ و ۲ روز بهم گفت ۹۹درصد پسر درستم بود

ب منم گفت امیدوارم درست باسه

خدایا شکرت ک بعد پنج سال سخت بالاخره حاجتمو دادیو ی فندق اومد تو زندگیم🌺💗
نگران نباش عزیزم قلبشم میبینی فقط استرس نداشته باش مرسی عزیزدلم الهی خودتم به سلامتی ۸ ماه رو بگذر ...

ممنون عزیزممم انشاالله خودتم به سلامت زایمان کنی و نی نی تو بغل بگیری

خداجونم محتاجم به بزرگیت به گوشه چشمی که به من و زندگیم داشته باشی بلکه شیرین تر بشه اگه لایق مادر شدنم دستمو بگیر....🙏🙏
هفته هشتم عزیزم بله یک قلو ممنون عزیزم 😍😍

ای جااانم به سلامتی خدا حفظش کنه پس منم یه قله راستی اولین سونو همون سونو قلبه؟ شما کی رفتید برا سونو قلب؟؟

خداجونم محتاجم به بزرگیت به گوشه چشمی که به من و زندگیم داشته باشی بلکه شیرین تر بشه اگه لایق مادر شدنم دستمو بگیر....🙏🙏
سلام دخترا خوبین دیروز دکتر برام پردنیزولون ۵میلی تجویز کرد از اینور هم برا ایمنی پیش دکتر ایمونولو ...

خب بنظرم نظر دکتر زنانت رو پیش برو تا یکوقت منافاتی پیش نیاد. البته می تونی از ایمونولوژ نامه بگیری به دکترت بازتاب بدی ابن قضیه رو ببینی چی میگه. اینطوری بهتره

منم تو دو مورد ایمونولوژ بهم چیز دیگه ای گفته بود اما طبق نظر دکتر زنان عمل کردم

خنُک آن قماربازی که بباخت هرچه بودش | بنماند هیچش اِلا هوس قمار دیگر 🌱🌈