2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046613 بازدید | 684532 پست
سلام گلم عالیه😍😍مبارک باشه الهی ۸ ماه دیگه سالم‌ نی نی یا نی نی هاتو بغل کنی

ممنون عزیزم برام دعا کن بقیه راهم بخیر بگذره و بدون استرس باشه الان تو فکر سونو قلب هستم انشاالله خودتم به سلامت زایمان کنی و نینی تو بغل بگیری

خداجونم محتاجم به بزرگیت به گوشه چشمی که به من و زندگیم داشته باشی بلکه شیرین تر بشه اگه لایق مادر شدنم دستمو بگیر....🙏🙏
الحمدالله الحمدالله الحمدالله  ان شاالله بهترین دوران بارداری را تجربه کنی و لذت ببری این خوش ...

ممنون عزیزم انشاالله انشاالله همه مراد دلشون برسن شمام ایشالله به مراد دلتون برسید

خداجونم محتاجم به بزرگیت به گوشه چشمی که به من و زندگیم داشته باشی بلکه شیرین تر بشه اگه لایق مادر شدنم دستمو بگیر....🙏🙏

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خدا رو شکر مبارک باشه عزیزم انشالا بارداری راحت و خوشی داشته باشی مامان خانم 🥰🥰  عدد بتات هم ...

ممنون عزیزمممم برام دعا کن سونو قلب هم خوب باشه الان استرس اونو دارم انشاالله زودی نتیجه بگیری اینجا خبربدی خوشحالمون کنی گلممم

مبارکت باشه نیکاد جون. ان شااله که یه بارداری سالم و خوب رو سپری میکنی

ممنون عزیزممم انشااالله برام دعا کن همه چی خوب پیش بره انشاالله همه زودی مثبت بشن 

واای چقدر زیاد حتما دوقلو داری😍😍😍😍😍😍 مبارک باشه عزیییزم

ممنون عزیزم راضیم به رضای خدا هرچی باشه فقط سالم باشه میزارم رو چشمام

سلااااامممم وای وای تبریک میگم بهت مامان خانومی چه لطف بزرگی شامل حالت شده... مرسی ازدعای قشنگت😍😍 ...

ممنون عزیزممم برام دعا کن بقیه راهم به خیر بگذره راه ما همش استرس داره انشاالله زودی مثبت بشی و همه بچه هام همینطور گلم خدا بزرگه

عزیزدلم مطمئن باش این ۹ ماه به خیر وسلامتی میگذره انشاءالله ونی نی یا نی نی های نازتو بغل میگیری🤲🏻 ...

ممنون عزیزممم انشاالله که همینطور باشه و خدا خودش کمک کنه برا بقیه راه ممنون که بفکرمی گلم انشاالله زودی شمام مثبت بشی

نيكاد جون الهي بسلامتي اين دورانو طي كني خييييييلي مبااااركه😍😍😍😍😍😍

ممنون چیکا جووون برام دعا کن بقیه راهم خوب باشه انشاالله خودم بسلامت نی نی هاتو بغل بگیری گلم

ممنون عزیزممم انشاالله که همینطور باشه و خدا خودش کمک کنه برا بقیه راه ممنون که بفکرمی گلم انشاالله ...

انشاءالله با دعای خیرت🤲🏻

خداجونم شکرت که تو دلیمو صحیح وسالم گذاشتی تو بغلم🙏😍🥰🙏🏻الهی که قسمتِ همه چشم انتظارا🤲🏻🥰😍

خانما میشه کمکم کنید من شنیدم اگه فریز کنی چند ماه بعد انتقال بدی نتیجه مثبت شدن بیشتره 

اگه دکتر  همون ماه انتقال داد اصرار کنم فریز کنه چند ماه بعد انتقال بده؟؟خخخ

خدایا نذار کاسه صبرم لبریز بشه 🙏

خانما میشه کمکم کنید من شنیدم اگه فریز کنی چند ماه بعد انتقال بدی نتیجه مثبت شدن بیشتره 

اگه دکتر  همون ماه انتقال داد اصرار کنم فریز کنه چند ماه بعد انتقال بده؟؟

اگه دکتر همون ماه انتقال داد اصرار کنم فریز کنه چند ماه بعد انتقال بده؟؟

خیلی خیلی تبریک می گم مامان خانومممم منم روز 17 بتام 1300 بود سه ماهه اول خیلی مراقب خودت باش  ...

ممنون عزیزممم الان شما چند هفته اید؟؟ یه قلو باردارید؟ چشم حتما انشاالله خودتم به سلامت زایمان کنی

مبارکهه و به سلامتی این دوران رو طی کنی

ممنون عزیزم انشاالله شمام به سلامتی فارغ بشید